flows5991
Banned
1)Çekme için 21G yeşil uç
2)Vurmak için 23G 25mm Mavi uç
@susisesi sıkıntı yok demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben çekmek için 25G1)Çekme için 21G yeşil uç
25g çok kalın kalır mı acaba
Yok tolere edersinde yeni basliyorsan ince basla, mesela 27g guzel25g çok kalın kalır mı acaba
27g 25mm yeterli demi delt içinYok tolere edersinde yeni basliyorsan ince basla, mesela 27g guzel
glute için tam yetiyor diğer bölgelere kalın gelir yağ oranına bağlı olarak25g çok kalın kalır mı acaba
27g bulamadım 25g sipariş verdim bişi olmazglute için tam yetiyor diğer bölgelere kalın gelir yağ oranına bağlı olarak
23 g vuruyom gram acı yok ilk vurduğum zaman da onla vuruyodumYok tolere edersinde yeni basliyorsan ince basla, mesela 27g guzel
23g mallik aga gotun ne kadar buyuk aci olmamasi zor23 g vuruyom gram acı yok ilk vurduğum zaman da onla vuruyodum
yağı kalın olan roidler vuracağın zaman ince uçlar sana sorun çıkarır 2 saatte yaparsın o enjeksyonu
valla acımıyo amk açıyosa piçiz23g mallik aga gotun ne kadar buyuk aci olmamasi zor
29g test tren 20-30 saniyede bitiyo
senin testoda kullanilan yag hangisi
knl belelux kalındırvalla acımıyo amk açıyosa piçiz
vurduğum roidlerdeki yağları bilmiyorum satıcı da bilmiyo çünkü tr her şey allaha emanet işliyo ama trde genellikle kalın yağlar kullanılıyo ondan eminim
yaw anallux mu kaldı onun allahını sikiyimknl belelux kalındır
saglam gotun varvalla acımıyo amk açıyosa piçiz
vurduğum roidlerdeki yağları bilmiyorum satıcı da bilmiyo çünkü tr her şey allaha emanet işliyo ama trde genellikle kalın yağlar kullanılıyo ondan eminim
swa götünü sikeyim
o sirada 3€ ya bayer testovalla acımıyo amk açıyosa piçiz
ben yaptımIgne bulamadim amazonda 25G 25mm la hem çekip hem enjeksiyon yapılır mı?
@Zagro @kurdistan
hayirli olsun bebisben yaptım
knk şuanlık bişi yok omzum biraz ağırlaştı ilk başta ama şuan bi sıkıntı yok@flows5991 1ml lik mi aldin? acidi mi? apse oldu mu?
kac ml di igneknk şuanlık bişi yok omzum biraz ağırlaştı ilk başta ama şuan bi sıkıntı yok
1mlkac ml di igne