incellikten nasıl kurtulursun?

baklava

baklava

Temp. Banned
öncelikle şu saçma sapan terimleri bırak.
low tier normie mid tier normie bilmem ne anasının amı.bu saçma terimleri unut.zaten hltn ve 180+ isen tek olman gereken şey nt olmak.ha diyosunki ben 170im ve ltnyim napıcam?incel olarak kal bence.dediğim kriterlere uyuyorsanız öncelikle kendini evde izole etmeyi bırakarak başlayın.varsa arkadaşlarınızla takılın eğer onlarda yoksa her akşam yürüyüşe çıkın.okul çağındaysanız kütüphaneye gidin.bu şekilde hertürlü sosyalleşirsiniz.yürüyüşü varsa sahilde,yoksa da işlek yerlerde yapın.muhtemelen asosyal bir piçsin o yüzden kalabalık yerlerde takıl ki şu insanlara olan nefretin azalsın.daha fazla sosyalleş ve arkadaş edin.şanslıysan kızlarla konuş.ben konuşamıyorum başaramıyorum diyorsanda ananı sikeyim.kütüphaneye 1hafta düzenli git senle iletişim kurmaya çalışan çıkmazsa o zaman ben şerefsizim

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: googlegemini, kumaddikt, Naughty America and 6 others
IMG 3827

• +1
Reactions: Aven, blacmetal666333, Hanife and 5 others
193 altiysan over direkt kaliteli bi iliskin olmuyacak kadinlar her zaman daha iyisini ister sen htnysen avmde bi chadlite gorunce onun gozunde bir hicsin artik ben ugrasmiyom bile sevgili yapmaya 196 oldugum halde boyle seylerle

• +1
Reactions: veneficus and baklava
193 altiysan over direkt kaliteli bi iliskin olmuyacak kadinlar her zaman daha iyisini ister sen htnysen avmde bi chadlite gorunce onun gozunde bir hicsin artik ben ugrasmiyom bile sevgili yapmaya 196 oldugum halde boyle seylerle
tales from hakkari:feelstastyman:
hiç kimse birini sevdikten sonra daha iyi görünüşlü birisi için bırakmaz bırakıyorsa doğru kişi değildir.mesela ben sevdiğim ltb veya mtb yi htb için değişmem.

• +1
Reactions: jsbera and IzotretinoinKullani
tales from hakkari:feelstastyman:
hiç kimse birini sevdikten sonra daha iyi görünüşlü birisi için bırakmaz bırakıyorsa doğru kişi değildir.mesela ben sevdiğim ltb veya mtb yi htb için değişmem.
Dogru kisi bulmak bu devirde pembe amcik bulmak gibi ztn

• JFL
  • +1
Reactions: blacmetal666333 and coax96
Dogru kisi bulmak bu devirde pembe amcik bulmak gibi ztn
tabi okulundaki sessiz sakin kıza şans verme sadece böyle bağırıp çağıran çingene gerizekalı kız veya alternative nirvana dinleyen kıza ilgi ver sonra doğru kişi bulmak çok zor diye ağlayıp sızlan

• +1
  • Hmm...
Reactions: jsbera, IzotretinoinKullani and truefoidslayerpqoqo
Cl 3kda birden dahs nadir derce gorucen cl :lul:

• +1
Reactions: baklava
tabi okulundaki sessiz sakin kıza şans verme sadece böyle bağırıp çağıran çingene gerizekalı kız veya alternative nirvana dinleyen kıza ilgi ver sonra doğru kişi bulmak çok zor diye ağlayıp sızlan
Bana denk gelmedi bilmiyorum

• +1
Water

• +1
  • Love it
Reactions: EK0, Iranidnordid, maarda and 1 other person
ben normal kızlara bakmıyorum ve asla onlarla konuşmayı denemedim demiyorda :feelstastyman:
Yukarida yazmisim ztn ben ugrasmiyom sevgili bulmaya diye arkadas cevremden gorup duyduklarimi anlattim guven problemim var birine hayatta guvenemem iliski yapsam bile ciddi degil cinsel iliski icin yaparim ama ona da ugrasmiyom param yok amk

• So Sad
güzel baslayıp mal gibi bitirdi dedigim kriterlere uymuyosan incel kal ne amk,en az yüzde 70 eleniyo zaten 180+ dedigin an
ayrıca asosyal birine dısarı cık sosyalles brom demek kanser hastasına iyilessene demek gibi

• +1
  • JFL
Reactions: Detective, BladerFlame, googlegemini and 7 others
güzel baslayıp mal gibi bitirdi dedigim kriterlere uymuyosan incel kal ne amk,en az yüzde 70 eleniyo zaten 180+ dedigin an
ayrıca asosyal birine dısarı cık sosyalles brom demek kanser hastasına iyilessene demek gibi
dediklerim yalan değilki toplumdaki gerizekalı kızların hepsi zaten 180altı erkekten olmaazzzz kankaaa yahhhh falan diyor.tabi bunların gerizekalı olduğunu unutmamak lazım ama insanda ister istemez aşşağılık kompleksi oluyor.180 altındaki çocuk zaten 17-18 yaşına gelince ne kadar salakmışım diyip hayatını yaşamaya devam edicek.herkes bir şekilde yolunu bulup birgün mutlu olucak.incellik gerizekalılık ve acizliktir.ayrıca asosyal adama ben direkt çık sosyalleş demedim ve bunu bir şekilde yenmesi lazım en kolau yönüde kütüphaneye gitmek.kütüphanede biri soru sorunca yumruk atıp kaçmayacak kötüde olsa bir iletişim kurucak ki böyle konuşamayacak kadar durumu vahim birisinin orgda takıldığını düşünmüyorum muhtemelen sanal arkadaşlarıyla roblox falan oynuyordur.bu kadar asosyalse zaten durum vahim psikologa gitmesi lazım.ama ben burdakilerin o kadar asosyal olduğunu düşünmüyorum.yani gördüğüm kadarıyla değiller.

• JFL
Reactions: maarda
dediklerim yalan değilki toplumdaki gerizekalı kızların hepsi zaten 180altı erkekten olmaazzzz kankaaa yahhhh falan diyor.tabi bunların gerizekalı olduğunu unutmamak lazım ama insanda ister istemez aşşağılık kompleksi oluyor.180 altındaki çocuk zaten 17-18 yaşına gelince ne kadar salakmışım diyip hayatını yaşamaya devam edicek.herkes bir şekilde yolunu bulup birgün mutlu olucak.incellik gerizekalılık ve acizliktir.ayrıca asosyal adama ben direkt çık sosyalleş demedim ve bunu bir şekilde yenmesi lazım en kolau yönüde kütüphaneye gitmek.kütüphanede biri soru sorunca yumruk atıp kaçmayacak kötüde olsa bir iletişim kurucak ki böyle konuşamayacak kadar durumu vahim birisinin orgda takıldığını düşünmüyorum muhtemelen sanal arkadaşlarıyla roblox falan oynuyordur.bu kadar asosyalse zaten durum vahim psikologa gitmesi lazım.ama ben burdakilerin o kadar asosyal olduğunu düşünmüyorum.yani gördüğüm kadarıyla değiller.
sonuç olarak bir insan her zaman kendini düzeltebilir ve en önemli olan şey kendini yeterince iyi yapabilmek.evet insan asla tatmin olmaz ama insanlardan övgü almaya başlayınca mutlu olur.herkes çok yakışıklısın kelimesini duymak zorunda değil.bundan 10-15yıl sonra oha ne kadar çok kazanıyosun kelimesi daha değerli olucak.yakışıklılık model değilsen 30yaşından sonra çokta önemli değil.burdaki çoğu kişinin amacı zaten lise aşkını tecrübe etmek için yeterince iyi görünmek.

• JFL
Reactions: maarda
aha geldi gene 2 ayda 1 buraya hayat dersi veren bizden daha aydın normie

Bide git .is’e yaz burda incel 40 kişiden 5-6 kişi vardır

• JFL
  • +1
Reactions: baklava, EK0, velwetyy and 1 other person

ben hayatım boyunca .is’e girmedim ne diyorsun

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani

bide sen niye böyle dedin ki bana üzüldüm açıkcası:feelsthink:

• So Sad
Reactions: Iranidnordid
ben hayatım boyunca .is’e girmedim ne diyorsun
yazdığın şeylerin hiçbir anlamı yok

görüyorum kanka micro cheatingleri evli kaç
Yıllık sevgilisi olan kızlar dışarda el ele gezerken sevgilisinden daha iyi görünen adamı süzmeleri falan hepsi en iyisini istiyor kurtuldun incellikten falan ee daha itisini buldu siktir oldu gitti ne bok yiyeceksin?

Aşk maşk yok eskidendi o işler eskidendi elinden çoğu iş gelen, karakterli, ev geçindirecek adamların değer gördüğü zamanlar. Eskidendi iki insanın birbirine tutulması çünkü öyle kolay kolay bir şeyler gelişmezdi insandan insana ulaşım daha zordu.

Şu an kimle rekabet ediyorsun biliyor musun 15 bij takipçisi olan globaldeki random cl ile

• +1
Reactions: Detective, googlegemini, baklava and 1 other person
yazdığın şeylerin hiçbir anlamı yok

görüyorum kanka micro cheatingleri evli kaç
Yıllık sevgilisi olan kızlar dışarda el ele gezerken sevgilisinden daha iyi görünen adamı süzmeleri falan hepsi en iyisini istiyor kurtuldun incellikten falan ee daha itisini buldu siktir oldu gitti ne bok yiyeceksin?

Aşk maşk yok eskidendi o işler eskidendi elinden çoğu iş gelen, karakterli, ev geçindirecek adamların değer gördüğü zamanlar. Eskidendi iki insanın birbirine tutulması çünkü öyle kolay kolay bir şeyler gelişmezdi insandan insana ulaşım daha zordu.

Şu an kimle rekabet ediyorsun biliyor musun 15 bij takipçisi olan globaldeki random cl ile
bak ben hayatta dışarda karı kız kesen bir adam değilim ama arkadaşlarımın hepsi öyle.kendimden bilmesem tamam dicem.adamlar oturuyor karı kız kesiyor ben telefonumda takılıyorum sonra neden bizi dinlemiyorsun diyolar.dışarda çok güzel bi kız görüncede bakmıyorum.ben böyle isem kendim gibi bir kızda bulabilirim.e tabi gidip herhangi bir kızla konuşursan aldatılma potansiyelinde o kadar olur.o utangaç sessiz sakin kızlara şans verin konuştuğunuz kız çok güzel olsa htb/mtb olsa ne farkeder.kalbi temiz olsun beni sevsin ltb olsun geri kalanı önemli değil.

• +1
Reactions: googlegemini, Hanife, jsbera and 1 other person
abartıyonuz aq

• +1
Reactions: Detective, kay4w, baklava and 3 others
Ben uzun zamandır hoşlandıfım kıza açıldım burda da anlattım zaten

GÜNCELLEME: kız herkese karşı çok asabiymiş, bi tane çocuğa ne bakıyorsun diye bağırmış. Kızı az çok bilen arkadaşım bana yer açmasına bile iyi deneyim oldugunu söyledi

Akışına bıraktım yarramda DEĞİL odaklanacağım tek şey sağlığım, param, görünüşüm, akademik başarım, entelektüelliğim ve yeteneklerim

• +1
Reactions: baklava and IzotretinoinKullani
Ben uzun zamandır hoşlandıfım kıza açıldım burda da anlattım zaten

GÜNCELLEME: kız herkese karşı çok asabiymiş, bi tane çocuğa ne bakıyorsun diye bağırmış. Kızı az çok bilen arkadaşım bana yer açmasına bile iyi deneyim oldugunu söyledi

Akışına bıraktım yarramda DEĞİL odaklanacağım tek şey sağlığım, param, görünüşüm, akademik başarım, entelektüelliğim ve yeteneklerim
kendini geliştir ve böyle kızı bulduysan yavaş yavaş tanış umarım mutlu olursun:love:

• +1
Reactions: Iranidnordid
Kalbi temiz olsun beni sevsin ltb olsun geri kalanı önemli değil.
IMG 4152

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, googlegemini, baklava and 4 others
kendini geliştir ve böyle kızı bulduysan yavaş yavaş tanış umarım mutlu olursun:love:
Bakalım bilmiyorum artık nedense kızı gördüğüm zaman kalp krizi geçirecek gibi oluyorum çok fazla kız arkadaşım oldu ama hiçbirinde böyle hissetmedim

• +1
Reactions: baklava and IzotretinoinKullani
  • +1
Reactions: Hanife, IzotretinoinKullani and Iranidnordid
öncelikle şu saçma sapan terimleri bırak.
low tier normie mid tier normie bilmem ne anasının amı.bu saçma terimleri unut.zaten hltn ve 180+ isen tek olman gereken şey nt olmak.ha diyosunki ben 170im ve ltnyim napıcam?incel olarak kal bence.dediğim kriterlere uyuyorsanız öncelikle kendini evde izole etmeyi bırakarak başlayın.varsa arkadaşlarınızla takılın eğer onlarda yoksa her akşam yürüyüşe çıkın.okul çağındaysanız kütüphaneye gidin.bu şekilde hertürlü sosyalleşirsiniz.yürüyüşü varsa sahilde,yoksa da işlek yerlerde yapın.muhtemelen asosyal bir piçsin o yüzden kalabalık yerlerde takıl ki şu insanlara olan nefretin azalsın.daha fazla sosyalleş ve arkadaş edin.şanslıysan kızlarla konuş.ben konuşamıyorum başaramıyorum diyorsanda ananı sikeyim.kütüphaneye 1hafta düzenli git senle iletişim kurmaya çalışan çıkmazsa o zaman ben şerefsizim
170 ltnler kursumu alsin

• JFL
  • +1
Reactions: googlegemini, baklava, Hanife and 1 other person
Bakire,iyi karakterli hltb mi orospu kevase kahpe htb mi dersen tabikide htb secerim

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: baklava, Hanife, jsbera and 1 other person
Bakire,iyi karakterli hltb mi orospu kevase kahpe htb mi dersen tabikide htb secerim
çok yanlış ömrün boyunca gerçek aşkı tadamayıp sadece sexin verdiği hasla yaşayacaksın bence gerçek aşka şans vermen lazım

çok yanlış ömrün boyunca gerçek aşkı tadamayıp sadece sexin verdiği hasla yaşayacaksın bence gerçek aşka şans vermen lazım
Ask copeda kimin altisin dmdden yaz

• +1
kütüphaneye 1hafta düzenli git senle iletişim kurmaya çalışan çıkmazsa o zaman ben şerefsizim
2 yil neredeyse her gun kutuphaneye gittim bu surecte kimseyle iletisim kurmadim

• +1
  • So Sad
2 yil neredeyse her gun kutuphaneye gittim bu surecte kimseyle iletisim kurmadim
çok tuhaf ben her gidişimde birisi yanıma gelip soru falan soruyor.tamam belki her gidişte değil ama sık sık oluyor

• +1
Reactions: Hanife
Şu an etüte gidiyom aynısı yaşanıyor xddd aslında memnunum gayet amına kodumun memlekerinde herkes tespih falan sallıyor 18 20 yaşındasın bide niye bunla sosyalleşmek isteyeyim aq

• +1
Reactions: baklava and susisesi
ya okuldaki sessiz sakin kız diye biri yok amk
varsa oda orospu cocugu ayrıca

• +1
  • JFL
Reactions: baklava, jsbera and susisesi
Aklının feriştahını sikeyim bulduğun kızları da sikeyim ozaman o kadar aptalca ki

• JFL
  • +1
Reactions: baklava and Hanife
Images 90
Eğer 180+ değilsen adamın mentalite şu şekil

• JFL
.o utangaç sessiz sakin kızlara şans verin konuştuğunuz kız çok güzel olsa htb/mtb olsa ne farkeder.kalbi temiz olsun beni sevsin ltb olsun geri kalanı önemli değil.
adamsın mtn olabilirsem bende en az hoe olma ihtimali olan ltb ile settle eyleyeceğim

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: eniyiguresci and baklava
kütüphaneye 1hafta düzenli git senle iletişim kurmaya çalışan çıkmazsa o zaman ben şerefsizim
Cope.2yıl dershaneye gittim kimae eiletişim kurmadı.dkşarı çıkınca tek başıma otururum kimse yanıma gelmez.

• +1
Reactions: Fridx