ZerefDragnee1l
fakecel
eğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben bu konuyu baya araştırmıştım direkt aynada nasıl gözüküyosan öyle görüyolareğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum
Bende çok takintiliyimda karsidakiler asimetriyi farkedemiyo çok dikkat etmedikçe aynadakisin sen direk on kamera açıdan falan biraz bozabiliyo arka kamerada öyleeğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum
Aynaeğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum
ben takıntı haline getirdim boş zamanlarımda inverted filter açıyom simetrim geliştimi diye bakıyom ( bakarak gelişmez, eşit olmayan boyun kaslarını eşitlemeye çalşıyorum) kafayı yedim amkeğer harbiden inverted filter gibiyse ropemaxx planlıyorum
kanka bu postür işini nasıl düzeltcez benim kafa tilted sanırım aqben takıntı haline getirdim boş zamanlarımda inverted filter açıyom simetrim geliştimi diye bakıyom ( bakarak gelişmez, eşit olmayan boyun kaslarını eşitlemeye çalşıyorum) kafayı yedim amk![]()
Benimde yıllar boyu kafam sağa yatık durduğu için asimetri var şükür düzeliyo boyun posturu duzeldikce aqben takıntı haline getirdim boş zamanlarımda inverted filter açıyom simetrim geliştimi diye bakıyom ( bakarak gelişmez, eşit olmayan boyun kaslarını eşitlemeye çalşıyorum) kafayı yedim amk![]()
Kafan sağa/sola yatiksa dengele öndeyse chin tuck falan yap egzersizler ise yariyo boyun postüru için+ günlük hayatta postüure dikkat etcen 4-5 ayda düzelir tamamen postürkanka bu postür işini nasıl düzeltcez benim kafa tilted sanırım aq
postür pill çok önemli keşke bununla ilgili biri konu açsa aqKafan sağa/sola yatiksa dengele öndeyse chin tuck falan yap egzersizler ise yariyo boyun postüru için+ günlük hayatta postüure dikkat etcen 4-5 ayda düzelir tamamen postür
takıntıyı siktir et çene ucumda asimetri var ve bundan ötürü tüm yüzüm asimetrik duruyor her gün sol çene ucumu bonesmashliyorum ödem toplamak için toplanan ödemle eşit duruyor yoksa inanılma asimetrik görünüyor yüzümBende çok takintiliyimda karsidakiler asimetriyi farkedemiyo çok dikkat etmedikçe aynadakisin sen direk on kamera açıdan falan biraz bozabiliyo arka kamerada öyle
ya kanka sen kendini hayatın boyunca öyle gördüğün için tuhaf geliyo çok umursamana gerek yoktakıntıyı siktir et çene ucumda asimetri var ve bundan ötürü tüm yüzüm asimetrik duruyor her gün sol çene ucumu bonesmashliyorum ödem toplamak için toplanan ödemle eşit duruyor yoksa inanılma asimetrik görünüyor yüzüm
Öyle bu arada boyun kısmı yüz için çok önemlipostür pill çok önemli keşke bununla ilgili biri konu açsa aq
snub burun iyi jaw zaten posturu oto fixliyo gibi oluyo chinless roman nose birisinin poturu iyi gozukmeyecekÖyle bu arada boyun kısmı yüz için çok önemli
ben roman nose değilim ama shit chin var burunu maxilla kurtarıyor hem cleft hem küçük cleftliği mentalis copeuyla bir nebze geçirdim ama çene çok küçük lpe takarlar mı bu yaşta geçti artık mı derlersnub burun iyi jaw zaten posturu oto fixliyo gibi oluyo chinless roman nose birisinin poturu iyi gozukmeyecek
Yüz gelişimi için önemli postür kral çene yerleşimini etkiliyor ileri süreçtesnub burun iyi jaw zaten posturu oto fixliyo gibi oluyo chinless roman nose birisinin poturu iyi gozukmeyecek
elbetteYüz gelişimi için önemli postür kral çene yerleşimini etkiliyor ileri süreçte
Senin yaşında bendede vardı o bok kemik asimetrisi değil o ödem+yağ asimetrisi banada kemik gibi geliyordu 16 yaşına girince yok oldu çok kafaya takmatakıntıyı siktir et çene ucumda asimetri var ve bundan ötürü tüm yüzüm asimetrik duruyor her gün sol çene ucumu bonesmashliyorum ödem toplamak için toplanan ödemle eşit duruyor yoksa inanılma asimetrik görünüyor yüzüm
kemik kanka eminim kemik olduğunaSenin yaşında bendede vardı o bok kemik asimetrisi değil o ödem+yağ asimetrisi banada kemik gibi geliyordu 16 yaşına girince yok oldu çok kafaya takma