FAWFF
Bronze
herhangi bir rating'den daha iyi bir yöntem iyi gözüküp gözkmediğini anlamak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Öyle birşey yok kanka.Trye öyle bir uptade gelmedi amk anca Avrupa'da fln buradaki kızlar seni çok beğense bile egoları yüzünden siksen insta istemezler
zaten hepsi dmiyorum ama illa yaşamış olman lazım birkaç kerebazilari bu bana bakmaz diye dusunup ig istemeyebilir
Öyle birşey yok kanka.
Dış görünüşünü forumdakilerin yorumlarına veya kendi görüşlerine göre karar veremezsin.Dışardaki hemcinslerinin ve karşı cinsin davranışlarına göre buna karar verilir.
Eğer karşı cinsten devamlı olarak dış görünüşünle alakalı övgü almıyorsan yada en çok konuşulan özelliğin dış görünüşün değilse hala normie cehenneminden kurtulamamışsın demektir.
adamın dediği doğru trde pek istenmez en azından avrupaya kıyaslaÖyle birşey yok kanka.
Dış görünüşünü forumdakilerin yorumlarına veya kendi görüşlerine göre karar veremezsin.Dışardaki hemcinslerinin ve karşı cinsin davranışlarına göre buna karar verilir.
Eğer karşı cinsten devamlı olarak dış görünüşünle alakalı övgü almıyorsan yada en çok konuşulan özelliğin dış görünüşün değilse hala normie cehenneminden kurtulamamışsın demektir.
mtn'den yüksek olablirsinyok lan mtnim 5 kez approach aldim ama mtnim
HHtn-Low cl bir arkadaşım var.Kaç kere gözümün önünde istediler.Yolda yürürken falan karşı cins tarafından tüm ilgiyi çekiyor, arkadaşımdan 5 yaş büyük kadınlar bile kesiyor çocuğu.Okulda da diğer erkeklerin bir çoğu kıskandıkları için sevmiyorlar çocuğu.Genel olarak anlatmaya çalıştığım şey eğer harbiden çekiciysen çevrende bunun etkisini iliklerine kadar hissediyorsun.Başkalarının görüşüne veya analize gerek yok.adamın dediği doğru trde pek istenmez en azından avrupaya kıyasla
yinede arada yaşanadabiliyor
2 h htn olarak normal ya@Trenmaxx1 @szenn antalyada 10-15 kızdan insta aldılar
herhangi bir rating'den daha iyi bir yöntem iyi gözüküp gözkmediğini anlamak için
öyleysem ne mutlu ama burda mmtn-lhtn arasu rating aldım hepmtn'den yüksek olablirsin