ilacabak + roids

bunlar niye beyaz reçete :lul:

• +1
Reactions: pashanimair
132 türk lirası in mumbai aq

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, pashanimair, churmaxxed and 2 others
İstediği kadar beyaz reçete olsun. Eczaneci elinde olsa bile elimde yok diyip siktiri çekiyor amk. 10 eczane geçtim sikko popüler olmayan bi psikiyatrik ilaç için onu bile vermiyorlar amk

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Auchelius
arkadaslar eczane vermek zorunda degil mi? gpt hazirlandigi bir sikayet dilekcesi cikartin, eger burdan sustanon + rimabolan ile cikmazsam dilekceyi + cimere iletrcegin filan diyebilirsiniz

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
yaw çocuklarımız pharma grade ürünlere ulaşamasın mı amk eczacıları:feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
Reactions: pashanimair
arkadaslar eczane vermek zorunda degil mi? gpt hazirlandigi bir sikayet dilekcesi cikartin, eger burdan sustanon + rimabolan ile cikmazsam dilekceyi + cimere iletrcegin filan diyebilirsiniz
iran testo devam:lul:

• +1
Reactions: reanrao and pashanimair
Aga şimdi eczanedeki çalışan elinde olupta sana söylemediğini nereden bileceksin x-ray görüşün falan mı var? Yani bu dilekçe işide ne kadar işe yarayabilir pek sanmam.

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Kadın eczanelere gidin onlar genelde hafif salak oluyor depoya bakar mısın vb diyin orada görünce sipariş ediyor zaten.

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
Norditropin bulamayacaksın bana vermeyi kesmişlerdi tr ye gönderilmiyor gibi bişey genotropin de zor bulcaksın yuksek ihtimalle onu da çok zor getirtmiştim reçetem olmasına rağmen

Kadın eczanelere gidin onlar genelde hafif salak oluyor depoya bakar mısın vb diyin orada görünce sipariş ediyor zaten.
denendi ve onaylandı

• +1
Reactions: Atsizz and Auchelius
geçen erkek eczaneye gittim lavuk insülin şırıngası vermedi:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back