Topkra
Chad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka ne sikimse işte bir sorun çıkar büyük ihtimalleHayır tam tersi aq bilmiyosaniz konusmayin
Sikin kalktığı ve sikismeyi bildiğin sürece sorun cikmiyo knk merak etmekanka ne sikimse işte bir sorun çıkar büyük ihtimalle
Kızlar orta okulun başlarında bakireliklerini kaybediyo sıkıntı ordaSikin kalktığı ve sikismeyi bildiğin sürece sorun cikmiyo knk merak etme
Abart aq o kadar değil özellikle de Türkiye'deKızlar orta okulun başlarında bakireliklerini kaybediyo sıkıntı orda
Yoo o kadarAbart aq o kadar değil özellikle de Türkiye'de
ya işin abartısı oda reis ilk seksinde 20 dk sürmez yani çevremden duyduğum o tabi ben şakasına abartım okadar 10 saniyede sürmezHayır tam tersi aq bilmiyosaniz konusmayin
herkeste bana gülmüş aq halbuki harbiden mühim önemli bi şey demiştimarkadaşım full böyle yapıyor oeospu cocuna sikin ölecek yarın bi gün bir şey yaşamak istediğinde kalkmayacak diyom siklemio. lavuk yere sürtüyor aq
lisedeki sevgilimle okulu asip yazliga gitmistik yani cok ahim sahim bisi degildi idk ama beklentim de asiri yoktuçoğu zaman hayal ettiğimiz senaryodan farklı oluyor Çevremdeki insanlara bu konuyu sordum ve burayada da sormak istedim
"yazlik"lisedeki sevgilimle okulu asip yazliga gitmistik yani cok ahim sahim bisi degildi idk ama beklentim de asiri yoktu
ulan ahım şahim değil dediğin şeylerin hayaliyle yaşıyorum ben amklisedeki sevgilimle okulu asip yazliga gitmistik yani cok ahim sahim bisi degildi idk ama beklentim de asiri yoktu
benim 2 exin babasi da galiba tr ilk %1 dedir amk"yazlik"
para bol tabi
man made concept btwulan ahım şahim değil dediğin şeylerin hayaliyle yaşıyorum ben amk
benim ilk exin unlu bi kahve subesi vardi bi kac tanebenim 2 exin babasi da galiba tr ilk %1 dedir amk
benim exin dedesinin caddesi varbenim ilk exin unlu bi kahve subesi vardi bi kac tane
yoğ amına bizimde sokak varbenim exin dedesinin caddesi var