How I cope with inceldom

Lonenely sigma

Lonenely sigma

Future "username-o-plasty" candidate
I gave myself 7 years to moneymaxx and surgerymaxx.

In these 7 years, I will wake up motivated and ready to be productive. My life depends on this after all.

I have nothing to lose really - I am a social outcast, nobody loves me outside of my family.

If this fails, if I fail to moneymaxx or if I get botched, I won't see a reason to continue. Thats where my story ends.

I don't get frustrated when somebody tells me something offensive - I know they hate me because of my looks. Girls don't like me and I get mogged whenever I go outside.

Despite this, I don't hate the world or girls. I don't hate the rules of the game, I just hate the fact I got bad cards.

If I fail to fix these cards - my game will end. If I manage to fix them, I suppose many people will be surprised by how well I can play.

• +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 19453, PseudoMaxxer, aspiringexcel and 1 other person
7 years too long innit

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 19453, PseudoMaxxer and Lonenely sigma
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 19453, PseudoMaxxer and aspiringexcel
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 19453, Deleted member 19174, GabachoCopium and 3 others
Spawnkilled. So sorry
Do you just search "EE" in searchbar in your free time to encourage slavcels to rope or do you have a list of slavs on .org

• JFL
Reactions: aspiringexcel
Do you just search "EE" in searchbar in your free time to encourage slavcels to rope or do you have a list of slavs on .org
Stating basic facts. No strings attached. Slavlands are hardmode

• +1
Reactions: Deleted member 25710, PseudoMaxxer and Lonenely sigma
I have been incel since 2009 fek man, I must ascend.

• +1
Reactions: autistic_tendencies
Stating basic facts. No strings attached. Slavlands are hardmode
And I agree with them.

Its just self-contradictory how at the same time you claim that all slavs are mutated inferior creatures and how its a hardmode.

If everyone was ugly then things wouldn't be as hard as they are for me.

The brutal part is that, at least in the Balkan territory where I live, there are people with clearly Germanic and western facial characteristics, and mutations like me living in the same place.

• +1
Why is your post formatted like a poem or some shit. Edgar Allen Poe type shit innit

• JFL
Reactions: apocalypse, Deleted member 4397, aspiringexcel and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: aspiringexcel and Krakowski
Nigga at 25 you will have too many regrets, just try softmaxx instead of rotting then go for some girl that is looksmatched or below.

I doubt you will actually wageslave for 7 YEARS and go through with putting some plastic in your face to better your looks and attract some random girl.

Just speak to girlz bro

• +1
  • So Sad
Reactions: PseudoMaxxer, Deleted member 4397, cytoplasm and 1 other person
Nigga at 25 you will have too many regrets, just try softmaxx instead of rotting then go for some girl that is looksmatched or below.

I doubt you will actually wageslave for 7 YEARS and go through with putting some plastic in your face to better your looks and attract some random girl.

Just speak to girlz bro
Just think of how long 7 years is, that is from you were 11 to now. I barely remember my life at 11.

• +1
  • So Sad
Reactions: aspiringexcel, Deleted member 30679 and Lonenely sigma
Cuti subhumane jedan mi slaveni moggamo

Unfortuneately beyond over for us unless we germanymaxx

• JFL
Reactions: hopecel and Lonenely sigma

Just speak to girlz bro
Nah man, girls are just indicators.

No white dude on this forum is an incel. Each one of us could get a girl from an indonesian village. But thats not the point and rarely anyone does that.

I've seen one too many girls cheat and at the very least give IOIs to chads. People would put me down if I got a girl above my looks-level and we would break up. If I got a looksmatched girl, well, she'd be quite ugly.

I am not insane, its not easy to just wake up and decide to leave everything behind just to save money in order to maybe be able to one day pay someone to cut your skull and reshape it. Its something thats a result of many, many brutal interactions, many hateful looks and looks of disgust

Just think of how long 7 years is, that is from you were 11 to now. I barely remember my life at 11.
Just realized that was 8 years ago and soon to be 20 😥

Cuti subhumane jedan mi slaveni moggamo

Unfortuneately beyond over for us unless we germanymaxx
Subhuman sam jebiga, moguju me ljudi sve vreme, al realno germani su najveci mogeri

• JFL
Reactions: apocalypse, hopecel and aspiringexcel
Subhuman sam jebiga, moguju me ljudi sve vreme, al realno germani su najveci mogeri
JFL od kud si ti sinko?

Germani nisu toliki moggeri. Chico i sean opry su ti doslovno iz istocne jewrope.

Mene danas neki rus moggao u tramvaju

• JFL
> 7 years

Just rope dude. Ngmi

• So Sad
Reactions: Lonenely sigma
JFL od kud si ti sinko?

Germani nisu toliki moggeri. Chico i sean opry su ti doslovno iz istocne jewrope.

Mene danas neki rus moggao u tramvaju
Iz srbije sam.

Pazi, u proseku mislim da smo slicni sa germanima, ali oni bas lepi njihovi su neverovatno retki kod nas.

Npr christian bale, retko kad ces videti nekoga sa toliko kostiju kod nas. Te perfektne giga-jagodice, jebiga, nisam to vidjao cesto

• +1
  • Hmm...
Reactions: hopecel and aspiringexcel
Iz srbije sam.
Ja zagreba al sam polu bugar polu rvat
Pazi, u proseku mislim da smo slicni sa germanima, ali oni bas lepi njihovi su neverovatno retki kod nas.
E to se slazem. Al to je zbog socioekonomskih faktora isto. Takoder mi balkanci smo toliko beauštelamaxxovali u njemackoj da nas ima tamo ko nepalaca na trgu bana jelačića
Npr christian bale, retko kad ces videti nekoga sa toliko kostiju kod nas. Te perfektne giga-jagodice, jebiga, nisam to vidjao cesto
JFL giga jagodice

• +1
  • JFL
Iz srbije sam.

@VladimirtheGreat @hopecel Jebote kolko balkanaca je ovdje

• JFL
Reactions: VladimirtheGreat and hopecel
E to se slazem. Al to je zbog socioekonomskih faktora isto. Takoder mi balkanci smo toliko beauštelamaxxovali u njemackoj da nas ima tamo ko nepalaca na trgu bana jelačića
Na kraju krajeva, koga briga za rasni kvalitet slovena i germana. Vidjam lepe ribe svakodnevno u busu i gde god da odem. To nije problem.

Problem je sto sam jebeno ruzan, da sredim izgled bez problema bih uspeo da nadjem jako lepu devojku, samo bih trebao da odem u KFC ili da odem do trafike da kupim žvake

• +1
  • JFL
Na kraju krajeva, koga briga za rasni kvalitet slovena i germana. Vidjam lepe ribe svakodnevno u busu i gde god da odem. To nije problem.
Takoje
Problem je sto sam jebeno ruzan, da sredim izgled bez problema bih uspeo da nadjem jako lepu devojku, samo bih trebao da odem u KFC ili da odem do trafike da kupim žvake
Isto. Aj me rateaj

Balkanski chico

Chico u Mubaiu

• JFL
Reactions: VladimirtheGreat, Lonenely sigma and hopecel
Isto. Aj me rateaj
Ovo zvuci mnogo homoseksualno al ajde.

Isk na ovoj prvoj slici izgledas poprilicno asimetricno, mzd radis nesto sa facom, ali na ovoj drugoj skroz ok.

Imas dobar chin-philthrum odnos, i sa tim frizom koji prikriva čelo sigurno si čvrst MTN, možda i visok-MTN po dobrom danu.

Tako da finalna ocena bi bila oko 5.2, tkd ono, mogujes me. Brutalno.

Ako bi trebao da središ nešto, imaš najviše potencijala u oblasti očiju, nos ne bih dirao iskreno, mislim da nije vredno toga

• +1
@VladimirtheGreat @hopecel Jebote kolko balkanaca je ovdje
za koju godinu ce na forumu bit vise balkancela od currycela jfl

chadovi su poseban pheno imas ih svudje cak i u Indiji jfl

mozda neki narodi u prosjeku izgledaju gore a neki bolje mada i to se poremetilo zadnjih par decenija jer gotovo citav svijet ima istu ishranu pa i Germani koji su mozda nekad bili mogeri danas su cesto boneless soyboyevi tkd sve se izmijenilo hormoni ishrana lajfstajl itd

Balkanski chico

Chico u Sutomore mozda jfl

• JFL
  • +1
Reactions: Lonenely sigma, aspiringexcel and VladimirtheGreat

Isk na ovoj prvoj slici izgledas poprilicno asimetricno, mzd radis nesto sa facom, ali na ovoj drugoj skroz ok.

Imas dobar chin-philthrum odnos, i sa tim frizom koji prikriva čelo sigurno si čvrst MTN, možda i visok-MTN po dobrom danu.

Ako bi trebao da središ nešto, imaš najviše potencijala u oblasti očiju, nos ne bih dirao iskreno, mislim da nije vredno toga
Ali imas potencijal dosta visok, samo je pitanjen koliko bi rizikovao za to

• +1
za koju godinu ce na forumu bit vise balkancela od currycela jfl
Promijenit ce se "Tales from the slums of Mumbai" u "Tales from the slums of Kosovo"
chadovi su poseban pheno imas ih svudje cak i u Indiji jfl
Da
mozda neki narodi u prosjeku izgledaju gore a neki bolje mada i to se poremetilo zadnjih par decenija jer gotovo citav svijet ima istu ishranu pa i Germani koji su mozda nekad bili mogeri danas su cesto boneless soyboyevi tkd sve se izmijenilo hormoni ishrana lajfstajl
Gotovo je za njemce i britance daleko su previse soy

Moj jewujak mi je sredio konzultaciju za nosejob u sidneju jer ima vezu. Al prvo moraju pregledat uzivo nos naravno.

Nebih rekao da sam crvst mtn jer mi je nos Rothschild-tier židovskog oblika irl

• Love it
  • JFL
Reactions: Lonenely sigma and hopecel
  • +1
mozda neki narodi u prosjeku izgledaju gore a neki bolje mada i to se poremetilo zadnjih par decenija jer gotovo citav svijet ima istu ishranu pa i Germani koji su mozda nekad bili mogeri danas su cesto boneless soyboyevi tkd sve se izmijenilo hormoni ishrana lajfstajl itd
Visok Iq odgovor (high-Iq reply)

Da, mene su mnogo skenjali sa protezom na primer, koju sam nosio sa 10 godina i koja me je naterala da dišem kroz usta. Kad pogledam slike sebe sa najviše 13 godina vidi se koliki sam potencijal imao al ode sve u kurac sada.

Da imam loše gene lako bih copeovao, ali kad znam da su mi drugi uništili šta sam mogao da imam osećam se depresivno

• So Sad
Reactions: aspiringexcel and hopecel
Moj jewujak mi je sredio konzultaciju za nosejob u sidneju jer ima vezu. Al prvo moraju pregledat uzivo nos naravno.

Nebih rekao da sam crvst mtn jer mi je nos Rothschild-tier židovskog oblika irl
Kolko si star?
sta je tvoj najveci failo bro? koliko si visok?
177 što je u srb ispodprosečno ali najviše me skenjava odnos brade i oblasti izmedju nosa i gornje usne (flitrum).

On je previsok i preuzak, dok bi trebao da bude nizak i širok.

Nedostaju mi kosti samo, nemam osim visine vilice neki veoma vidljiv falio, tako da ono, uradiću šta se uraditi može

• So Sad
  • Woah
Visok Iq odgovor (high-Iq reply)

Da, mene su mnogo skenjali sa protezom na primer, koju sam nosio sa 10 godina i koja me je naterala da dišem kroz usta. Kad pogledam slike sebe sa najviše 13 godina vidi se koliki sam potencijal imao al ode sve u kurac sada.

Da imam loše gene lako bih copeovao, ali kad znam da su mi drugi uništili šta sam mogao da imam osećam se depresivno
pa pazi proteza je sama po sebi neophodan looksmaxx jer zubi/osmjeh su osnov
cuo sam od mnogih da to moze pogorsati facijalnu strukturu ali mozda bi bilo drugacije da si mewingovao ili se makar hranio zdravije

npr meni je proteza i vise nego potrebna jer imam krive zube ali ipak mi je struktura lica pristojna pa nzm da li bi proteza sta pogorsala oko toga

sve u svemu nema "losih gena" ili su to samo 5-10% ukupne populacije, postoji samo losa ishrana a da ne postoji cak bi mogao i prevazici "losu genetiku"

ja da sam jeo normalnu zdravu hranu umjesto tone slatkisa citavo djetinjstvo danas bih bio za 2/10 bolji nego sad sigurno e tako je i za tebe vjerovatno kao i za 99% ljudi na forumu

• +1
16. Nisam ni ja mislio da se moze al sve daju kad imas vezu

Ja sam 173 JFL. Koristim heightmaxxing tehnike i narasto sam 4 cm. Ima nade.
Imaš sreće izgleda. Ja pre 25 neću uspeti sigurno, a i tada, trimax i implanti su veoma invazivna operacija, boga pitaj kako će to proći.

pa pazi proteza je sama po sebi neophodan looksmaxx jer zubi/osmjeh su osnov
cuo sam od mnogih da to moze pogorsati facijalnu strukturu ali mozda bi bilo drugacije da si mewingovao ili se makar hranio zdravije

npr meni je proteza i vise nego potrebna jer imam krive zube ali ipak mi je struktura lica pristojna pa nzm da li bi proteza sta pogorsala oko toga

sve u svemu nema "losih gena" ili su to samo 5-10% ukupne populacije, postoji samo losa ishrana a da ne postoji cak bi mogao i prevazici "losu genetiku"

ja da sam jeo normalnu zdravu hranu umjesto tone slatkisa citavo djetinjstvo danas bih bio za 2/10 bolji nego sad sigurno e tako je i za tebe vjerovatno kao i za 99% ljudi na forumu
Proteza jeste neophodna ali treba je nositi tek kad završiš sa formiranjem face.

Moja je prekrivala čitav gornji deo usta tkd nisam mogao da mewujem jer jezik nisam mogao da držim tamo... bez mewovanja je veoma lako disati kroz usta, pogotovo kad ni ne znaš da ne treba.

Ali ishrana jeste bitna, jeo sam jako loše i ja, ali najviše mi je žao za disanje kroz usta. Čisto da znaš koliki sam potencijal imao, kao klinac sam dvaput bio u prvom planu reklame na tvu i čak sam bio i na bilbordu.

Da mi nisu dali protezu bio bih srećan sada. Da su mi povrh svega što sam imao još dali onaj MSE bio bih chadlite neironično.

Ali i to što kažeš, loši geni su jako retki i većina nas je mogla da bude makar HTN da im je sve pošlo od ruke od detinjstva.

• +1
Reactions: hopecel
177 što je u srb ispodprosečno ali najviše me skenjava odnos brade i oblasti izmedju nosa i gornje usne (flitrum).

On je previsok i preuzak, dok bi trebao da bude nizak i širok.

Nedostaju mi kosti samo, nemam osim visine vilice neki veoma vidljiv falio, tako da ono, uradiću šta se uraditi može
visina nije tolika tragedija ali opet je malo za Balkan

na to mozes uticati ako si dovoljno mlad

philtrum-chin ratio se isto moze popraviti odredjenim DIY metodama (ako hoces poslacu ti u DM)
ja sam ranije imao dugacak philtrum a sada mi je iznad gornje usne do nosa tacno jedan prst a ispod donje usne do brade tacno tri tako da sam rijesio taj pomalo potcijenjeni failo tbh
Ja sam 173 JFL. Koristim heightmaxxing tehnike i narasto sam 4 cm. Ima nade.
Opaa cestitam bhai samo jako do 180

radis li one metode sa onog kursa? vidis da radi a ja ljencuga ne mogu da se nakanim jfl

• +1
Reactions: aspiringexcel and Lonenely sigma
visina nije tolika tragedija ali opet je malo za Balkan

na to mozes uticati ako si dovoljno mlad

philtrum-chin ratio se isto moze popraviti odredjenim DIY metodama (ako hoces poslacu ti u DM)
ja sam ranije imao dugacak philtrum a sada mi je iznad gornje usne do nosa tacno jedan prst a ispod donje usne do brade tacno tri tako da sam rijesio taj pomalo potcijenjeni failo tbh
Pošalji

Pomalo sumnjam isk jer osim onog lip-lifta kojeg rade samo zene ne postoji ni jedna operacija direktna za philtrum, ali voleo bih da probam.

A visina jebiga, prodao bih 10cm zarad bolje face iste sekunde.

• +1
Reactions: aspiringexcel and hopecel
Proteza jeste neophodna ali treba je nositi tek kad završiš sa formiranjem face.

Moja je prekrivala čitav gornji deo usta tkd nisam mogao da mewujem jer jezik nisam mogao da držim tamo... bez mewovanja je veoma lako disati kroz usta, pogotovo kad ni ne znaš da ne treba.

Ali ishrana jeste bitna, jeo sam jako loše i ja, ali najviše mi je žao za disanje kroz usta. Čisto da znaš koliki sam potencijal imao, kao klinac sam dvaput bio u prvom planu reklame na tvu i čak sam bio i na bilbordu.

Da mi nisu dali protezu bio bih srećan sada. Da su mi povrh svega što sam imao još dali onaj MSE bio bih chadlite neironično.

Ali i to što kažeš, loši geni su jako retki i većina nas je mogla da bude makar HTN da im je sve pošlo od ruke od detinjstva.
pa pazi proteza ti ne bi ni trebala da si kao dijete mewingovao i da nisi jeo slatko uopste

ja sam zbog toga stekao deformitete sa zubima ali mi se vilica solidno razvila kroz pubertet no ipak to mi je ostao veliki failo

maxilla je najvaznija kost koja odredjuje neciju atraktivnost, ako se ona ne razvije kako treba povuci ce sa sobom niz drugih deformiteta

• +1
Reactions: aspiringexcel and Lonenely sigma
radis li one metode sa onog kursa? vidis da radi a ja ljencuga ne mogu da se nakanim jfl
Da, pocni radit odma bolan
pa pazi proteza ti ne bi ni trebala da si kao dijete mewingovao i da nisi jeo slatko uopste

ja sam zbog toga stekao deformitete sa zubima ali mi se vilica solidno razvila kroz pubertet no ipak to mi je ostao veliki failo

maxilla je najvaznija kost koja odredjuje neciju atraktivnost, ako se ona ne razvije kako treba povuci ce sa sobom niz drugih deformiteta
Proteze su vrlo hit or miss stvar. Ja pokusavam prestat jesti slatko svaki dan samo jednu kinder cokoladicu JFL

• +1
Reactions: hopecel
Da, pocni radit odma bolan

Proteze su vrlo hit or miss stvar. Ja pokusavam prestat jesti slatko svaki dan samo jednu kinder cokoladicu JFL
gledaj jesti sto vise proteina znaci sto vise to bolje

slatko a pogotovo rafinisano izbjegavaj u sirokom luku ne samo da steti zubima i snizava testosteron nego i HGH i cak sam cuo da smanjuje kostanu masu vremenom

idealno je ne jesti slatko uopste osim mozda po koju vocku (ja sam znam ponekad precerati pa pojesti po pola kila voca sto opet nije zdravo jfl)

• +1