idk

Nah verirsin
O para eline gecsin vip eskorta gidersin amk sanki cebinden cikarcan bianda kilo ver (zargana olmicak kadar)su supplementleri al,uyu ve git dua et uzamak icin
ne alaka amk istesem suanda giderimki

ki benim dururumda yasıma göre ortalamanın üstünde
Yav ne durumu ne anlatiyon ortalama dedigin millet ac ac geziyor.
Ha cidden baban akp milletvekili falansa yaptir ameliyat:lul:

Ya buba para ver buba ameliyat olcammi dicen git babanin durumu falan varsa is kur onun hakkinda seyler ogren smvini yukselt
aga babamın işi değişik amk yapmam ben

• JFL
Reactions: Fridx
yapcak bişe yok veririm
ki benim dururumda yasıma göre ortalamanın üstünde
Olm bende istiyorumda çocuk oyuncağı olan bir süreç degil 1 yıl yürüyemiyorsun 1 milyon 200 bin tl verip bide 1 yılını vericeksin hani öyle 18 oliyim hemen giricem yaparsan hayatın gençliğin sikilir direk ünide gec okursun üniden 27 yaşında mezun oldun desen zaten sadece boyu düzeltmek için hayatini bitirmiş olursun ilerde millet emekliliğini alırken senin 5 senen daha olur

• +1
aga babamın işi değişik amk yapmam ben
Baban uyusturucumu satiyor,milletvekili mi ne reis anlatsana bizde yapak anamiz agliyor calismaktan

• JFL
Reactions: erexluvar
Baban uyusturucumu satiyor,milletvekili mi ne reis anlatsana bizde yapak anamiz agliyor calismaktan
trading ile ugrasıyor tekstil makinası al sat yapıyordu son 4 5 senedir sikko sikko trading fln filan

• +1
Olm bende istiyorumda çocuk oyuncağı olan bir süreç degil 1 yıl yürüyemiyorsun 1 milyon 200 bin tl verip bide 1 yılını vericeksin hani öyle 18 oliyim hemen giricem yaparsan hayatın gençliğin sikilir direk ünide gec okursun üniden 27 yaşında mezun oldun desen zaten sadece boyu düzeltmek için hayatini bitirmiş olursun ilerde millet emekliliğini alırken senin 5 senen daha olur
8 terk im amk calısıyom diyom

• +1
trading ile ugrasıyor tekstil makinası al sat yapıyordu son 4 5 senedir sikko sikko trading fln filan
Git sende trading ogren adam ol is ogren para kazan emin ol boyunun 177 e uzamasindan iyidir

• +1
Reactions: Serialsuicide and erexluvar
Babasi geçinmek için sürünüyor bu burda limb lenghtening diyor amk valla yazik git 1 milyon 200 bini adam Akilli yatirim yap aq Iqpill Allahima

• +1
Reactions: Serialsuicide and Fridx
Ne is yapion
aga 3d tarama ile basladım suan tersine mühendisliğe gecmeye calısıyom işte kalfanın üstüyüm biraz daha 3 5 aya usta olurum diye düşünüyorum

• +1
Babasi geçinmek için sürünüyor bu burda limb lenghtening diyor amk valla yazik git 1 milyon 200 bini adam Akilli yatirim yap aq Iqpill Allahima
ne alaka amk

• +1
ne alaka amk
Cok alaka
Cidden larplamiyosan ve paran varsa LL yaptir,ergenlik bittiginde minimum 170 olmassan.
170 oldun diyelim 175e fraudlarsin en kotu

• +1
Reactions: erexluvar
Neyse sağolun iyi geceler

• So Sad
Reactions: eniyiguresci
-3 bu çiğ süt çiğ et yumurta olayı ne sikimde ismi et yemeye güvenemiyorum sikini tassagını kasıdıgı eliyle veriyo olabilir güvenilir yer varmı
Bunun dışında herşeyi yap
Anne ve babanın boyundan genetik boyunu hesaplayan formul vardı ona bir bak orda çıkan sonuc olursun büyük ihtimal hala çok kafaya takıyorsan shoelift yaparsın hedefin lean olmak olsun önce

Bunun dışında herşeyi yap
Anne ve babanın boyundan genetik boyunu hesaplayan formul vardı ona bir bak orda çıkan sonuc olursun büyük ihtimal hala çok kafaya takıyorsan shoelift yaparsın hedefin lean olmak olsun önce
la taktım boyu kafaya hic bişeye odaklanamıyorum taban felan kullanmam kız için vesayre değil arkadas ortamındada eziklemiyolarda tower atıyo herkes kendim için uzamak istiyorum kısaca

• So Sad
Reactions: stacyworshipper
1 yıl abartma max 6 ay sonra normalin ki her ameliyatın öyle bir süreci o kadar uzun olmasada

la taktım boyu kafaya hic bişeye odaklanamıyorum taban felan kullanmam kız için vesayre değil arkadas ortamındada eziklemiyolarda tower atıyo herkes kendim için uzamak istiyorum kısaca
5 cm fraudlasan zaten 173 sun zaten uzarsın elbet ustune

• +1
Reactions: stacyworshipper
Bilmiyorum kral elim kolum bağlı amk
Değil

Elinden geleni yap zaten olan olur olmasa da en azından çabaladın ilerde keşke biraz dhaka üstünde dursaydım diye düşünmezsin üstelik neyse kral iyi geceler kafaya da takma 5 cm freud hayat kurtarir

Değil

Elinden geleni yap zaten olan olur olmasa da en azından çabaladın ilerde keşke biraz dhaka üstünde dursaydım diye düşünmezsin üstelik neyse kral iyi geceler kafaya da takma 5 cm freud hayat kurtarir
Bakıcaz işte 1 cm 1 cm dir uzarsam felan yazarım

-1 yaklasık 1-2 ay önce 102 kilodan 92-91 civarlarında düştüm supplament olarak neler kullanabilirim

-2 boy 165-166 amk onu uzatmak icin ne yapabilirim doktor kontrolünde gh almayı planlıyorum

Attachments

• imagessdss.jpg
    imagessdss.jpg
    7.2 KB · Views: 0
@ngmahmt0 anne baba boyu ne bi de erkeğe benziyon mu çok röntgen yoksa en önemli ikisi bu

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Kimseyi dinleme başla GH'ye en azından ileride pişman olmazsın.

• +1
Reactions: growthplatessss111, senualF and Serialsuicide
öncelikle tasak masak gecicekler gram sikimde değil
-1 yaklasık 1-2 ay önce 102 kilodan 92-91 civarlarında düştüm supplament olarak neler kullanabilirim
şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne
ekstra olarak almama gerek varmı herhangi birşeyler önerilere açığım

-2 boy 165-166 amk onu uzatmak icin ne yapabilirim doktor kontrolünde gh almayı planlıyorum

-3 bu çiğ süt çiğ et yumurta olayı ne sikimde ismi et yemeye güvenemiyorum sikini tassagını kasıdıgı eliyle veriyo olabilir güvenilir yer varmı

uyku düzenim fena değil 11.30 da yataga girer 12 de uyurum sabah 8 de kalarım
bundan öncede öyle cips kola vesayre kısaca aburcuburdur vesayre yoktu denecek kadar az

her neyse cok uzatmak istemiyorum iyi aksamlar
Anything but aç kalmak my nigga o kadar suppa gerek yok aç kalcan

• JFL
Reactions: Serialsuicide
şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne

bundan öncede öyle cips kola vesayre kısaca aburcuburdur vesayre yoktu denecek kadar az

Kanka bide gh nerden alcan bi arkadas icin soruyom

doktor vermez muhtemelen gh paran varsa kendin basçan
ai+gh

Last edited:
şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne

whatever this guy is saying

Anything but aç kalmak my nigga o kadar suppa gerek yok aç kalcan
reisinyo ac kalırım sorun yok kaslardan gitmesinden korkuyorum vicut geliştirmeyi bırakmayı düşümüyorum boy da kısaya kolay doldururum

şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne

Platelere baktır ve gir vaktin tok

şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne

Şimdi dostum direk aromasiine başla sen bide senin plaklar kapanmış olabilir o boya bu kilo yg hücreleri yüksek e2 yani neyse fark etmez aromasin al

• +1
Reactions: NoxInfernum
şuan alıcaklarım
magnezyum
d3
k2
omega 3
pre workout
zma
multi vitamin
whey protein tozu
creatıne

Özür dilerim
babamın boy 173 174 bişe anne 158 159
LL olmazsan boşa geçen bir hayat maalesef:feelswhy:

nerden alıcam
@elemancomeback31 1 ve @Atsizz isimli arkadaşlar kötü şeyler yaşamış AI alırken bana bırakmamı söylediler ama bence alman da HGH ile kombine etmiceksen çok etkili olmaz sanırım

illa alcaksan eczaneye gidiyon veriyo

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and Serialsuicide
ne sikime yarıyo kısaca
birer östrojen olan östradiol ve östronu düşürüyo
östradiol asıl önemli olan gidiyo plakları kapattırıyo ama tek başına değil yine de en çok kapatan şey bu
ama östrojenler aynı zamanda cilt saç kalp sağlığı cinsel sağlık nöroproteksiyon için falan önemli şeyler ondan çok azaltmamak gerek

birer östrojen olan östradiol ve östronu düşürüyo
östradiol asıl önemli olan gidiyo plakları kapattırıyo ama tek başına değil yine de en çok kapatan şey bu
ama östrojenler aynı zamanda cilt saç kalp sağlığı cinsel sağlık nöroproteksiyon için falan önemli şeyler ondan çok azaltmamak gerek
kısaca kısa süreli plakların kapanmasınımı yavaslatıyo mantıgını söyle demedim reis ne işe yaradıgını söyle dedim

kısaca kısa süreli plakların kapanmasınımı yavaslatıyo mantıgını söyle demedim reis ne işe yaradıgını söyle dedim
ne işe yaradığı bu zaten olm mantığı aromataz enzimine bağlanıp yok etmesi onun da detaylarını mantığını ben de bilmiyom biyokimyacı eczacı falan olmadığım için

ne işe yaradığı bu zaten olm mantığı aromataz enzimine bağlanıp yok etmesi onun da detaylarını mantığını ben de bilmiyom biyokimyacı eczacı falan olmadığım için
bu etiketledigin elemanlar ne gibi sıkıntı cekmişler

Users who are viewing this thread

Back