I want a Serb with big titties. Is that too much to ask?

you deserved it

fuck Putin, long live Georgia 🇬🇪🇬🇪🇬🇪
I Milica Rakic?

i da, mi smo OG Srbi a i dobar dio Srbijanaca potice od nas
"OG Srbi" su bili pre dolaska na balkan
Drugo nemas dokaza da velik deo Srba danas potice iz cg zato sto oni koji dodju zadrze identitet

pa ko vam je osnovao Srbiju nego nas Karadjordje?
Rodjen u Srbiji

Da ne spominjemo kolko crno goraca ima SIPTARSKE krvi btw

Ne postoji Srbin kao etnička pripadnost, niti Crnogorac. Vi ste poreklom Dinari i Iliri i po malo Sloveni, Srbi su mešavina svega živog što je haralo Evropom jer ih je svako guzio lmaoo. Ja sam sa istočne Srbije, mi maltene smo odvojena nacija od ostatka Srbije. Ovde je svako mešavina Slovena, Vlaha, Crnogoraca, Cigana( ja ne!), Mađara.,Turaka...
to pricaj nekom ko ne zna sta znaci etnicka grupa jer ja znam, to nema veze sa genetikom koliko ti potenciras

svi smo mi Srbi bez obzira na to koliko slovenske a koliko vlaske ili bilo koje druge genetike imali
Holy shit balkaners are so shitskin bro @hopecel @FlotPSL
I wish we were darker tbh

I want to ascend my bloodline and marry a Sub-Saharan baddie

• Ugh..
Reactions: VohnnyBoy
I Milica Rakic?
ne kazem za bombardovanje nego za vrijedjanje

ti velicas Putina koji je za Gruziju ono sto je Klinton za Srbiju
"OG Srbi" su bili pre dolaska na balkan
OG Srbi su oni koji su se naselili prvi na ove prostore

a ti prostori bili su oni koje ti pokazah na mapi, a ne tvoja Sumadija, Vojvodina, Beograd niti Sopluk, no to je druga tema
Drugo nemas dokaza da velik deo Srba danas potice iz cg zato sto oni koji dodju zadrze identitet
srpski DNK projekat to tvrdi, ne ja

drugo, ne radi se samo o porijeklu nego i o nacionalnoj ideji i to je bilo uvjerenje istaknutih Srbijanaca
Rodjen u Srbiji
da ali rodom iz CG
Da ne spominjemo kolko crno goraca ima SIPTARSKE krvi btw
naravno, ali ti ne kontas da vi Srbijanci poticete od Crnogoraca i da su Crnogorci i Srbijanci dvije najblize populacije genetski tako da pucas sam sebi u nogu, i ti imas siptarske krvi, i vlaske i bugarske i avarske i tako dalje

to pricaj nekom ko ne zna sta znaci etnicka grupa jer ja znam, to nema veze sa genetikom koliko ti potenciras

svi smo mi Srbi bez obzira na to koliko slovenske a koliko vlaske ili bilo koje druge genetike imali
ma popila se rakija pa sam kenjo. Al kako etnicka grupa nema veze sa genetikom wtf
Inace da Srb kao rec su koristili i stari Grci kolko se secam, svi sa ovih prostora su bili zvani tako

• Hmm...
Reactions: hopecel
ma popila se rakija pa sam kenjo. Al kako etnicka grupa nema veze sa genetikom wtf
pa mislim ima ali mi iako smo slovenski narod nismo cisti etnicki Sloveni, cak ni upola

to sto smo mijesani ne znaci da nismo jedan narod uostalom iz kog god kraja bio tebi su ostali Srbi najsrodniji, tako i za hrvatsku stranu jer si polu-Hrvat ako se ne varam
Inace da Srb kao rec su koristili i stari Grci kolko se secam, svi sa ovih prostora su bili zvani tako
ma.. postoje neke teorije da su svi Sloveni nazivani Srbima u nekom momentu prije mnogo vjekova, to mozda i jeste tako bilo ali je irelevantno danas