shizuku11111
never need a bitch im what a bitch need
guy is spitting only facts, check his vids out
@hopecel @trench @aspiringexcel @Lonenely sigma tag other ex yu cels
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U pravu je
Jebemti pameti link ne radi @HeavyMetalcel @BoredPrince @apocalypse @cytoplasm @Clown Show
U pravu je
realno lik sere
crnja je inace Crnogorac ali govori ekavski, automatski cuckuje svoj SMV u BG-uHe has very punchable face though
Did a cycle or two of test, and now he's this alpha male to whom women get submitted too
Please, guys like that in the gym are dime a dozen these days
100%samo kenja redpill sranja kolko sam ja video. vise je tate fanboy crnja
dojadili su mi ti redpill likovi jer sve sto govore je ono sto ti je govorio cale,stric,ujak... Buvkalo dobijau pare na onima koji nisu imali ocinsku figururealno lik sere
msm tu i tamo je u pravu ali nacin na koji on to iznosi je odbojan
crnja je inace Crnogorac ali govori ekavski, automatski cuckuje svoj SMV u BG-ukad bi govorio ijekavicom, ne bi mu bilo potrebno gymmaxxovanje jer je JBM (just be Montenigga) law u BG-u @jockidc120610
100%
ali da, nesto od tih sranja su legit jer su common sense
JBM (just be Montenigga) law u BG-u
mogu da potvrdim tu teoriju kaocrnja je inace Crnogorac ali govori ekavski, automatski cuckuje svoj SMV u BG-ukad bi govorio ijekavicom, ne bi mu bilo potrebno gymmaxxovanje jer je JBM (just be Montenigga) law u BG-u @jockidc120610
andrej tetovicdojadili su mi ti redpill likovi jer sve sto govore je ono sto ti je govorio cale,stric,ujak... Buvkalo dobijau pare na onima koji nisu imali ocinsku figuru
nabijem te ja na kurac mi pisemo normalno za razliku od Poljaka @NeverBotheredNobody
Srbijanke nas vole a i ostale sa ovih prostora isto
many such casesmogu da potvrdim tu teoriju kao.bio sam s babom jednom u skroz dobru pekaru nedje u bg i pricao s njom nista posebno i dvije mi prisle traze ig jedna je rekla da im se svidja kako pricam
Ja san prije mislia da si Bosanski Musliman iz nekog razlogaSrbijanke nas vole a i ostale sa ovih prostora istojer imamo moggerski akcenat
ti se palis ja ne,ja ne mogu slusat beogradjanke kako produzavaju kao kurac.ne znam imam nes izmedju bokeskog i cetinjskog al vise bokeski posebno dialektmany such casesone se pale na ijekavski a mi na ekavski realno kad god cujem zenu kako prica na ekavskom digne mi se cuna
a kakav ti imas akcenat, jel ti ono bokeljski ili vise zetski poput cetinjskog?
da beogradjani ga razvlace kod testo za pitu ni ja ne mogu to slusamti se palis ja ne,ja ne mogu slusat beogradjanke kako produzavaju kao kurac.ne znam imam nes izmedju bokeskog i cetinjskog al vise bokeski posebno dialekt
jesi ti neki Gedza?da beogradjani ga razvlace kod testo za pitu ni ja ne mogu to slusam
pa dodjem tako nesto samo nisam NT ko srbendejesi ti neki Gedza?![]()
rngkk wwofkhh sdncks nigger zxllfgjw ekakczkvlnabijem te ja na kurac mi pisemo normalno za razliku od Poljaka @NeverBotheredNobody
View attachment 3838498
Albanian skull shape @STAMPEDErngkk wwofkhh sdncks nigger zxllfgjw ekakczkvl