incelseniz yürümeniz ve yürümemeniz gereken kız tipleri

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
şuan burda bahsettiğim kaliteli bir ilişki değil hızlı şekilde tecrübe kazanmak exp kasma methodu gibi düşünün bunlardan biriyle tabiki 6 ay 1 sene ilişki yapamazsınız (hepsinden büyük bi deney aralığım var şahsi gözlemlerim ve arkadaşlarımın flörtlerini anlatması üzerinden yani yüzde 85 dediklerim tutar)

yürümeniz gereken tipler
1-sevgilim olsun da kim olursa olsun diyen tipler (lisedesin mesela lmtb kız seni de kesiyo ahmeti de kesiyo mehmeti de kesiyo böyle aranan tiplere yürü)
2-dozunda asosyal kızlar (böyle kızların genelde çok basit kriterleri olur fetişize ettiği senaryolar olur mesela sadece saçın uzun diye sub5 tipini beğenebilir)
3-sosyal medyada ilgi arayan kızlar (bunlar ikiye ayrılıyo ana baba sevgisi görmemiş kızlar ve azgın kızlar olarak ikisi de kolay ama ufaktan tip gerekiyo)
4-erkek düşmanı kızlar (manhater cinsi takılan kızlarla da çok kolay ilişki kurarsın çünkü en ufak ilgide bağlanıcak aslında erkek düşmanı değil kullanıldığı için ağlayıp zırlıyor ama kafa açabilir neyse incelsen o kadarını da çek amk banane)

yürümemeniz gereken tipler
1-sarışın (benim zaten çok ilgimi çekmiyor bide ekstra talep var gereksiz yere götleri kalkık oluyor)
2-türbanlı (çoğu aileden şımarık oluyor bide amacın ciddi bişey değil de exp kasmaksa vakit kaybı hani)
3-hiç sevgilisi olmamış date çıkmamış kız (beklenti aşırı yüksek amk ciddi ilişki yapcaksan tamam da kız önceden kullanılmamış ilişki yapmamış nerden bilecek o gördüğü şeyler senin yapman gereken şeyler değil de sosyal medyadaki insanların izlenme için yaptğı kurgular)

• +1
  • JFL
Reactions: Naughty America, Chudai, herson and 8 others
Asosyal mtb+ kizlara takintim var.

Orospular haric herkesle yeterince akilliysaniz takilabilirsiniz ama devamliligi icin belirli seviyede tip gerekli.

• +1
  • JFL
Reactions: Naughty America, blackpillruinedmyli, yigittsaint and 5 others
peki sonradan açılan türbanlılar hangi kategoriye giriyo hocam

• JFL
Reactions: Naughty America, NoxInfernum, stacyworshipper and 2 others
2-dozunda asosyal kızlar (böyle kızların genelde çok basit kriterleri olur fetişize ettiği senaryolar olur mesela sadece saçın uzun diye sub5 tipini beğenebilir)
Ey Xwedêyo, gelo ew ê qet bibe? (allahım nasip olur mu be...)

• JFL
Reactions: NoxInfernum and Gordon Freeman
Asosyal mtb+ kizlara takintim var.

Orospular haric herkesle yeterince akilliysaniz takilabilirsiniz ama devamliligi icin belirli seviyede tip gerekli.
bedrotting yapan kokuşmus etnik olmayan kızlara zafım var amk

• JFL
  • Love it
Reactions: IlI and NoxInfernum
uyuştuğum beyaz mtb+ gf istiyorum yeter mk ascension bitsin güzel fotolar çekinip instadan başlamam gerek

Tecrübesi olmayan türbanlı biriyle konuştum ama hiç ilerlemedi. O deneyimsiz ben deneyimsizim resmen tıkandı muhabbet ve sürekli benim ilerletmemi bekliyor.

Sonra almanyada yaşayan chuda benzeyen ve hiç ilişkisi olmamış bir foitle konuşuyorum o 18 yaşındaydı , ben de 22 yani ilerletiyorum muhabbeti yerine göre espri de yapıyorum ama 2-3 gün sonra engelledi beni. Arkamdan sıkıldım demiş. Ulan almanyada yüzüne bile bakmıyorlardır senin be ! Yani ne söylediğini kulağın duymayacak bir şekilde keko,piç olmanı istiyorlar. Böyle tiplerle de olmaz ilk deneyim için.

Yani bu konuyu açan arkadaş haklı.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 160098, IlI and Serialsuicide
Tecrübesi olmayan türbanlı biriyle konuştum ama hiç ilerlemedi. O deneyimsiz ben deneyimsizim resmen tıkandı muhabbet ve sürekli benim ilerletmemi bekliyor.

Sonra almanyada yaşayan chuda benzeyen ve hiç ilişkisi olmamış bir foitle konuşuyorum o 18 yaşındaydı , ben de 22 yani ilerletiyorum muhabbeti yerine göre espri de yapıyorum ama 2-3 gün sonra engelledi beni. Arkamdan sıkıldım demiş. Ulan almanyada yüzüne bile bakmıyorlardır senin be ! Yani ne söylediğini kulağın duymayacak bir şekilde keko,piç olmanı istiyorlar. Böyle tiplerle de olmaz ilk deneyim için.

Yani bu konuyu açan arkadaş haklı.
delete at dnr alt açıp durma birde

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and Chudai