Hunter eyes nasil yapilir

alikuzeythemogger

alikuzeythemogger

Banned
Hangi egzersizleri yapmalıyım?
Göz kaslarını en iyi çalıştıran egzersizleri söylerseniz sevinirim.
@saasturkvarmi ascendini gördüm.Ne yapmış o?

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 100697 and TrustMeBro
yapamassın hepsi genetik dostum

• +1
Reactions: Ashoimex, Zodiac, ZerefDragnee1l and 2 others
Aynen kanka genetik adamlar nasıl yapıyor o zaman?

• JFL
Reactions: Ashoimex and ZerefDragnee1l
fraudlıyolar dostum genetik çok bi değişiklik yapamassın veya o değişimi yaşayanlar ergenliği bitmemiş oluyo test artınca yüzüde değişiyo falan filan genetik kısaca ergenlikteysen hala testini yüksek tutmaya çalış işte

• +1
Reactions: Tornoviaa, Ashoimex, Zodiac and 3 others
fraudlıyolar dostum genetik çok bi değişiklik yapamassın veya o değişimi yaşayanlar ergenliği bitmemiş oluyo test artınca yüzüde değişiyo falan filan genetik kısaca ergenlikteysen hala testini yüksek tutmaya çalış işte
Anladım abi teşekkürler

• +1
Reactions: Kayra139 and serenade
Anladım abi teşekkürler
ikiside dogru fraud guidei atmistim orda var ama o bile genetige bagli

• +1
Reactions: serenade and Zodiac
Bunları kim alıyor aq forumuna

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, DarkSoulHKF, oldgymcel and 4 others
Hangi egzersizleri yapmalıyım?
Göz kaslarını en iyi çalıştıran egzersizleri söylerseniz sevinirim.
@saasturkvarmi ascendini gördüm.Ne yapmış o?
Hunter eyes diye birşey yok eğer genetik yoksa ameliyat dışı birşey yapamazsın

• +1
Reactions: otuzbiratkkm and Zodiac
YAVV OLUM BAKKK ŞİMDİİİ Bİ KADIN ESTETİK CERRAHİSİ BULUYOSUN AMA SAGLAM DİYOSUN Kİ GÖSTERİYOSUN JAMES SAPPHİREYİ ABLA BENİ BUNA DÖNÜŞTÜR KAÇ AMELİYAT VARSA PARASINI VERİRİK diyo ki olum bak yaratıga benzersin diceksin sıkıntı yok ben psl god olacam tamam mı ondan sonra bi imza patlatıyosun bi kaç estetik ve antibiyotik sonrası 7psl sıfır appeal bi ucube olarak yaşamaya devam ediyosun

• +1
Reactions: Thrill, Zodiac and TrustMeBro
YAVV OLUM BAKKK ŞİMDİİİ Bİ KADIN ESTETİK CERRAHİSİ BULUYOSUN AMA SAGLAM DİYOSUN Kİ GÖSTERİYOSUN JAMES SAPPHİREYİ ABLA BENİ BUNA DÖNÜŞTÜR KAÇ AMELİYAT VARSA PARASINI VERİRİK diyo ki olum bak yaratıga benzersin diceksin sıkıntı yok ben psl god olacam tamam mı ondan sonra bi imza patlatıyosun bi kaç estetik ve antibiyotik sonrası 7psl sıfır appeal bi ucube olarak yaşamaya devam ediyosun
Ben bi ara yapmistim cok bi olayi yok

• +1
Reactions: Zodiac
@TrustMeBro önce shehatespoyraz sonra alikuzeythemogger nicklerin benzerliği? birileri alt hesap mı açıyor? 5000 yıllık derin subforum aklı bunu araştırsın

• +1
Reactions: Kayra139 and hellomylove
@TrustMeBro önce shehatespoyraz sonra alikuzeythemogger nicklerin benzerliği? birileri alt hesap mı açıyor? 5000 yıllık derin subforum aklı bunu araştırsın
derin bir komplo yatiyor burada aslinda hepimiz alt hesabiz. Sahsen ben @Tallooksmaxxer in ic sesiyim o uyurken vucudunu kullanip baska hesaptan forumda geziyorum.

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Tallooksmaxxer
derin bir komplo yatiyor burada aslinda hepimiz alt hesabiz. Sahsen ben @Tallooksmaxxer in ic sesiyim o uyurken vucudunu kullanip baska hesaptan forumda geziyorum.
çok güzel teori lan hayran kaldım

• +1
Reactions: TrustMeBro
trustmenin kendi anası açıyor o hesapları laf yemeyi sevdiği için

• JFL
  • Woah
Reactions: hellomylove and Zodiac
Hala sinirli minik kus o ananin amini patlatirim
seni ciddiye alip sinirlendigimi falan sanma hic sikimi telefona koydum klavyeye sikimle dokunarak yaziyom hani şu kaydirarak yazma varya oyle işte

seni ciddiye alip sinirlendigimi falan sanma hic sikimi telefona koydum klavyeye sikimle dokunarak yaziyom hani şu kaydirarak yazma varya oyle işte
zaten sadece onun icin kullanicaksin sikini hayatin boyunca. Ben benimini ananin agzina sokuyorum su an:lul:

volufiline cope olmayan tek çözüm o da trde yok ak

• +1
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and Sayonara
Cope olmayan mı :unsure:
volufiline deri altindaki yağı arttirdiğindan goze hooded goruntu saglamada işe yarıyor ama %100 fixlemez

• +1
Reactions: Zodiac, Ashoimex and Zagro
zaten sadece onun icin kullanicaksin sikini hayatin boyunca. Ben benimini anamin agzina sokuyorum su an:lul:
kendi ananı mı sikiyon dur yapma olum kendi ananı sikme sakın

kendi ananı mı sikiyon dur yapma olum kendi ananı sikme sakın
Oyle bir low iqluk var ki mesaji degistirmeyi deniyor. ne demek istedigimi anlamissindir sacma seylere takilma o koca burnunla

Oyle bir low iqluk var ki mesaji degistirmeyi deniyor. ne demek istedigimi anlamissindir sacma seylere takilma o koca burnunla
olm türkler nie bu kadar nefret ediyo birbirinden az sakin olun ne bu nefret kin

olm türkler nie bu kadar nefret ediyo birbirinden az sakin olun ne bu nefret kin
bizim burda kimseye birşey yaptiğimiz yok adam akıllı barış sağlansın diye uğraştık aylardır ama bu göt lalesi grey durduk yere millete dadanıyor hesabını kazara 2023te açmış olması harici övünebileceği birşeyi yok kendini og sanıyo yanına da 3 tane tiktok greyini çekti yeni aktif uyeler benim tarafimda diye seviniyo oglerden seveni yok halbuki :lul:

bizim burda kimseye birşey yaptiğimiz yok adam akıllı barış sağlansın diye uğraştık aylardır ama bu göt lalesi grey durduk yere millete dadanıyor hesabını kazara 2023te açmış olması harici övünebileceği birşeyi yok kendini og sanıyo yanına da 3 tane tiktok greyini çekti yeni aktif uyeler benim tarafimda diye seviniyo oglerden seveni yok halbuki :lul:
öpüşün barışın🤗 formda millet tavsiye verir yardımcı olur 2 haftadır bakıyom iç savaş var burda

öpüşün barışın🤗 formda millet tavsiye verir yardımcı olur 2 haftadır bakıyom iç savaş var burda
olum zamanında foruma barişi sağladik zorbalık yoktu herkes yardım ediyordu birbirine bildiği kadar bu ibne geldi bilgili insanlara sövmeye başladı neyin barışını sağlıcaz biz bunla bilgili insana sövüyo bilmiyon salaksın sen diye dogrusunu soylemiyor aq

cut your medial canthus with a knife

cut your medial canthus with a knife
IMG 6743

• JFL
@The Homelander I followed you follow me back too

Mal orospu cocugu ben ne zaman ogyim dedim aq ben sonsuza dek sizin gibi insellerden ayri bir klasmanda var oldum og falanda saymiyorum kendimi. Oglerden seven yok demissin sevmeyen 3 og sayamazsin zaten sikimdede degil milletin sevip sevmemesi ben siz cahil insellerle alay etmek icin buradayim

• +1
olum zamanında foruma barişi sağladik zorbalık yoktu herkes yardım ediyordu birbirine bildiği kadar bu ibne geldi bilgili insanlara sövmeye başladı neyin barışını sağlıcaz biz bunla bilgili insana sövüyo bilmiyon salaksın sen diye dogrusunu soylemiyor aq
Zamanindada baris falan yoktu hattab mezo jackreacher boneking hepsinin kavgalarini hatirlar 2024 uyeleri gotunden uydurma

• +1