idölünüz kim ve neden

reis nasıl çalışıyorsun peki kaç kg olduğunu bilmiyorsan yada direkt orayı özellikle çalışmadın genel olarak mı gelişti
yalan yok hiç özellikle bilek çalışmadım neredeyse 7.sınıfta okuldaki hocam bendeki potansiyeli farketti takıma aldı taktik falan öğretti
zaten az biraz ilgileniyorsan bilirsin bilek güreşi manyak genetik sporu
ondan sonra işte hep diyolardı bana çalışsan üstüne düşsen türkiye şampiyonu olursun falan filanda hiç üstüne düşmedim
her sene hiç çalışmadan eğlencesine giriyom orda kaç ayını harcamış adamları tokatlıyom çıkıyom yarışmadan
yinede bu sene biraz çalışabilirim belki son senem ya bi güzel başarı getirsek fena olmaz

bilek zaten genel olarak vücudun neresini çalıştırsan bi şekil çalıştığından az biraz iyi genetiğin varsa yine kurtarıyor

• Woah
Reactions: Me-Mania
yalan yok hiç özellikle bilek çalışmadım neredeyse 7.sınıfta okuldaki hocam bendeki potansiyeli farketti takıma aldı taktik falan öğretti
zaten az biraz ilgileniyorsan bilirsin bilek güreşi manyak genetik sporu
ondan sonra işte hep diyolardı bana çalışsan üstüne düşsen türkiye şampiyonu olursun falan filanda hiç üstüne düşmedim
her sene hiç çalışmadan eğlencesine giriyom orda kaç ayını harcamış adamları tokatlıyom çıkıyom yarışmadan
yinede bu sene biraz çalışabilirim belki son senem ya bi güzel başarı getirsek fena olmaz

bilek zaten genel olarak vücudun neresini çalıştırsan bi şekil çalıştığından az biraz iyi genetiğin varsa yine kurtarıyor
doğru diyon reis genetik harbi seni çok üst seviye ye taşır parmakların bileğin kalınsa bence arada yap ya etkisi olur hemde zevkli spor

• +1
Reactions: EK0
Makima ve walter white.zeki olmaları hedefleri doğrultularında her şeyi yapabilecek olmaları ve inanılmaz stratejik zekaları

• +1
Reactions: Stardew and Me-Mania
benim Devon Larrat nedeni ise Adam sadece saf güçle değil masadaki o manyak ragebaitleri çalışma disiplini ve sakatlık falan dinlemeden son saniyeye kadar savaşan olayın hırsını sonuna kadar yaşatıyor En kral kısmı da o kadar başarıya rağmen hâlâ ilk günkü çocuksu heyecanını koruması ve bu kültürü tüm dünyaya yaymak için uğraşması benim nedenim bu bide adamın pronator kası aşırı gelişmiş herkese hitap etmeye bilir ama ben öyle birşeye sahip olmayı çok isterdim
pqueen

• +1
  • JFL
Reactions: fallen442 and Demirs
Jamie lannisster kardeş kısmı dışında adamla hayatımız cok benziyor ve eylem iyi olduğu için mi iyidir yoksa sonuçları iyi olduğu için midir sorusunu çok güzel soruyor bence