imshort
GETTING LL IN 2028
i wanna see whos dopamine is absolutely fried.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a lot did almost nothing today tbf, i need to do hwi wanna see whos dopamine is absolutely fried.![]()
mirina lot did almost nothing today tbf, i need to do hw
zkurvenej protokolmirin
to je strasne v pici kamo my pisem tenhle tyden 3 testy z cj a z toho je jeden didaktak s vahou 10.zkurvenej protokol
V jakym si vubec rocniku?to je strasne v pici kamo my pisem tenhle tyden 3 testy z cj a z toho je jeden didaktak s vahou 10.
3., pristi rok maturujuV jakym si vubec rocniku?
3., pristi rok maturujuV jakym si vubec rocniku?
tyvole, ja jsem nastesti druhak, ale furt moc nevim jestli chcu maturovat z aj/m.. Stejne se nejvic bojim odbornych predmetu, mereni a elektronika me podle me zabije zdd3., pristi rok maturuju![]()
rookie numbersi stare at the computer 16 hours everyday
No clue but most of todayi wanna see whos dopamine is absolutely fried.![]()
ajina trusttyvole, ja jsem nastesti druhak, ale furt moc nevim jestli chcu maturovat z aj/m.. Stejne se nejvic bojim odbornych predmetu, mereni a elektronika me podle me zabije zdd
I have today Like maybe hour but i have like 10h/ a day on just phonei wanna see whos dopamine is absolutely fried.![]()
idk moja anglictinarka me nema moc rada, jestli ju budu mit, tak nevim + mne se nechce moc ucit ty mrdky, co tam mas (jestli to je jak v cj teda)ajina trust
matika je ale ranec tezsi kamo bys dal nejak freestyle kdyztak.idk moja anglictinarka me nema moc rada, jestli ju budu mit, tak nevim + mne se nechce moc ucit ty mrdky, co tam mas (jestli to je jak v cj teda)
ja jsem elektrotechnik, matika jen zatim v chillu, doslova se neucim a mam 1-2matika je ale ranec tezsi kamo bys dal nejak freestyle kdyztak.
co jses za obor?
mam taky spojonej s elektrikarinou
tojo ja taky hahah, pristi rok maturita tak snad damja jsem elektrotechnik, matika jen zatim v chillu, doslova se neucim a mam 1-2
tbf vic se bojim elektroniky, mereni (a cestiny), nez matikytojo ja taky hahah, pristi rok maturita tak snad dam
cestina je asstbf vic se bojim elektroniky, mereni (a cestiny), nez matiky
jako psat umim, ale slohovku a didaktak nedam xdd (na prijimackach jsem mel jen 33 z cj a 36 z m xdd)c
cestina je ass