Indiamart eu

mxkon

mxkon

Bronze
Have somebody ordered things like accutane tretinoin taz to europe from India? Have yall got any problems with customs? My package is in customs for 14 days and ive still Havent got any note

Its 17 days in customs and my supplier said that the people who also ordered to poland had package in customs forb like 30 days and got it

indiamart to eu usually gets seized unless ur lucky sorry bhai, find a better source

only country that has really chill customs is the UK, im in the netherlands and my supplier says that its 60% to pass :feelswhy:

supplier oddal ci hajs? zastanawiales sie nad zakupem tego z innych stronek ktore maja magazyn w europie?
raczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzy

raczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzy
Mój supplier mowi ze może jeszcze raz wysłać paczkę ale będę musiał za dostawe zapłacić jeszcze raz, słyszałem że w Wielkiej Brytanii mają w dupie co się zamawia i przepuszczają odrazu paczki to mógłbym zrobić tak że wyśle dla kogoś z UK ta paczke i on do mnie bo z Europy do Europy nie sprawdzają

Ej stary a próbowałeś może jakiegoś sellera co ma magazyn w polsce lub w Czechach? Raczej powinno być git