J
JustAhuman
Iron
beyler komagenede her ayın 15 i %50 bedava yalan herzamanki aldıgımdan soylemistim daha fazla para aldılar sırf daha fazla koydular diye gavatorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nedenkendine biraz saygısı olan adam çiğköfte yemez
doğruluk payı var bulgurdan yapılan birşey olmasına rağmen yarım kilosu 400tl falan(etsiz) hesaplarsak çiğköftenin kilo fiyatı etin kilo fiyatıyla aynı amkkendine biraz saygısı olan adam çiğköfte yemez
sindirimi zor besin değeri yokneden
dışardan yemek yemek çok boş ve pahalı airfryer aldım 4k ya tavuk göğüsü patates yapıp yiyorumdoğruluk payı var bulgurdan yapılan birşey olmasına rağmen yarım kilosu 400tl falan(etsiz) hesaplarsak çiğköftenin kilo fiyatı etin kilo fiyatıyla aynı amk
sen niye ban yedin amkdışardan yemek yemek çok boş ve pahalı airfryer aldım 4k ya tavuk göğüsü patates yapıp yiyorum
Xl large airfry + 2. El ninja creami yaptığım en iyi yatırım açık aradışardan yemek yemek çok boş ve pahalı airfryer aldım 4k ya tavuk göğüsü patates yapıp yiyorum
ninja creami ne oluyor kingoXl large airfry + 2. El ninja creami yaptığım en iyi yatırım açık ara
Sorbe ve dondurma tarzı şeyler yaptığın bi makine reis uğraştırıcı baya ama keyiflininja creami ne oluyor kingo