arseth6
Iron
Sizce nedir dünya standardınca nereye gitsen geri kalmayacağın ve kızların sorun etmeyeceği garanti olan minimum boy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
saf 183 en iyisidir kısada değilsin çok uzunda değilsin nereye gidersen git ya uzunsun ya da normalsin.kimse kısa diyemez.ama nereye gidersem gideyim uzun olmak istiyorum diyorsan 188 en olması gerekendir.heightmog yemek istemiyorum herkese slenderman gibi bakmak istiyorum diyosanda 2metre 10santimdirSizce nedir dünya standardınca nereye gitsen geri kalmayacağın ve kızların sorun etmeyeceği garanti olan minimum boy
Ne uzun ne kısa değil, kesinlikle boyun kısa olmasıyla ilgili sorun yaşamayacağın boy. Height mogdan bahsetmiyom 2 metre adamda moglanır boydansaf 183 en iyisidir kısada değilsin çok uzunda değilsin nereye gidersen git ya uzunsun ya da normalsin.kimse kısa diyemez.ama nereye gidersem gideyim uzun olmak istiyorum diyorsan 188 en olması gerekendir.heightmog yemek istemiyorum herkese slenderman gibi bakmak istiyorum diyosanda 2metre 10santimdir
Peki 8, 8 ile uyumlu olduğu için mi böyle bir sınır belirledin? Neden 187 değil? 7 rakam olarak yetersiz geldiği için mi böyle içgüdüsel bir sınırdasın?dünya geneli dersen 188
yok bilimsel bişeydi sanırım yada bi yerde duymuştum bilmiyorum en ideal erkek için öyle diyolardıPeki 8, 8 ile uyumlu olduğu için mi böyle bir sınır belirledin? Neden 187 değil? 7 rakam olarak yetersiz geldiği için mi böyle içgüdüsel bir sınırdasın?
7 olsada sıkıntı degil 8 diye larplarsin her şekilPeki 8, 8 ile uyumlu olduğu için mi böyle bir sınır belirledin? Neden 187 değil? 7 rakam olarak yetersiz geldiği için mi böyle içgüdüsel bir sınırdasın?
eleman sağda solda “1 88 boy en ideali” diye dolaşıyor insan merak ediyor, bu kanaate nasıl vardığını. meğer dayanağı şuymuşyok bilimsel bişeydi sanırım yada bi yerde duymuştum bilmiyorum en ideal erkek için öyle diyolardı