Polish_Looksmaxer
Master
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nowhere near htn
Ltn or mtn?nowhere near htn
Foids claim he is handsome as fuck.He's fucking LTN
Ptr checksFoids claim he is handsome as fuck.
Blackpill debunked?
Hes a mogger bro.Ptr checks
Blackpill debunked?
Foids claim he is handsome as fuck.
Ok,but its in polish![]()
Send some videos
Yet foids claim he is handsome and mogger.Did he escape the matrix?not even close
Ok,but its in polish
Yeah i know nigguh I'm polish too
foids are retardedYet foids claim he is handsome and mogger.Did he escape the matrix?
No własnie wiem xDPolemizowałbym z twierdzeniem, że oni mówią to na poważnie. Raczej oczywiste jest, że albo mówią to ironicznie, albo wcześniej poprosił ich o powiedzenie tego. Plus ma wadę wymowy, przez co mówi jak jakiś autysta.
Ten chłop jest zwyczajnie nieatrakcyjny.
They want ltnfoids are retarded
Subhuman*They want ltn
No własnie wiem xD
Chyba ze blackpill obalony
A myslisz ze jak przekonał femoidy do odegrania tych scenek?Rzeczywistego stanu rzeczy nie da się obalić
Filmiki ustawiane robione tylko jako engagement-bait by ludzie pisali komentarze i śmiali się z absurdu sytuacji
Jeżeli chociażby raz dostał nieironicznie komplement od płci przeciwnej chyba czas leżeć w lesie z ołowiowym nabojem w czaszce
*True subhumanSubhuman*
A myslisz ze jak przekonał femoidy do odegrania tych scenek?
Makiaweli xDWłaśnie zastanawia mnie sposób jak to zrobił ale najpewniej znalazł jakiś sposób bo zwyczajnie nie wyobrażam sobie scenariusza gdzie one go zwyczajnie komplementują
True adam himself (extremally nt and low inhib)Wtf is that????