hydrocortisone çalışıyo

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
beyler evde locoderm buldum 0.1 olmasına rağmen iki haftada bayağı inflamasyon azaldı burnumda cok iyi bişeymiş bu, hipokort alcam 0.5lik 0.1 bile calıstı güzel

• Love it
Reactions: menas
result paylassana ne kadar gidiyor etkisi
ben de almayi dusunuyom burun icin

result paylassana ne kadar gidiyor etkisi
ben de almayi dusunuyom burun icin
kanka before fotolarını sildim ama botbdaki threadde before after vardı o civarda bir şey oldu, yanlardaki inflamasyon kaynaklı o şişlik gitti burun ucu sivrileşti hafiften 0.1 olmasına rağmen

• +1
Reactions: Zodiac
how to make nose slimmlar tarzi bir icerik vardi kremden bahsediyordu, ayrica accutanede baya yardimci oluyor ama sirf bu yuzden kullanilmaz, cogu steroidli krem bunun icin kullanilmaz rhino sonrasi mantikli cunku o kadar ameliyat olmussun mukemmel sonucu gormek istersin ama onun disinda cok mantikli degil sanirim tek bunun icin kullanmak.

• +1
Reactions: Zodiac
kanka before fotolarını sildim ama botbdaki threadde before after vardı o civarda bir şey oldu, yanlardaki inflamasyon kaynaklı o şişlik gitti burun ucu sivrileşti hafiften 0.1 olmasına rağmen
@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending. :feelshah:

bende uygulamayi düsünüyorum trde nerden alabilirim? @ZerefDragnee1l

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, childishkillah, xnj and 2 others
@xnj feel proud brah 14 year old turkish kids are using your method and they are ascending. :feelshah:

oha i indeed am proud amk:p

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Zodiac, ZerefDragnee1l and 1 other person

birsürü farklı hidrocortizonlar var la araştır al eczaneden

• +1
Reactions: Zodiac, Ashoimex and menas

kanka hipkort var eczanede 100 tele 0.5lik, %1lik var mı trde bilmiyorum

• Love it
  • +1
Reactions: Zodiac and menas
alakası var mı bilmiyorum ama kendi kafamdan deriyi incelttiği için çene önüne sürmüştüm dedim belki ayrıklık durumu biraz gider harbi işe yaradı amk aynı açıdan tekrar çektim 14 günde bayağı fark var bayağı op bişe bu

@
xnj
5 yıllık hatta büyük ihtimalle daha eski 7-8 yıllık şeyde neyseeee
2020 konularında gördüm baya eski forumlarda da varmıstır

• Woah
  • +1
Reactions: Ashoimex and menas
how to make nose slimmlar tarzi bir icerik vardi kremden bahsediyordu, ayrica accutanede baya yardimci oluyor ama sirf bu yuzden kullanilmaz, cogu steroidli krem bunun icin kullanilmaz rhino sonrasi mantikli cunku o kadar ameliyat olmussun mukemmel sonucu gormek istersin ama onun disinda cok mantikli degil sanirim tek bunun icin kullanmak.
yan etkileri neler

yakinda cildiyeye gidecegim, rhinoplasy olmadan once burun ucunu oldcukca kucultmek istiyorum en iyi steroidli krem hangisi diye sorucam doktor bu konulard genelde bunun icin steroidli krem kullanilmaz der ama sansimi denicem.

en iyiis hangisi ve genelde 1 2 hafta kullanilior birz overdose yapip 2 kati kadar kullansak daha cok ise yarar mi?
kanka ben her gün okula gitmeden once suruyom cok iyi oluyo zararı var mı bilmiyom

sanirim yag dokusunu azaltiyor degil mi? zaten underyes drug dealer gibi + white skin cok belli oluyor eger krem bir sekilde goz bolgesinde fatpatlere etki ederse buyuk sorun olur

butun iyi burunlarin tek ortak ozelligi kucuk burun ucudur, hatta nose job before after videolarindada iyi burunlar genelde ucu zaten iyi olan burunlar oluyor, rhinoplasty oncesi lipo veya steroid topical krem filan ne varsa yapmak kucuk burun ucu ile ameliyata girmek lazim bak buda ayri bir post konusu aslinda

butun iyi burunlarin tek ortak ozelligi kucuk burun ucudur, hatta nose job before after videolarindada iyi burunlar genelde ucu zaten iyi olan burunlar oluyor, rhinoplasty oncesi lipo veya steroid topical krem filan ne varsa yapmak kucuk burun ucu ile ameliyata girmek lazim bak buda ayri bir post konusu aslinda
gerçek

iyi bi burun ucu +1 psl ekleyebiliyor amk beyler cok onemli bu burun isi

beyler bu hydrocortisoneun burun ucumda asimetri yapmış olma ihtimali kaç

sen botbdaki threadden muhtemel yan etkileri okudun mu kucuksun bide
botbde yan etki olarak atrofi yazıyo sadece o da zaten istedigimiz sey asimetri gibi bi etkisi var mıydı aq sola daha çok sürcem artık

en iyiis hangisi ve genelde 1 2 hafta kullanilior birz overdose yapip 2 kati kadar kullansak daha cok ise yarar mi?
En etkilisi betamethasone ama hydrocortisone threadini yazan reis bile gereksiz güçlü diyor. Sürekli kullanman lazım yoksa etkileri az çok geçici ve deriyi/cildi inceleştiriyor benim bildiğim. Daha çok işe yaramaz büyük ihtimal.

En etkilisi betamethasone ama hydrocortisone threadini yazan reis bile gereksiz güçlü diyor. Sürekli kullanman lazım yoksa etkileri az çok geçici ve deriyi/cildi inceleştiriyor benim bildiğim. Daha çok işe yaramaz büyük ihtimal.
kanka hipokort aldım bayağı işe yarıyo ama burun ucumun sağı soldan daha büyük oldu terimi silerken falan burun ucumu sildiğimden ötürü herhalde artık sola daha cok surcem amk

• +1
Reactions: Zagro
daha once egzema icin steroid kullanmistim, inanilmaz deri inceltiyor ben 025 bisey kullanmistim dusuk doz biseydi. rhino olmadan once %50 %100 inceltme yapilabilir mi? yakinda dermotolohiye gidip konusucam, kotu burun ucuna rhino bile kurtarmaz.

kanka hipokort aldım bayağı işe yarıyo ama burun ucumun sağı soldan daha büyük oldu terimi silerken falan burun ucumu sildiğimden ötürü herhalde artık sola daha cok surcem amk
Hassiktir hiç duymadım bunu dikkat et reis, büyük ihtimal düzeltilir yaptığınla zaten full sonsuza kadar öyle kalmıyor bıraktığında etkisi azalıyor.

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Hassiktir hiç duymadım bunu dikkat et reis, büyük ihtimal düzeltilir yaptığınla zaten full sonsuza kadar öyle kalmıyor bıraktığında etkisi azalıyor.
amk inverted filterı bi açtım %100 simetrik olan burnum yarra yemis

• +1
Reactions: Zagro