insanlar bizi nasıl görüyor

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
eğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
inverted boş iş psikolojik olarak asimetrin fazla geliyor alışık olmadığın için

• +1
Reactions: yenesy and Ashoimex
ben bu konuyu baya araştırmıştım direkt aynada nasıl gözüküyosan öyle görüyolar

• +1
  • Love it
Reactions: orbitalover and yenesy
Bende çok takintiliyimda karsidakiler asimetriyi farkedemiyo çok dikkat etmedikçe aynadakisin sen direk on kamera açıdan falan biraz bozabiliyo arka kamerada öyle

ben takıntı haline getirdim boş zamanlarımda inverted filter açıyom simetrim geliştimi diye bakıyom ( bakarak gelişmez, eşit olmayan boyun kaslarını eşitlemeye çalşıyorum) kafayı yedim amk :feelswhy::blackpill:

ben takıntı haline getirdim boş zamanlarımda inverted filter açıyom simetrim geliştimi diye bakıyom ( bakarak gelişmez, eşit olmayan boyun kaslarını eşitlemeye çalşıyorum) kafayı yedim amk :feelswhy::blackpill:
kanka bu postür işini nasıl düzeltcez benim kafa tilted sanırım aq

• So Sad
Reactions: hesaplar_banlı
Benimde yıllar boyu kafam sağa yatık durduğu için asimetri var şükür düzeliyo boyun posturu duzeldikce aq

kanka bu postür işini nasıl düzeltcez benim kafa tilted sanırım aq
Kafan sağa/sola yatiksa dengele öndeyse chin tuck falan yap egzersizler ise yariyo boyun postüru için+ günlük hayatta postüure dikkat etcen 4-5 ayda düzelir tamamen postür

Kafan sağa/sola yatiksa dengele öndeyse chin tuck falan yap egzersizler ise yariyo boyun postüru için+ günlük hayatta postüure dikkat etcen 4-5 ayda düzelir tamamen postür
postür pill çok önemli keşke bununla ilgili biri konu açsa aq

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Bende çok takintiliyimda karsidakiler asimetriyi farkedemiyo çok dikkat etmedikçe aynadakisin sen direk on kamera açıdan falan biraz bozabiliyo arka kamerada öyle
takıntıyı siktir et çene ucumda asimetri var ve bundan ötürü tüm yüzüm asimetrik duruyor her gün sol çene ucumu bonesmashliyorum ödem toplamak için toplanan ödemle eşit duruyor yoksa inanılma asimetrik görünüyor yüzüm

takıntıyı siktir et çene ucumda asimetri var ve bundan ötürü tüm yüzüm asimetrik duruyor her gün sol çene ucumu bonesmashliyorum ödem toplamak için toplanan ödemle eşit duruyor yoksa inanılma asimetrik görünüyor yüzüm
ya kanka sen kendini hayatın boyunca öyle gördüğün için tuhaf geliyo çok umursamana gerek yok

• +1
Reactions: Ratonnn
Öyle bu arada boyun kısmı yüz için çok önemli
snub burun iyi jaw zaten posturu oto fixliyo gibi oluyo chinless roman nose birisinin poturu iyi gozukmeyecek

snub burun iyi jaw zaten posturu oto fixliyo gibi oluyo chinless roman nose birisinin poturu iyi gozukmeyecek
ben roman nose değilim ama shit chin var burunu maxilla kurtarıyor hem cleft hem küçük cleftliği mentalis copeuyla bir nebze geçirdim ama çene çok küçük lpe takarlar mı bu yaşta geçti artık mı derler

Yüz gelişimi için önemli postür kral çene yerleşimini etkiliyor ileri süreçte

Postür için boyun+trapez+üst sırt+arka omuzu çalışın yeter

Senin yaşında bendede vardı o bok kemik asimetrisi değil o ödem+yağ asimetrisi banada kemik gibi geliyordu 16 yaşına girince yok oldu çok kafaya takma

Senin yaşında bendede vardı o bok kemik asimetrisi değil o ödem+yağ asimetrisi banada kemik gibi geliyordu 16 yaşına girince yok oldu çok kafaya takma
kemik kanka eminim kemik olduğuna