İnsanlar ve descend

marlonteixeira

marlonteixeira

champagne
Beni şuana kadarki lise hayatım boyunca hergün allahıma kadar moglayan o arkadaşımın kekomaxx yapıp descend yediğine canlı şahitlik yaptım
zaten saçı dökülüyordu belki düzelir diye kafayı kazıtmış buzzcut yaptırmış
htn den mtn e düştü eleman so sad

shit people do instead of hopping on dutasteride

• JFL
Reactions: marlonteixeira
Beni şuana kadarki lise hayatım boyunca hergün allahıma kadar moglayan o arkadaşımın kekomaxx yapıp descend yediğine canlı şahitlik yaptım
zaten saçı dökülüyordu belki düzelir diye kafayı kazıtmış buzzcut yaptırmış
htn den mtn e düştü eleman so sad
Ne güzel işte, bi ara gym masqulenlik buzzcut propagandası vardı tüm enayiler saçlarını kazıyıp gyme gidiyordu bulk yapıp obez oluyorlardı benim sınıfımdada vardı 2-3 tane kel gymcell elemanlardan keşke yine öyle bir propaganda çıksa

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and marlonteixeira
shit people do instead of hopping on dutasteride
o çocuk buradaki herkesin toplamından daha çok slayledi lisede
ünlü bikaç isimle flörtleşiyordu hatta
saç araları çok belirgin görünüyordu kel kalacagını biliyordum

Ne güzel işte, bi ara gym masqulenlik buzzcut propagandası vardı tüm enayiler saçlarını kazıyıp gyme gidiyordu bulk yapıp obez oluyorlardı benim sınıfımdada vardı 2-3 tane kel gymcell elemanlardan keşke yine öyle bir propaganda çıksa
ben chalom ibnesinin no gym propagandasına düştüm starvemaxx yaptım ne diyon amk ne güzel fizik eridi şimdide geri yerine koyuyorum

• JFL
Reactions: elemancomeback31, Yagiz8928, Auchelius and 2 others
ben chalom ibnesinin no gym propagandasına düştüm starvemaxx yaptım ne diyon amk ne güzel fizik eridi şimdide geri yerine koyuyorum
bu olay gerçek mi chaloma inandın mı

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, -BayHarbourButcher and 1 other person
Ama natural fizik cope bir tık ya bende başlicam başlicam diyom üşeniyorum çünkü tişört altından normal gözükcen kurdistanın onerdıgı trendyol idman setini almadan baslayamam büyük ihtimal

• +1
Reactions: why not me? and marlonteixeira
Ama natural fizik cope bir tık ya bende başlicam başlicam diyom üşeniyorum çünkü tişört altından normal gözükcen kurdistanın onerdıgı trendyol idman setini almadan baslayamam büyük ihtimal
o ne la atsana buraya bulamadim

• +1
Reactions: reanrao and marlonteixeira

Users who are viewing this thread

Back