ZerefDragnee1l
fakecel
beyler evde locoderm buldum 0.1 olmasına rağmen iki haftada bayağı inflamasyon azaldı burnumda cok iyi bişeymiş bu, hipokort alcam 0.5lik 0.1 bile calıstı güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka before fotolarını sildim ama botbdaki threadde before after vardı o civarda bir şey oldu, yanlardaki inflamasyon kaynaklı o şişlik gitti burun ucu sivrileşti hafiften 0.1 olmasına rağmenresult paylassana ne kadar gidiyor etkisi
ben de almayi dusunuyom burun icin
@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending.kanka before fotolarını sildim ama botbdaki threadde before after vardı o civarda bir şey oldu, yanlardaki inflamasyon kaynaklı o şişlik gitti burun ucu sivrileşti hafiften 0.1 olmasına rağmen
oha i indeed am proud amk@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending.
bende uygulamayi düsünüyorum trde nerden alabilirim? @ZerefDragnee1l
birsürü farklı hidrocortizonlar var la araştır al eczaneden@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending.
kanka hipkort var eczanede 100 tele 0.5lik, %1lik var mı trde bilmiyorum@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending.
5 yıllık hatta büyük ihtimalle daha eski 7-8 yıllık şeyde neyseeee@@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending.![]()
![]()
how to make nose slimmlar tarzi bir icerik vardi kremden bahsediyordu, ayrica accutanede baya yardimci oluyor ama sirf bu yuzden kullanilmaz, cogu steroidli krem bunun icin kullanilmaz rhino sonrasi mantikli cunku o kadar ameliyat olmussun mukemmel sonucu gormek istersin ama onun disinda cok mantikli degil sanirim tek bunun icin kullanmak.
yan etkileri nelerkanka before fotolarını sildim ama botbdaki threadde before after vardı o civarda bir şey oldu, yanlardaki inflamasyon kaynaklı o şişlik gitti burun ucu sivrileşti hafiften 0.1 olmasına rağmen
en iyiis hangisi ve genelde 1 2 hafta kullanilior birz overdose yapip 2 kati kadar kullansak daha cok ise yarar mi?birsürü farklı hidrocortizonlar var la araştır al eczaneden
kanka ben her gün okula gitmeden once suruyom cok iyi oluyo zararı var mı bilmiyomen iyiis hangisi ve genelde 1 2 hafta kullanilior birz overdose yapip 2 kati kadar kullansak daha cok ise yarar mi?
gerçekbutun iyi burunlarin tek ortak ozelligi kucuk burun ucudur, hatta nose job before after videolarindada iyi burunlar genelde ucu zaten iyi olan burunlar oluyor, rhinoplasty oncesi lipo veya steroid topical krem filan ne varsa yapmak kucuk burun ucu ile ameliyata girmek lazim bak buda ayri bir post konusu aslinda
sen botbdaki threadden muhtemel yan etkileri okudun mu kucuksun bidebeyler bu hydrocortisoneun burun ucumda asimetri yapmış olma ihtimali kaç
botbde yan etki olarak atrofi yazıyo sadece o da zaten istedigimiz sey asimetri gibi bi etkisi var mıydı aq sola daha çok sürcem artıksen botbdaki threadden muhtemel yan etkileri okudun mu kucuksun bide
En etkilisi betamethasone ama hydrocortisone threadini yazan reis bile gereksiz güçlü diyor. Sürekli kullanman lazım yoksa etkileri az çok geçici ve deriyi/cildi inceleştiriyor benim bildiğim. Daha çok işe yaramaz büyük ihtimal.en iyiis hangisi ve genelde 1 2 hafta kullanilior birz overdose yapip 2 kati kadar kullansak daha cok ise yarar mi?
kanka hipokort aldım bayağı işe yarıyo ama burun ucumun sağı soldan daha büyük oldu terimi silerken falan burun ucumu sildiğimden ötürü herhalde artık sola daha cok surcem amkEn etkilisi betamethasone ama hydrocortisone threadini yazan reis bile gereksiz güçlü diyor. Sürekli kullanman lazım yoksa etkileri az çok geçici ve deriyi/cildi inceleştiriyor benim bildiğim. Daha çok işe yaramaz büyük ihtimal.
Hassiktir hiç duymadım bunu dikkat et reis, büyük ihtimal düzeltilir yaptığınla zaten full sonsuza kadar öyle kalmıyor bıraktığında etkisi azalıyor.kanka hipokort aldım bayağı işe yarıyo ama burun ucumun sağı soldan daha büyük oldu terimi silerken falan burun ucumu sildiğimden ötürü herhalde artık sola daha cok surcem amk
amk inverted filterı bi açtım %100 simetrik olan burnum yarra yemisHassiktir hiç duymadım bunu dikkat et reis, büyük ihtimal düzeltilir yaptığınla zaten full sonsuza kadar öyle kalmıyor bıraktığında etkisi azalıyor.
ışıktandıramk inverted filterı bi açtım %100 simetrik olan burnum yarra yemis