İçimi en iyi sigara?

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Şuan dolabımda 15 tane farklı sigara var içimi en iyi olanlar marlboro red ve winston red idi bana göre. @chadwers ve birkaç arkadaşım kent d range önerdide tadı yok gibi aq sigaranın gram sevmedim lm slim daba iyidi hafif sigara olarak.sizce hem çok ağır olmayıp hemde içimi sağlam olan sigara hangisi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak, IlI and 1 other person
dogma buyume winston dark blue

• JFL
Reactions: femboi_hunter69
dogma buyume winston dark blue
Usta içeriğine göre tadı çok iyide sarı filtresiz içemiyorum ben aq acaba onamı geçsem ciğerlerin iyiliği için :forcedsmile: Camel yelloe nasıl sence

• JFL
  • +1
Reactions: femboi_hunter69 and codeine1119
Usta içeriğine göre tadı çok iyide sarı filtresiz içemiyorum ben aq acaba onamı geçsem ciğerlerin iyiliği için :forcedsmile: Camel yelloe nasıl sence
yellowu icerken sigara iciyormus gibi hissetmiyorum ben acikcasi, yani o sigara iciyorum hissini vermiyor winston dark blue agir bi sigara ama alistigin zaman harika akiyor.

• JFL
Reactions: femboi_hunter69
Şuan dolabımda 15 tane farklı sigara var içimi en iyi olanlar marlboro red ve winston red idi bana göre. @chadwers ve birkaç arkadaşım kent d range önerdide tadı yok gibi aq sigaranın gram sevmedim lm slim daba iyidi hafif sigara olarak.sizce hem çok ağır olmayıp hemde içimi sağlam olan sigara hangisi
garibanın orgu var mı la

• JFL
  • WTF
Reactions: pashanimair and femboi_hunter69
  • +1
Reactions: pashanimair and maarda
Ben kısa parlament iciyprdum tadını bozdular sonra midnight blue gectim sonra kent drange blue biraz orospumsu bi sigara ama içiom

• +1
Reactions: pashanimair
dayi malboro edge ya

• +1
Bizimkiler birkaç şehri gezmeye gittiklerinde baya kaçak sigara ve pro getirmişti aralıksız 1 aydır onları içiyorum. Şunu söyleyeyim kaçak malboro ve normal malboro arasında korkunç bir tütün kalitesi ve lezzet farkı var bunu bil.

• +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
Bizimkiler birkaç şehri gezmeye gittiklerinde baya kaçak sigara ve pro getirmişti aralıksız 1 aydır onları içiyorum. Şunu söyleyeyim kaçak malboro ve normal malboro arasında korkunç bir tütün kalitesi ve lezzet farkı var bunu bil.
knk forumdan ayrilma kaliteli bi adama benziyon cok orospu cocugu var burda az olsun kapatiyon onları

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
  • +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
Usta tr marlborosunun tütünü winston tütünüyle aynı neredeyse aq o yüzden o aromalı sert sigarayı istiyorsan tr marlborosunj değil free duty marlborosunu içeceksin ben free duty marlboro alıp 1 dal içip kalanını arkadaşlara vermiştim bonkörlük yapim diye pişman oldum aq

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Usta tr marlborosunun tütünü winston tütünüyle aynı neredeyse aq o yüzden o aromalı sert sigarayı istiyorsan tr marlborosunj değil free duty marlborosunu içeceksin ben free duty marlboro alıp 1 dal içip kalanını arkadaşlara vermiştim bonkörlük yapim diye pişman oldum aq
Nerden baksan kral hareket respekttttt +++++++++

• +1
Reactions: pashanimair and ER enjoyer
şüphesiz ki hem hafif hemde tadı en iyi olan sigara kent switchtir

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
  • +1
marlboro edge

.

• Hmm...
Reactions: recai iskender
@pashanimair pampa sen neden güldün ki banlanmissin bide taniyon mu tiktoktaki gariban

• +1