İncel Şafağı Harekatı

Resistance.

Resistance.

“Why do we fall Bruce?”
TİKTOKTAKİ ORG USER KARDEŞLERİMİZ

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN

SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN
DEATH DIVISONS OLARAK KENDIMIZI İLAN EDİYORUZ.

MERHAMET YOK FOİDE ACIMAK YOK YAŞASIN LIGHT TRIAD

Indir 1

(bayrak için tşkler btw @divisionpanzerfaust / Ebu Division El Greeci )
.20.08.2025 ÖLÜM TÜMENLERİNİN KENDİNİ İLAN EDİŞİ

@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

Last edited:
  • JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Kayra139, Zodiac, wsdem and 10 others

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Zodiac, pashanimair and 2 others
LAYNNNNNNNNNNNNNNNN

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Zodiac, swaggy and 2 others
QWEQWEQWERRTY

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, swaggy and Resistance.
Tiktoka attınız mı

• +1
Reactions: pashanimair, auitistsurvior, Resistance. and 1 other person
Oğlum şu şarkı o kadar otistik ki gülmeden duramıyom amk

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 5 others
  • +1
Reactions: pashanimair, swaggy and Dathomirian Zabrak
WQECİLKQWENJOQWKCBNNQWHCJIBCQWHJICIQBE HQB OLUMMMMMM ĞOKQJWECNĞIQCWBEHICB WEQ

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and Resistance.
FOID DELLENDIRME SEANSI?

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Zodiac and Resistance.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ BU ANDAN İTİBAREN SIZE TÜM GÜCLERİMİZLE VAKİTİMİZLE HER ŞEYİMİZLE DESTEK OLACAĞIZ İLK KURŞUNU @nevaevametheratall KARDEŞİMLE ATMIŞ BULUNUYORUZ BU THREAD SUBFORUM TARIHINE ALTIN HARFLERLE GEÇSİN

SIRADAKİ FOİDLERE DUYURULUR EĞER YORUMLARINIZI SİLMEZ VE ORG USERLARINA TURKİŞ SABFORUMUNA BİAT ETMEZSENIZ SIRADAKİLER SİZ OLACAKSINIZ TÜM HOROZ EMİCİLERİ TEK TEK ÜŞENMEDEN AFİŞLEYECEĞİZ AİLELERİNİZ YAKINLARINIZ SINIF ARKADAŞLARINIZ HEPSİ BUNLARI GÖRECEK VE REZİL OLACAKSINIZ UTANACAKSINIZ BİRGÜN BİRİYLE KONUŞURKEN ACABA O GÖRDÜ MÜ OLANLARI BEN NEDEN BUNU YAPTIM KEŞKE YAPMASAYDIM DIYEREK PİŞMANLIKTAN PARMAKLARINIZI ISIRACAKSINIZ SİZE TESLİM OLMAK İÇİN SON BİR ŞANS TANIYORUZ BU ANDAN İTİBARREN

View attachment 4037706

@Zodiac @maarda @menas @swaggy @Misogynist_Maxxer @Dwrk @Serialsuicide @Angutoid ve diğerlerine tüm subforuma duyurulur!

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

arkadaşlar bu threaddeki videoları 2 3 farklı hesabınızdan atın etiketlere önem gösteriN
algoritmaya düşürmeye çalışın

• +1
Reactions: Kayra139, Zodiac, pashanimair and 1 other person
Atan varsa link atsın beğenek

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.
AÇIK GORUNUYOR AQ

• +1
Reactions: pashanimair
Knk aç herkese açık yap

• JFL
Reactions: Resistance.
İnstadaki hesaba atimmi la bisi olurmu
AT AT AT SAVAŞI HER YERE YAY BUNDAN SONRA ÖLÜM DİVİSİONLARI SUBFORUM HALKININ HAMISIDIR SİMPLER FOİDLER DARK TRİAD OÇLAR HERKES TÜM HOROZ EMİCİLER AFİŞLENECEKTİR SAVAŞ BAŞLADI OROSBU COCUKLARI HER BIJI SUBFORUM HER BIJI LOOKSMAXORG

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 3 others
BIZDE YAPIYODUK AQ SU AN DKWKDOWMWOKELE DEVAM BASLIYOZ

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Resistance.
AT AT AT SAVAŞI HER YERE YAY BUNDAN SONRA ÖLÜM DİVİSİONLARI SUBFORUM HALKININ HAMISIDIR SİMPLER FOİDLER DARK TRİAD OÇLAR HERKES TÜM HOROZ EMİCİLER AFİŞLENECEKTİR SAVAŞ BAŞLADI OROSBU COCUKLARI HER BIJI SUBFORUM HER BIJI LOOKSMAXORG
dark triadlar ne alaka la

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Resistance.

View attachment 4037706

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

indirip paylaşabilirsibiz

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: StuntmanMike, Zodiac, pashanimair and 3 others
A

View attachment 4037706

!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BİZE KATILIN!

ARKADAŞLAR VİDEOLARI BEĞENİN KAYDEDİN YORUM ATIN TEKRAR PAYLAŞIN

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, orhanhic and 1 other person
CIHAD AILESI OLARAK HERKES YAPSIN BI TANE

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, orhanhic and 2 others
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, orhanhic and 1 other person
iş güç olmayınca tabi

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 4 others

indirip paylaşabilirsibiz

knk fazla uzun yapmışsın ltb foid falan anlaşılmaz hic bir şekilde o lavuk gibi her clipe ayrı bi edit yapsana

• +1
  • JFL
knk fazla uzun yapmışsın ltb foid falan anlaşılmaz hic bir şekilde o lavuk gibi her clipe ayrı bi edit yapsana
doğru diyon da yapcak bi si yok suan icin
etkileşimi en cok bu aldı suan bu arada amk bu tutabilire suan diğer editin izlenme 30bu 60 normal kitleye de düştü

• +1
Reactions: pashanimair and orhanhic
bide bunları yapıyonuzda dahada mainstream oluyor bu amk aptal aptal kızlar erkeklere erkekler kızlara yapacak ilk okul çocuklari gibi milletin guzelligi ile birbirinize sallayacaksiniz

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
bide bunları yapıyonuzda dahada mainstream oluyor bu amk aptal aptal kızlar erkeklere erkekler kızlara yapacak ilk okul çocuklari gibi milletin guzelligi ile birbirinize sallayacaksiniz
SUBFORUM HALKI SAVAŞI SEVMESENIZDE SİZE FARZ KILINDI - MAXİMUMCOPE31

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and yadih

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, yadih and 1 other person
yabancılarda öyle olmuş mesela bi kaç tanıdığım okula dönünce foidler maxilla zygo forward growth hakkında fln bp terimleri ile konuşuyorlarmis
su loser has to fall winner gets all editlerinin milyon like almasindan sonra

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 3 others

BU ŞARKIDAKİ BEN ÇİRKİNİM KISMINI KULLANIN
BİZİM SESİMİZ ÇOK KOMPLİKE VE GİRİŞİ ÇOK UZUN

• +1
Reactions: pashanimair
Kızlar kendını kotu hıssedıcek ıste ozguvensızlescekler artık kacınılmaz maınstream en azından ustumuze oynanmaz

• +1
1755706258166

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair and swaggy