swaggy
faded than a ho'
ilk defa idman attım doğru düzgün çok kötüyüm guys midem bulanıyo ve elim ayağım titriyo
neyapmaklazım
neyapmaklazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
izle gör bebek sahnedeyimolm sen spora başlamadan testoyami başladın
pre work out içtim 2 bardakamksalak kardeşim beypazarı alıyorsun içine yarım limon biraz kaya tuzu ekleyip içiyorsun güzelce elektrotların yerine geliyor miden bulanmıyor halsizlik geçiyor bitti
pre workoutu 2 bardak içtim ondan kesin amk midem bulanıyo kuaacamIdmanda midesi bulanan erlek![]()
3 içmessen etkisi gelmiyor 1 ölçek daha at canlanrsınpre workoutu 2 bardak içtim ondan kesin amk midem bulanıyo kuaacam
Kasinti etkisi veren seyler cart curt var prework out yerine kafein abuse veya monster icsenepre work out içtim 2 bardakamk
elim ayağım titriyo ne oldu bana
od mi olduk acaba
kahve iccem bundan sonra yarrak gibi tadı geliyo derinden kusacam amk midem bulandı çokKasinti etkisi veren seyler cart curt var prework out yerine kafein abuse veya monster icsene
gecti zaten şuanilk defa yaptıysan normal aq bi sonrakinde olmaz düz yataga yat bacaklarını yüksek bi yere koy geçiyor yarim saate
manita mısın aqilk defa idman attım doğru düzgün çok kötüyüm guys midem bulanıyo ve elim ayağım titriyo
neyapmaklazım