growthplatessss111
Banned
Arkaaşlar birinci röntgen 9 ay öncenin
ikinci röntgen 3 sene öncenin (13 yaş sanırım)
OLM HİC Bİ FARK YOK LAN UZİCAKİYİM DEMEK BU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok cuck framesin demek oluyorView attachment 4466678View attachment 4466679
durum iyi mi umut var mi sen onu söylr 9 ay onceki rontgen 13.5-14.5 gibi duruyo internetten biraz arastirdimvay amk 15 yaşında uzicaksin çok değişik literatüre geçsin
Sana demedik mi olum uzayamayacaksın diye lan!View attachment 4466678View attachment 4466679
bekle ölçeyimSana demedik mi olum uzayamayacaksın diye lan!
@why not me?
Bugün boyun kaç cm oldu 179 mu?
Gene uzamışsın senin o amini sikeyim177 @Auchelius
15 de doktor plaklar kapanmis dedi etrafımdaki herkes uzarsın 15 sin daha dedi 1cm uzamadimvay amk 15 yaşında uzicaksin çok değişik literatüre geçsin
doktor bilmez arkadaşların da bilmez ben bilirim tek15 de doktor plaklar kapanmis dedi etrafımdaki herkes uzarsın 15 sin daha dedi 1cm uzamadim
bana doktor uzarsin diyo arkadaslarim uzamassin diyo aq tam tersi15 de doktor plaklar kapanmis dedi etrafımdaki herkes uzarsın 15 sin daha dedi 1cm uzamadim
Uzican kanka sal artık boy üstüne bu kadar stres yapmakta uzamanı etkiliyo haberin ola rahatta kal alma bişe 185 görürsün net, eğer late bloomersan harbibana doktor uzarsin diyo arkadaslarim uzamassin diyo aq tam tersi
eleman da uzarsin diyo da o uzarsin diyosa bi terslik vardir uzayamayabilirim o icime kurt dusurdu
Turkiyeye gore late bloomerimUzican kanka sal artık boy üstüne bu kadar stres yapmakta uzamanı etkiliyo haberin ola rahatta kal alma bişe 185 görürsün net, eğer late bloomersan harbi
UZAYACAN GROWTHPLATES KARDEŞİM BENİM SEN MİNİMUM 190DAN BAŞLIYOR POTANSİYELİN fakat AROMASİN de ALIRSAN O BOY 2.05 BULABİLİR ÇOK DİKKATLİ OLMALISINoglum sence o clavicle mi koskoca humerus da yazmisiz belki anlamayan olur diye @why not me?
OLM DALGA GECMEYİM Bİ CİDDİ CEVAP ALAMADİK KALBİMİ KİRİYONUZ YAUZAYACAN GROWTHPLATES KARDEŞİM BENİM SEN MİNİMUM 190DAN BAŞLIYOR POTANSİYELİN fakat AROMASİN de ALIRSAN O BOY 2.05 BULABİLİR ÇOK DİKKATLİ OLMALISIN
KEDICIIKK KEDICIGE NOLDU KEDICIGI GERI GETIR LUTFEN KEDICIK KEDICIK LUTFEN NOLURView attachment 4466678View attachment 4466679
özür dilerim kediciği yarın geri getircemKEDICIIKK KEDICIGE NOLDU KEDICIGI GERI GETIR LUTFEN KEDICIK KEDICIK LUTFEN NOLUR
OLUM NE DALGASİ BEN PROF. DOKTOR BİLGİM SAYESİNDE SENİN PLAKLARİNİ KAFAMDAN ANALİZ ETTİM ŞJUANOLM DALGA GECMEYİM Bİ CİDDİ CEVAP ALAMADİK KALBİMİ KİRİYONUZ YA
SİMDİ SEN DE USTUNU ORTMEYİ CALİSMA HUMERUSU CLAVİCLE SANDİSENİN N DİYE BİZİ ZORBALİYON ANLAMADİK SANKİ DARK TRIAD WHY NOT ME
Yok amk yaptığın bu strese karşı kapandı artık plaklarin over done hayatbiti owari da.View attachment 4466678View attachment 4466679
özür dilerim kediciği yarın geri getircem

ben de dün nmaza başladım boyum uzasın diye dua ediyom hepDün regaip kandiliydi dua ettim şu orospu çocuğu uzamasın diye