D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Çok istedin göt fizikmaxxed lmtbye okeyim benşansa bala sarışın hmtb bulursak bizdir
şuan ltbye de okeyimÇok istedin göt fizikmaxxed lmtbye okeyim ben
Git gide düşer benimde kriterlerim bulamazsam ya mtbden lmtbye düştü seneye ltbye düşerşuan ltbye de okeyim
down sendromlu subhuman gelse sikerim allahımaşuan ltbye de okeyim
vasily stepanov mu bu amk
ilk adımı bizim atmamız gerekmeyen mtbşansa bala sarışın hmtb bulursak bizdir

htnler için geçerliilk adımı bizim atmamız gerekmeyen mtb![]()
htn yalan 0 approach alıyorum en son lisede alıyodum amkhtnler için geçerli![]()
dışarı çıkmıyonki amkhtn yalan 0 approach alıyorum en son lisede alıyodum amk
haftada 2 derse gidiyom yetmez midışarı çıkmıyonki amk
haftada 2 posta avmye çıksan approach alirsin amk hızlı trenle falan sehir merkezine git ne biliyim allahın unuttuğu yerdemi yaşiyonhaftada 2 derse gidiyom yetmez mi
yaşadığım şehrin nüfusu 100.000 den az.haftada 2 posta avmye çıksan approach alirsin amk hızlı trenle falan sehir merkezine git ne biliyim allahın unuttuğu yerdemi yaşiyon
hiç boş zamanın olmuyomu amk sırg karı için falanda değil mağazaya git kıyafet faşan bakmaya o ara gezmiş olursun bikaç approach at hacı mis gibiyaşadığım şehrin nüfusu 100.000 den az.
sınav çalışmam lazım bi aralar kütüp gidiyodum da şimdi yatakta laptop açıp çalışmaya başladım.
Zaten tüm hayatım ya sınavlara çalışmaktan sosyalleşemiyorum sınav olmadığı zaman da tr geliyom keşke daha kolay bi bolum secseydim amk
kiyafet fln cok pahali sehirde zaten 1-2 dukkan var cok pahali tr gelince aliyom her seyihiç boş zamanın olmuyomu amk sırg karı için falanda değil mağazaya git kıyafet faşan bakmaya o ara gezmiş olursun bikaç approach at hacı mis gibi
olsun amk amacın olmasa bile ayda 1 bile olsa biryere git yani sosyal aktivite önemlikiyafet fln cok pahali sehirde zaten 1-2 dukkan var cok pahali tr gelince aliyom her seyi
bide hala kilo verdiğim için koyafet alasım da gelmiyo ya da evden çıkmadığım için ne giydiğim de önemli olmuyo aynı tshirtü 1 gün giyiyorum sonra onla yatıyorum sonra gymde terleyince kirliye atıyorum fln yani.
Zaten inanılmaz fazla kilo verdiğim için koyafetlerimin yarısından fazlası ortaokuldan fln kalma amk
hayir ben yatagimda curuyup gorunus maksimizasyonu yapicamolsun amk amacın olmasa bile ayda 1 bile olsa biryere git yani sosyal aktivite önemli