travisbickle
Iron
Forumun bütün ağzı yüzü kayık, şekilsiz biçimsiz ucube orospu evlatları, neredesiniz lan?
Hayatınız boyunca hiçbir kız sizi ilgi ve beğeniyle izlemedi.
Bir kızla ezkaza göz göze gelmiş olsanız, suratında, size duyduğu tiksintinin hesabı yapılacak cinstten bir ifadeyle hemen kafasını başka yöne çevirdi.
Bugüne kadar hiçbir kızın mastürbasyon malzemesi olmadınız.
Lisede hoşlandığınız, elim yüzüm biraz düzgün olsa yürürdüm diye düşündüğünüz o kızlar, okulun chadlerini hayal ederek epilepsi atağı geçirircesine kendilerini tatmin ettiler.
Bazılarına o da yetmedi üniversiteye geçmeyi beklemeden verdiler.
Üniversiteye geçtiklerinde ise nihayet hepsi birer birer o chad oe'lerin altlarında inim inim inledi.
Siz ise ne lisede ne de üniversitede bırakın seks yapmayı, bir kızla yan yana bile duramadınız olağanüstü çirkinliğiniz yüzünden amk.
Bütün bunlar niçin oldu ve olmaya devam ediyor?
Suçlu kim?
Esasen hiçkimse.
Ne size o rezil genetiği miras bırakan aileniz suçlu, ne de iğrenç göründüğünüz için sizinle olmak istemeyen karşı cins.
Hipergami mevzusu doğru olabilir, ama siz kız olsanız siz de çirkin bir erkekle birlikte olmak istemeyecektiniz.
Hadi onu geçtim, ortalama bir kadının ortalama bir erkekten her türlü daha fazla gideri vardır. Kadına kadınlık hormonları sayesinde yalnızlık haram kılınmıştır.
Ortada ne bir suçlu var, ne de bir suç.
Böyle düzenin Allah belasını versin.
Elimiz kolumuz bağlı sadece acı çekiyoruz.
Kurtaramıyoruz kendimizi.
Kurtaramayacağız da.
Hayatınız boyunca hiçbir kız sizi ilgi ve beğeniyle izlemedi.
Bir kızla ezkaza göz göze gelmiş olsanız, suratında, size duyduğu tiksintinin hesabı yapılacak cinstten bir ifadeyle hemen kafasını başka yöne çevirdi.
Bugüne kadar hiçbir kızın mastürbasyon malzemesi olmadınız.
Lisede hoşlandığınız, elim yüzüm biraz düzgün olsa yürürdüm diye düşündüğünüz o kızlar, okulun chadlerini hayal ederek epilepsi atağı geçirircesine kendilerini tatmin ettiler.
Bazılarına o da yetmedi üniversiteye geçmeyi beklemeden verdiler.
Üniversiteye geçtiklerinde ise nihayet hepsi birer birer o chad oe'lerin altlarında inim inim inledi.
Siz ise ne lisede ne de üniversitede bırakın seks yapmayı, bir kızla yan yana bile duramadınız olağanüstü çirkinliğiniz yüzünden amk.
Bütün bunlar niçin oldu ve olmaya devam ediyor?
Suçlu kim?
Esasen hiçkimse.
Ne size o rezil genetiği miras bırakan aileniz suçlu, ne de iğrenç göründüğünüz için sizinle olmak istemeyen karşı cins.
Hipergami mevzusu doğru olabilir, ama siz kız olsanız siz de çirkin bir erkekle birlikte olmak istemeyecektiniz.
Hadi onu geçtim, ortalama bir kadının ortalama bir erkekten her türlü daha fazla gideri vardır. Kadına kadınlık hormonları sayesinde yalnızlık haram kılınmıştır.
Ortada ne bir suçlu var, ne de bir suç.
Böyle düzenin Allah belasını versin.
Elimiz kolumuz bağlı sadece acı çekiyoruz.
Kurtaramıyoruz kendimizi.
Kurtaramayacağız da.