İlişki tavsiyesi

orbitalover

orbitalover

6'5 Carrot
Beyler kız ltb 160 bakımlı çokta güzel değil çok iyi birisi sadık ama tipi yüzünden bir türlü ısınamıyorum kızı bugün reddetim diye ağladı oturup kaç saat aq üzülüyorum da ne yapabilirim.:unsure:

• +1
Reactions: maarda and Zagro
Beyler kız ltb 160 bakımlı çokta güzel değil çok iyi birisi sadık ama tipi yüzünden bir türlü ısınamıyorum kızı bugün reddetim diye ağladı oturup kaç saat aq üzülüyorum da ne yapabilirim.:unsure:
Reis birşey yapamazsın kız sana çekici gelmiyorsa evet desen daha kötü olur zaten, elinden şuan birşey gelmez bence.

• +1
Reactions: orbitalover and lastpomeio
Reis birşey yapamazsın kız sana çekici gelmiyorsa evet desen daha kötü olur zaten, elinden şuan birşey gelmez bence.
Normal arkadaşlık edelim dedim sapık gibi kız aq. Eye areasi fena brutallıyor kızı eli yüzü düzgün ama

• +1
Reactions: Zagro
Çak,kullan,at

• JFL
  • Ugh..
Reactions: IlI, maarda and Zagro
sik sonrada sil amk

• Ugh..
  • JFL
Reactions: maarda and orbitalover
Normal arkadaşlık edelim dedim sapık gibi kız aq. Eye areasi fena brutallıyor kızı eli yüzü düzgün ama
Arkadaşlık falan değişik olmazmı yani kız sana karşı hala aynı hissediyor zor iş ve friendzone atmış oluyon.

• +1
Reactions: orbitalover
Arkadaşlık falan değişik olmazmı yani kız sana karşı hala aynı hissediyor zor iş ve friendzone atmış oluyon.
Sadece konuşman yeterli diyor ara sıra okulda görünce selam çakarım bişey hissedersem yürürüm ama haklısında.:unsure:

• +1
Reactions: Zagro
Eye area en önemli şey dostum. Güzel gözler manyak halo.

Eye area en önemli şey dostum. Güzel gözler manyak halo.
Harbi öyle sağlam Eye Area geri kalan bok gibi olsada kurtarıyor ama geri kalan mükemmel olsa bile Eye area sikime benzeince max mtn

Harbi öyle sağlam Eye Area geri kalan bok gibi olsada kurtarıyor ama geri kalan mükemmel olsa bile Eye area sikime benzeince max mtn
Cornball avi😭😭🥀🥀🥀kedi iyiydi yapma

• So Sad
Reactions: orbitalover
Yapılabilecek bişey ama bu kıza çaksam fena orospu çocukluğu olur temiz aile kızı aq
Tassak geciyom zaten amk hahaha iyi insanları üzmeyin , reddet geç kanka yine gelirse kibarca anlatırsın zorla güzellik olmaz kimsenin de kalbi kırılmasın

• +1
Reactions: maarda and orbitalover
Eye area kotu olunca max mtn diye bi olay yok dostm harmonyle ilgili

• +1
Reactions: maarda
Eye area kotu olunca max mtn diye bi olay yok dostm harmonyle ilgili
Negatif tilt ueeli skleralı gözü kime koyarsan koy yakışmaz hiçbi harmonye uyacağını düşünmüyorum