incel olmanin + tarafi

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
aq arkadassiz flortsuz sevgilisiz olan insanlar cok avantajli konumda

sadece gercek truecell bir insan buyuk atilimlar girisimler yapabilir

aq dusunsene cok fazla bos vaktin var biseyi kurgulayip hayata gecirmen cok daha kolay amk ama eger sosyalsen agan seni bi anda halisahaya okeye carta curta cagiriyo anlik plana uymak zorunda hissediyosun

sosyal insanlar iyi hayat yasayabilir ama buyuk projeleri ortaya koymak diger insanlardan farkli olmak icin truecell olman lazim

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Auchelius, Zodiac, Dragunov and 7 others

aq dusunsene cok fazla bos vaktin var biseyi kurgulayip hayata gecirmen cok daha kolay amk ama eger sosyalsen agan seni bi anda halisahaya okeye carta curta cagiriyo anlik plana uymak zorunda hissediyosun

sosyal insanlar iyi hayat yasayabilir ama buyuk projeleri ortaya koymak diger insanlardan farkli olmak icin truecell olman lazim
zeki degilsen truecel olman işe yaramıyo

• +1
Reactions: Auchelius, Zodiac, Misogynist_Maxxer and 6 others
zeki degilsen truecel olman işe yaramıyo
Zeka en buyuk cope
Tassak cok daha onemli

Zeki olup cesaretli olmayan bir insan (self proclaimed olarak degil onayli olarak ben) : hayatin boyunca depresif olursun bu truecellik konumunda

yuksek iq curse gibi bisey hele bide adhd falan hic cekilmiyor cesaretli olup ileri bir adim atabilceksin risk alcaksin ki hayatinda buyuk degisiklikler olabilsin

• +1
Reactions: Auchelius, tiredman, pashanimair and 3 others
@maarda
jfl attin da fikrin onemli benim icin sence ultra asosyal biri (yuksek duzeyde psikolojik skntisi olmayan) daha avantajlı konumda degil mi?

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, meatenjoyer9 and 1 other person
palantir ceo mindset

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 1 other person

aq dusunsene cok fazla bos vaktin var biseyi kurgulayip hayata gecirmen cok daha kolay amk
Dediğin eleman ile canino1997 arasında bi fark göremiyorum ama canino1997 yarı zenci vasifsiz bi incellord ve boklu yatağında yatıyor:lul:

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, pashanimair and meatenjoyer9

Kötü bir hayat gerçek deha adam hem herşeyi yapar hemde planlı olur gerçek deha oturup düşünmez yeterince düşünüp aksiyon alır doğru hamleleri doğru riskleri alır başarı ondadır kalanı boş

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
@maarda
jfl attin da fikrin onemli benim icin sence ultra asosyal biri (yuksek duzeyde psikolojik skntisi olmayan) daha avantajlı konumda degil mi?
Yani kısmen, eğer iki benzer aynı kişiyi karşılaştırırsak evet ama işin sonu yine genetiğe çıkıyo, tarih boyunca insanlar sürgün,salgın,özel hastalık vs.. nedenlerle aylarca yıllarca izolasyona maruz kaldı ama bunu avantaja dönüştürebilen sadece belirli doğuştan avantajları olan %2-5 kısımlık oldu

Ayrıca birinin ultra asosyal olmasının kesinlikle beyin yapısı olarak bir sebebi vardır ki buda dopamin,ödül sisteminin sikerek sürdürebilir birşey yapmanı engelleyebilir

Ayrıca şu cesaretli olma girişken olma olayı bence çok ağır cope aq,tabi birkaç kişiyi etkilemiştir ama çoğu zaman bi yerden tanıdığım var demek yerine "üniversite bitirmedim ama girişkenliğimle..." oluyo

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, IlI and 2 others
Gece yaptığım toksik yemeği ballandırırkene

• +1
Yani kısmen, eğer iki benzer aynı kişiyi karşılaştırırsak evet ama işin sonu yine genetiğe çıkıyo, tarih boyunca insanlar sürgün,salgın,özel hastalık vs.. nedenlerle aylarca yıllarca izolasyona maruz kaldı ama bunu avantaja dönüştürebilen sadece belirli doğuştan avantajları olan %2-5 kısımlık oldu

Ayrıca birinin ultra asosyal olmasının kesinlikle beyin yapısı olarak bir sebebi vardır ki buda dopamin,ödül sisteminin sikerek sürdürebilir birşey yapmanı engelleyebilir

Ayrıca şu cesaretli olma girişken olma olayı bence çok ağır cope aq,tabi birkaç kişiyi etkilemiştir ama çoğu zaman bi yerden tanıdığım var demek yerine "üniversite bitirmedim ama girişkenliğimle..." oluyo
sen buyuk oyunu gormussun knk

• +1
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, maarda and 1 other person
Dediğin eleman ile canino1997 arasında bi fark göremiyorum ama canino1997 yarı zenci vasifsiz bi incellord ve boklu yatağında yatıyor:lul:
ben her incel başarılı olur demiyorum
ama
ultra düzeyde girişimlerde bulunanların çoğu çok sosyal olmayan insanlardır bence diyorum

• +1
Mindset zekadan çok daha önemli bence ama zeka olmadanda doğru düzgün bir mindstete erişemiyorsun
Ve tamamen öznel bir yorumla yüksek zeka bir lanet en azından bi 20 iq az olmak isterdim bazen o kadar çok düşünüyorum ki herseyi , tüm olasılıkları o cesaret adımını atmama engel oluyor

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel, pashanimair and 1 other person
Mindset zekadan çok daha önemli bence ama zeka olmadanda doğru düzgün bir mindstete erişemiyorsun
Ve tamamen öznel bir yorumla yüksek zeka bir lanet en azından bi 20 iq az olmak isterdim bazen o kadar çok düşünüyorum ki herseyi , tüm olasılıkları o cesaret adımını atmama engel oluyor
azcık üstte tamamen aynı şeyi yazdım ...

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Trenmaxx1
Yüksek inhibisyondan dolayı bir şeyi bin kere düşünüp hareket ediyorum. Cesaretli spontane olmak > Aşırı analizci beyin

• +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Trenmaxx1 and 1 other person
Truecel adamın neye motivasyonu olacak da atılım yapacak. Anca benim gibi 500 mod skyrim oynar

• +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
tüm arkadaşlıklarımı dumpladıktan sonra açığa geçtim, kendimi eve kapattım ve 2-3 yıl içinde paranın amına koydum. ama mentale çok yük bindiriyor şuan hedefime ulaştığım halde antidepresan kullanmak zorundayım :confused:

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and Serialsuicide
Aynen ya! Bende geçen atomu parçaladım keşke 20 iq daha düşük olsaydım

• JFL
Reactions: Resistance.
Aynen ya! Bende geçen atomu parçaladım keşke 20 iq daha düşük olsaydım
Kral 130 iq o kadarda nadir değildir bence ama

• +1
Reactions: Resistance.

Users who are viewing this thread

• femboypilled
  • fury31
Back