Indiamart hakkında bilgisi olan varmı

T-BAG

T-BAG

Iron
Beler indiamarttan türkiyeye sipariş ederken sorun cıkıomu? Triangle shipping yapmak gerekiomu??:unsure::unsure:

• JFL
Reactions: Fridx
tamam indiamart hakkında bilginiz yok da bari nerden alıonuz hgh/igf-1/mk677/yk11/fgfr/test felan onları soyleyin bari

• JFL
Beler indiamarttan türkiyeye sipariş ederken sorun cıkıomu? Triangle shipping yapmak gerekiomu??:unsure::unsure:
tamam indiamart hakkında bilginiz yok da bari nerden alıonuz hgh/igf-1/mk677/yk11/fgfr/test felan onları soyleyin bari
:):):):):):):):)
icmeyin gardes

• +1
  • JFL
Reactions: T-BAG, Gordon Freeman, velwetyy and 1 other person
Kimse sana sourceunu vermicek kardes bosuna yaziyon

• +1
Reactions: T-BAG and Fridx
Yarramin basini kullanirsin amevladi

Daha trde indiamarttan nah bir bok alabilcegini bilmeden bana neler neler sayiyor

• JFL
  • +1
Reactions: T-BAG, Gordon Freeman and velwetyy
bu anasını siktiğimin fgfr3 inhibıtorlerini de herkes öğrenmiş amk ağzından düşmüyor iyi ki bi siktiğimin tiktok slideshowlarından bişey gördünüz adam akıllı amk

• +1
Reactions: Fridx and T-BAG
bu anasını siktiğimin fgfr3 inhibıtorlerini de herkes öğrenmiş amk ağzından düşmüyor iyi ki bi siktiğimin tiktok slideshowlarından bişey gördünüz adam akıllı amk
la tamam amk bisey demedik :hnghn:

Risklerini bilmiyorlarki amk felce kadar gider bu olay buarada

• JFL
Reactions: T-BAG
Risklerini bilmiyorlarki amk felce kadar gider bu olay buarada
@T-BAG jfl at sen kral

Eger yanlis dozu,bilgisiz bisekilde kullanirsan ki zaten oyle yapicaksin bunu daha indiamarttan birsey alamayacagini bilmemenden soyluyorum
Bu asiri derecede skolyoza kadar gidiyor kemiklerin yamulur ammuna sizin iyiliginizi dusunuyoruk burda

Iki uc cm uzucam diye engelli olcaksiniz

• +1
  • JFL
Reactions: FUCK YEA and T-BAG
@T-BAG jfl at sen kral

Eger yanlis dozu,bilgisiz bisekilde kullanirsan ki zaten oyle yapicaksin bunu daha indiamarttan birsey alamayacagini bilmemenden soyluyorum
Bu asiri derecede skolyoza kadar gidiyor kemiklerin yamulur ammuna sizin iyiliginizi dusunuyoruk burda

Iki uc cm uzucam diye engelli olcaksiniz
la felce kadar gidecek demissin ona jfl attım zaten, fgfr'ıda kullanmam zaten amk dolu gozuksun diye soyledim:hnghn: yinede eyww

• +1