mxkon
Bronze
Have somebody ordered things like accutane tretinoin taz to europe from India? Have yall got any problems with customs? My package is in customs for 14 days and ive still Havent got any note
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dalej w służbie celnej dam znać jak przyjdzie miDostałeś ta pake czy zajebali?
Zajebali mi i dostałem list od celnika wiesz co mg zrobic terazDostałeś ta pake czy zajebali?
Nic juz sie nie da zrobic, mialem tak samo kilka dni temuZajebali mi i dostałem list od celnika wiesz co mg zrobic teraz
a co zamawiales i co zrobilesNic juz sie nie da zrobic, mialem tak samo kilka dni temu
Zamawialem izotek dsotalem tam jakies 2 listy to wyjebalem do koszaa co zamawiales i co zrobiles
supplier oddal ci hajs? zastanawiales sie nad zakupem tego z innych stronek ktore maja magazyn w europie?Zamawialem izotek dsotalem tam jakies 2 listy to wyjebalem do kosza
raczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzysupplier oddal ci hajs? zastanawiales sie nad zakupem tego z innych stronek ktore maja magazyn w europie?
Mój supplier mowi ze może jeszcze raz wysłać paczkę ale będę musiał za dostawe zapłacić jeszcze raz, słyszałem że w Wielkiej Brytanii mają w dupie co się zamawia i przepuszczają odrazu paczki to mógłbym zrobić tak że wyśle dla kogoś z UK ta paczke i on do mnie bo z Europy do Europy nie sprawdzająraczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzy
Ej stary a próbowałeś może jakiegoś sellera co ma magazyn w polsce lub w Czechach? Raczej powinno być gitraczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzy
A mógłbyś mi ich numer dac na pv?raczej nie odda, bede probowal dalej z indii bo ci z europy ktorych znalalzme sa kurewsko drodzy
wez do mnie napisz bo nie ogarniamA mógłbyś mi ich numer dac na pv?
Gng my country dont have tretinoin for prescription it only have a tret with some antybioticget online prescription , or larp to your doctor