incelken mutlu olma guide yanlışklıkla attım amk

gelcek beyler bekleyin elim çarptı entera bastım aq

• JFL
Reactions: Auchelius, susisesi, Deleted member 136914 and 1 other person
cok basit uzun bisey yazmana gerek yok. it’s over and it’s okay.

• +1
Reactions: susisesi and kurdistan
Para kazanmak :Comfy:

• +1
Reactions: Auchelius, nastynas, Serialsuicide and 2 others
Para kazanmak :Comfy:
1763896224407

incel olarak mutlu olmanın yolu hiyerarşideki yerini kabullenip yukarıda yazıldığı gibi para kazanmak ve hayatta kendini birşeye adamak.

coping bp çevrelerinde sürekli negatif manada söylenen birşey ama coping özellikle incel olarak hayatı yaşanabilir kılan yegâne şey. bir işe kendini verip maksimum kazanabildiğin parayı kazanıp ondan sonra hayatta neyden keyif alıyorsan insanların dediğini sikine takmadan onu yapacaksın. sallıyorum, istersen git lego birleştir, oyuncak araba koleksiyonu yap, atlara ilgin varsa binicilik öğren. paran olup başarılı bir insan olduktan sonra çoğunluk solucanların düşüncelerinin önemi koca bir sıfır.

ama bunları sadece chad yapınca cool gözükür eheh diyenlerin götüne delik açarım. şu chad fantezilerini, hayalinizdekini erkek arkadaşınızı bırakın atın artık. bp tayfa hayatta paranın gücünün farkında değil amk. sana köpek çeken insanlar biraz başarılı olduğunu para kazandığını görsün, hele o paradan biraz onlara koklatınca senin altına gerekirse orospu gibi yatar. aile hayatında bile böyledir, sen işsiz aile evinde yaşayıp geçim mücadelesi verirken surat asan ailen biraz para kazan, o parayı biraz da onlara yedir seni baştacı yapar. parayı kazandıktan sonra öncesinin önemi yoktur. bunları sadece yaşayan bilir amk.

• +1
Reactions: senualF, Serialsuicide, Neokrinshaaa and 1 other person