idölünüz kim ve neden

Me-Mania

Me-Mania

Lost in the delusion
benim Devon Larrat nedeni ise Adam sadece saf güçle değil masadaki o manyak ragebaitleri çalışma disiplini ve sakatlık falan dinlemeden son saniyeye kadar savaşan olayın hırsını sonuna kadar yaşatıyor En kral kısmı da o kadar başarıya rağmen hâlâ ilk günkü çocuksu heyecanını koruması ve bu kültürü tüm dünyaya yaymak için uğraşması benim nedenim bu bide adamın pronator kası aşırı gelişmiş herkese hitap etmeye bilir ama ben öyle birşeye sahip olmayı çok isterdim

• +1
Reactions: piuafl, Orcairis, evexoria and 3 others
Gökhan Diğcibaşı

• JFL
  • +1
Reactions: piuafl, googlegemini, evexoria and 2 others
benim Devon Larrat nedeni ise Adam sadece saf güçle değil masadaki o manyak ragebaitleri çalışma disiplini ve sakatlık falan dinlemeden son saniyeye kadar savaşan olayın hırsını sonuna kadar yaşatıyor En kral kısmı da o kadar başarıya rağmen hâlâ ilk günkü çocuksu heyecanını koruması ve bu kültürü tüm dünyaya yaymak için uğraşması benim nedenim bu bide adamın pronator kası aşırı gelişmiş herkese hitap etmeye bilir ama ben öyle birşeye sahip olmayı çok isterdim
Devon'un yarragi dev fibi aminakoyim adam anakonda orospu cocu o nasi bisi

• JFL
Reactions: evexoria, EK0, Me-Mania and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, EK0 and Nox𓂀
bilek güreşiyle ilgilenen adamlara respectim var respect
benim idol ilia topuria olabilir ya kendimle çok özdeşleştiriyorum

• +1
Reactions: dixetheel, Nox𓂀 and evexoria
hayatım boyunca hiç idolüm olmadı ama illa birini söyle derseniz söyleyeceğim kişi david goggins veya kobe bryant olurdu

• +1
Reactions: Nox𓂀 and Me-Mania
okey peki nedeni?
Liderliği, Karmaşık anlarda anında çözüm bulması, Ticarete yatkın olması, Kendine saygı duyması

• Woah
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: Kasana77, evexoria and Me-Mania
Devon'un yarragi dev fibi aminakoyim adam anakonda orospu cocu o nasi bisi
bileği büyük olanın yarra büyük olur teorisi

• JFL
  • +1
Reactions: Kasana77, evexoria, Nox𓂀 and 1 other person
hayatım boyunca hiç idolüm olmadı ama illa birini söyle derseniz söyleyeceğim kişi david goggins veya kobe bryant olurdu
güzel de millet isim veriyor neden yazmıyor

• +1
Reactions: evexoria and Nox𓂀
Şaka maka idolüm,

One Piece'ten BlackBeard.

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: EK0, evexoria, Me-Mania and 1 other person
bileği büyük olanın yarra büyük olur teorisi
baba o teori öyle olsaydı bu adam 2 rekor sahibi olurdu
1786915486111

• JFL
  • +1
Reactions: evexoria, Nox𓂀 and EK0
  • +1
  • JFL
Reactions: evexoria, syringee and Nox𓂀
en büyüğü değildir ama bu adamın yarrağı kocamandır net
yani şaşırmam öyleyese de zaten beklenir

• +1
Reactions: evexoria, EK0 and syringee
Conor Mcgregor
Zyzz
Bilgeadamreis

• +1
  • Woah
Reactions: Kasana77, Nox𓂀 and Me-Mania
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Stardew, EK0, Me-Mania and 2 others
canım benim iyi güzel de siz niye neden yazmıyonuz :hnghn:
kobe dememin sebebi
rekabeti kendime çeviriyorum
motivasyondan çok sistem

goggins deme sebebim
disiplinli adam

• +1
Reactions: Me-Mania and Nox𓂀
kıskandınmı :p

harbi ya böyle bir kola sahip olup ilk 50 de bile olmaması üzücü birşey reis sende ilgileniyormusun bu sporla yada seviyormusun sadece
Turnuva birinciliklerim var

• Woah
  • Love it
Reactions: EK0 and Me-Mania
David goggins ve master

• JFL
  • +1
Turnuva birinciliklerim var
oha harbimi helal reis bende spor olarak yapmayı düşünüyorum okullar arası fln mı nasıl bir turnuvaydı

• +1
Reactions: EK0 and Nox𓂀
oha harbimi helal reis bende spor olarak yapmayı düşünüyorum okullar arası fln mı nasıl bir turnuvaydı
Ozel gymlerin vs düzenlediği turnuvalar ya

Spor olarak da zevkli bence çok tuff hissettiriyor

• +1
Reactions: syringee, EK0 and Me-Mania
okullar arasıda tatlı oluyor ben gidiyom 3-4 senedir 2.likleri topluyom geliyom bu sene son senem inşallah o sene bu sene bi şu mezun olmadan bi deneyimleyek şu birinciliğide marmara turnuvasına gideyim

• Woah
Reactions: Me-Mania
Ozel gymlerin vs düzenlediği turnuvalar ya

Spor olarak da zevkli bence çok tuff hissettiriyor
ulan bende öyle bir gym bulsam varya sapığı gibi giderim her gün :lul: devonun külübü gibi birşey kurmak falan aşırı sarar arkadaş çervesi ile böyle aynı kafadaki insanlar ile hayırlısı bakalım main tekniğin ney benim high top roll

• +1
Reactions: Nox𓂀
IMG 4014

hardmaxxleyip chad smv + zengin olan tom cruize pici tabii ki

• +1
Reactions: Iranidnordid, Nox𓂀 and Me-Mania
okullar arasıda tatlı oluyor ben gidiyom 3-4 senedir 2.likleri topluyom geliyom bu sene son senem inşallah o sene bu sene bi şu mezun olmadan bi deneyimleyek şu birinciliğide marmara turnuvasına gideyim
weight class kaç?

• +1
ulan bende öyle bir gym bulsam varya sapığı gibi giderim her gün :lul: devonun külübü gibi birşey kurmak falan aşırı sarar arkadaş çervesi ile böyle aynı kafadaki insanlar ile hayırlısı bakalım main tekniğin ney benim high top roll
Benim hook direkt

Bazen press ama çok nadir kişiye göre değişiyor

Bazılarında yeteri kadar supination'um olmadığı için toproll'a geçiyorum mecbur

• +1
Turkcel:bigbrain:

• +1
Benim hook direkt

Bazen press ama çok nadir kişiye göre değişiyor

Bazılarında yeteri kadar supination'um olmadığı için toproll'a geçiyorum mecbur
bende bazen hook kullanıyorum ama bileğim acıyor çok uzun süre tutamıyorum inşallah yakında düzelir press de valla karşımdaki kişi benden 30kg daha fazlaysa yapıyom :lul: thumb çalışıyonmu

• +1
Reactions: Nox𓂀
weight class kaç?
2 sene önce 70de girdim bu sene 65te girdim yukardaki ilia topuria idolümdende anlayabileceğin gibi kısayız babacum ondan kilolar böyle yoksa zargana değilim

• +1
2 sene önce 70de girdim bu sene 65te girdim yukardaki ilia topuria idolümdende anlayabileceğin gibi kısayız babacum ondan kilolar böyle yoksa zargana değilim
senin main teknik ney

• +1
Reactions: EK0
senin main teknik ney
basınçıyım ben main değil direk basınç dışı bişey yapamıyorum tek basınç ama basınçtada manyak iyiyimdir övünmek gibi olmasın

• +1
  • +1
Reactions: EK0 and Me-Mania
basınçıyım ben main değil direk basınç dışı bişey yapamıyorum tek basınç ama basınçtada manyak iyiyimdir övünmek gibi olmasın
kaç kg side pressure?

• +1
yok knk idolüm

• JFL
Reactions: Me-Mania and EK0
kaç kg side pressure?
hiç denemedim bilgim yok yani ama iyiyim olduğu kadar çevremde yenebileni bırak beni zorlayabilen bile olmuyor 65 kiloma rağmen

• +1
Zevk normal
aga benimde bir arkadaş var bu konular hakkında hiçbirşey bilmediğim zamanlarda egosunu tatmin etmek için benle yapıyordu ağzıma sıçıyordu :lul: piçe gıcık oldum geliştim artık ya eşitiz yada biraz daha ondan güçlüyüm stabilitem ondan kesinlikle daha iyi ama şey maçı gibi oluyor bizimki devon la denisin 2018 maçı gibiyiz

hiç denemedim bilgim yok yani ama iyiyim olduğu kadar çevremde yenebileni bırak beni zorlayabilen bile olmuyor 65 kiloma rağmen
reis nasıl çalışıyorsun peki kaç kg olduğunu bilmiyorsan yada direkt orayı özellikle çalışmadın genel olarak mı gelişti

• +1
Reactions: Nox𓂀 and EK0