Nox𓂀
8.5 misc, 8.5+ harm, 7 ang, 6 dimo | Proud Jew ✡︎
Üç kat CC creamden sonra bile mosmor.
OVER.
OVER.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
abi ben cl im chad olcam abi abi infralarim cok kotu abi abi ben kimim abiÜç kat CC creamden sonra bile mosmor.
OVER.
Kapatıcı kullanmıyonmuYav AQ su CC cream denen gavur kreminin Tinted Sunscreenden daha iyi kapatması gerekmiyor muydu ?
Tinted sunscreen bana bold glamour veriyor ama bu yarrak gibi oluyor ben mi çok yanlış kullanıyorum acaba.
Ben hala diyorum olcam diye fraudlu ztn. Kapatıcı ya da tintedla sorun olmuyo ama normalde CC Creamin daha iyi çözmesi lazım göz altarini.abi ben cl im chad olcam abi abi infralarim cok kotu abi abi ben kimim abi
Türkiye'de değilKapatıcı kullanmıyonmu
sosadBen hala diyorum olcam diye fraudlu ztn. Kapatıcı ya da tintedla sorun olmuyo ama normalde CC Creamin daha iyi çözmesi lazım göz altarini.
Türkiye'de değil
htn adamlara ltn dedikten sonra kendisine cl diyo kafayi yiyorum amk aaahahahsghaabi ben cl im chad olcam abi abi infralarim cok kotu abi abi ben kimim abi
htn adamlara ltn dedikten sonra kendisine cl diyo kafayi yiyorum amk aaahahahsgha
Bu dediğimle ne alakası var
Bu sıkıntı bende de varÜç kat CC creamden sonra bile mosmor.
OVER.

volufuline bir arkadaşımda işe yaramıştı baya eğer hafifse çözer benceBu sıkıntı bende de var
Fraud dışı çözümü yok mu implant ya da fat graft işe yarar mı?