incellikten %100 kurtulma taktiği

sladekilic

sladekilic

pretty boy

bakın bu amına kodumun çocuğu her kızdan red yiyen bi eleman içeriği de bunun üstüne manitası olmasa bile red yiyo ama 10 bin kez denediği için bi tane aşırı tatlı asyalı kısa böyle yanında erkek gibi hissedebileceğin bi karı pulladı incellikten kurtulmak istiyosanız incel olduğunuzu belli etmeyip uçan taşa kadar deneyeceksiniz

bu arada pulladığı kız bence mükemmel aşırı tatlı bişey tam kawai

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, maarda, htn666 and 2 others
Valid taktik

bakın bu amına kodumun çocuğu her kızdan red yiyen bi eleman içeriği de bunun üstüne manitası olmasa bile red yiyo ama 10 bin kez denediği için bi tane aşırı tatlı asyalı kısa böyle yanında erkek gibi hissedebileceğin bi karı pulladı incellikten kurtulmak istiyosanız incel olduğunuzu belli etmeyip uçan taşa kadar deneyeceksiniz

bu arada pulladığı kız bence mükemmel aşırı tatlı bişey tam kawai

Sorun oki kanka kizlarla konusurken rahat olamiyom. Sebebi buyuk ihtimalle az kizla konustugumdur

Yoksa incel falan degilim. Sadece anksiyete benzeri birşey var tam anlsiyete degil aslinda. Bazen cok rahat oluyorum. Yeni insanlarla tanismak konusmak rahat geliyor, bazense hic oyle yaklasamam gibime geliyor. Cozumu nedir

Sanmiyom 31 azalt
Yapamiyorum. Bir filmde veya ig da kiz gorunce cekesim geliyor ve cekiyorum. Kotu birsey farkindayim ama artik benim kontrolumde degilmis gibi geliyor. Videolar falan izledim max 7 8 gun tutuyorum sonrasi gunde 2 posta

Yapamiyorum. Bir filmde veya ig da kiz gorunce cekesim geliyor ve cekiyorum. Kotu birsey farkindayim ama artik benim kontrolumde degilmis gibi geliyor. Videolar falan izledim max 7 8 gun tutuyorum sonrasi gunde 2 posta
31 i bıraktığın anda zaten ihtiyacını gidermek için karıya ihtiyaç duyacaksın ve beynin konusmaya zorlayacak seni,ilk başlarda sıçsanda eminim sonradan alışırsın
@ER enjoyer mindset

• +1
  • JFL
Reactions: IlI, htn666, yenesy and 3 others
31 i bıraktığın anda zaten ihtiyacını gidermek için karıya ihtiyaç duyacaksın ve beynin konusmaya zorlayacak seni,ilk başlarda sıçsanda eminim sonradan alışırsın
@ER enjoyer mindset
Birakmak ucun iyi bir metod ve s. varmi? Cunki günde 2 posta atan biri icin epey zor

1748709291539

Users who are viewing this thread

Back