truefoidslayerpqoqo
Ang final boss sinister jester boy of org 🙀🙀🙀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
amimnüm bari vidyoları sstiktok dan indirseydin de filigran çıkmasaydı
Ever onu unutdum ama bi james edit yaptim ondada diger hesapta yaprim o yuzden iki filigranda kaldi nsl duzelticemamimnüm bari vidyoları sstiktok dan indirseydin de filigran çıkmasaydı
blackpill ya da looksmax ile ilgili tt ye video atmayın sonra subforuma abidik gubidik insanlar doluşuyor onu geçtim bp ve looksmaxin daha da mainstream olması burada kimseye fayda sağlamaz lafım sadece sana değil bu tarz içerik üreten herkese
baştanEver onu unutdum ama bi james edit yaptim ondada diger hesapta yaprim o yuzden iki filigranda kaldi nsl duzelticem
Trye mi atmiyim ama bizimkilerde cok salak htngorkem diyebi salakvar mumbainin gece kondularinda bile htn degil 2k kisi yayinini izliyo azcik bilgilensinler avblackpill ya da looksmax ile ilgili tt ye video atmayın sonra subforuma abidik gubidik insanlar doluşuyor onu geçtim bp ve looksmaxin daha da mainstream olması burada kimseye fayda sağlamaz lafım sadece sana değil bu tarz içerik üreten herkese
Malesefbaştan
Bence hiç bir yere atmaTrye mi atmiyim
amk şu htngorkem denen adamı kim htn rateledi aqama bizimkilerde cok salak htngorkem diyebi salakvar mumbainin gece kondularinda bile htn degil 2k kisi yayinini izliyo azcik bilgilensinler amm
Kimse ratelemedi ona tiktokdan lmtnsin dedim beni engelledi puhahhaamk şu htngorkem denen adamı kim htn rateledi aq
Senin fpf indaki adam onun babasi fln nasil bilmiyontfd ne aq
ne biliyim aq hergün yeni bişi çıkıyoSenin fpf indaki adam onun babasi fln nasil bilmiyon
Olm ne gerizekali cocuklarsiniz
Totaly foid olumu bide totaly foid #a##vrne biliyim aq hergün yeni bişi çıkıyo
Total foid deathTfd ne aq
Senin pfp indaki adam onun babasi tfd ninde tfr nindene biliyim aq hergün yeni bişi çıkıyo
im gonna go erTotal foid death
adam çoçuklara tecavüz edip öldürdü aqSenin pfp indaki adam onun babasi tfd ninde tfr ninde
E tm iste tfr o ztn tfd de o sadece yas farkli daha yaslilarada yapiyoadam çoçuklara tecavüz edip öldürdü aq