herson
sub 5
yani bunu konuşabielceğim ortak noktada kesiştiğim 3 kadar arkadaşım var delikanlı adam gibi adamlar. ancak şimdi konşabilecek bi durumda değillik var yani o yüzden yine ortak noktada kesiştiğim subforum halkı var o yüzden bu seçenekten ilerliyorum. bugün salondaydım, bura küçük şehir herkes herkese 1 kişi uzaktadır. upuzun geniş frame li minimum 22-23 gösteren bi eleman var. makineyi sırayla girelim derken sohbet etmeye başladık ben hep abi diyorum. Sonra yaşlar sorulunca çok keyfim kaçtı eleman 2008 limiş ben 2006. başından beri admaa abi diyip duruyorum ki gerçekten inanmıştım büyük olduğuna. boyu da öyle abartı falan değil max 190 falan sonra aşırı kısa hissettim küçük hissettim keyfim kaçtı. neyse sohbet ediyoruz sonra mesele hangi liseden mezunsuna geldi, bizim okuldan bildiklirini saydı. gayet normal bir şekilde ortak arkadaşlarımız olduğunu öğredim ki bu yeni tanışılan insanlarla hep yaşanır burda. elemanın okulu şehrin en sağlam yüksek puanlı okulu ve çok değişik bi yer öyle ki ordan kimseyi tanımıyorum. şehrin ücra bi yerinde şehir dışında daha doğrusu hiç gitmedim yani isim hariç varlığından haberim yok. O okul 5. sınıftayken falan hep hayalimdi tabii. üstüne birde iq mog+academy mog yedim adam 15k yapmış ilk senesinde ben 3. senemde 500k. neyse o vakit aklıma 5. sınıfta olduğum zor zamanalr geçirdiğim diyarbakıra gitmemden bir süre öncesi. O zamanlar aklıma geldi nasıl bi çocuk olduğum aklıma geldi ama sadece hoş bi şekilde. bazı eski şeyleri özledim sadece sonra mesela asıl yere diyarbakıra geldi. Öyle ki hayatımdan kopuk 4 yıl var sanki solucan deliği gibi zaman bükülmüş gibi. son senemde diyarbakırda çok kral adamlarla tanıştım o reisler sayesinde son senem düzgün geçti ama geri dönüş vakti gelmişti. Bu arada çeşitli bp literatürleri ile o zamanlar tanıştım. o zamanlar da başka forumlarda bazı ortak konularda bizi bağlayan şeylerle ilgili yazılar yazardım ve özlediğim şeyleri yazardım. Neyse lisenin nakil vakti geldi. Nakil aldırdım ama asıl olay burda başlıyor. Öyle ilginç denk gelmeler olduki. Benim diyarbakırdayken takıldığım forumlardan birinde sohbet ettiğim, karşılıklı etkileşime girdiğim ama kim olduğunu bilmediğim biri yeni okulumdaki yeni sınıf arkadaşlarımdan biriydi. Bu mesela çok ilgin. bi tesadüf. Tamamen okuldaki ilk günümde sohbet ederken ortak ilgilendiğimiz bi konuyla ilgili sohbet açıldı ordan konu foruma geldi ve çok şaşırdık. bu arkadaş en başta bahsettiğim 3 kişiden biri. ardından diyarbakırdayken yeni sınıfımdaki insanları görmek için ebayı kullandım instagramdan istek atmaya başladım insanlara, yine bi ortak noktamız olan biriyle tanıştım ve okula gelince tanıştım bu oda 3 kişiden biri. Neyse demem oki ben bir de yeni bir başlangıç yapmayı kafaya koymuştum. sessiz utangaç halimden aktif biri olmaya karar vermiştim ki elimde de çok iyi bi fırsat vardı. hiç bi bağımın olmadığı insanların yanına eskisine nazaran çok daha fazla şey bilerek gidiyordum. Ki sonradan fark ettimki bilgiğim çok daha fazla şey aslında hiçbir şeymiş. neyse bi miktar işleri ayarına koydum. hep yapmak istediğim bir şey bi kıza açılmaktı liseye kadar hep platonik takılırdım simplik yani. Diyarbakırdayken açılacağım kızı kararlaştırmıştım. Neyse okulun 2. haftası açıldım ama olmadı çünkü kız uygun değildi ben de cahildim ve sadece açılmış olmak için yaptım. Fakat hiç bilmediğim bi şeyde izlenim meselesiydi ki bunu bilmediğimden gitgitde yeni ortamda da ucubesel bi konuma yerleşiyordum. İşte bana çok çok şey öğreten ve çok çok şey borçlu olduğum başta bahsettiğim 3 kişiden 1 diğeri olan harbici adamın dibi olan bi dostum sayesinde buna da ayar vermeyi öğrendim. 10. sınıfın ortasında has olanlar hariç komple çevremi değiştirdim ayarı verdim. Bir de etkililiği yüksek olan elemanlarla yakın oldum, bunlar ortama yön veren insanlardı hep lider olarak öne koyulurdu. bu da çok işime yaradı. diğer sınıflarla hiç yakınlaşamasam ve çok kısıtlı olsa da kendi sınıfımda baya her şeyi hazırladım. misal ben diyarbakırdayken yazı yazıyordum tekrar başladığımda utangaçlığı kontrol edicem diye işte onu kontrol etmeyi öğrendim rahat hissettiğimde sorunların büyük ölçüde çözüldüğünü ve pek çok engelin kalktığını fark ettim. Sonra da kendimi rahatmışım gibi kandırmayı. yaptığım en büyük şey derste öğretmene asılmak oldu. böylece sosyal problemler büyük ölçüde çözüldü. keyfi takılırken piyasanın şok durgun olmasına müteakkip 3 kız seçtim hepsine aynı anda yazacaktım. Tam o sıra bi orospu çocuğu hayatıma girdi üstüne hayat bana bindi siken sikene oldu yarrağı yedim ayarı yedim çok ağır yarrağı yedim 2025 mayısa kadar düzelemedim. neyse en sonund aişler yoluna koyuldu ben de tekrardan keyifliyim en nihayetinde her şey pozitif.