Insanlar yoklugunuza uzulur mu?

arsenist

arsenist

annenisikeyim's ghost
yoksa benım gıbı farkedılmez mısınız, bırjnın hayatında onemlı bı yerınız var mı

• +1
Reactions: Topkra and hardmaxxx
@hardmaxxx

• +1
Reactions: hardmaxxx
ya tanıdık çokta yokluğumuza kim üzülür kim üzülmez kestiremiyorum yinede üzülücek çok adam vardır

• +1
Reactions: cancsrs, hardmaxxx, arsenist and 1 other person
ya tanıdık çokta yokluğumuza kim üzülür kim üzülmez kestiremiyorum yinede üzülücek çok adam vardır
oolum annem dısında kımse yom lan galiba kimsein bffsi degiliz sevgılı desen gitti suan varya olsem etkim1 ay surer her gunumuz ayni spor oyun dısarı spor oyun disari boyle hayatin amibi aikiyim instada 13 takipcim bar 7tanesi 1.derece akraba alşah lahretsin aq

• +1
  • So Sad
Reactions: hardmaxxx and EK0
oolum annem dısında kımse yom lan galiba kimsein bffsi degiliz sevgılı desen gitti suan varya olsem etkim1 ay surer her gunumuz ayni spor oyun dısarı spor oyun disari boyle hayatin amibi aikiyim instada 13 takipcim bar 7tanesi 1.derece akraba alşah lahretsin aq
kanka oda sakatmış eski lise arkadaşın falan yok mu amk

• +1
Reactions: arsenist
kanka oda sakatmış eski lise arkadaşın falan yok mu amk
car kanka yakin oldukşarimiz ama kımsenın en yakın arkadadı degılız herseyılendım yaparım fızık kotu detıl tıp ortalama gayet ama hayattan zevk alamiyorum aq

• +1
yoksa benım gıbı farkedılmez mısınız, bırjnın hayatında onemlı bı yerınız var mı
ailem yakin akrabalarim cok uzulur
en yakin arkadasim uzulur
bi kac arkadasim var onlar daha kisa sureli de olsa uzulur
daha da bilmiyom

• +1
car kanka yakin oldukşarimiz ama kımsenın en yakın arkadadı degılız herseyılendım yaparım fızık kotu detıl tıp ortalama gayet ama hayattan zevk alamiyorum aq
kanka uzuldum cidden dertlesmek istersen ozelden yaz yada uzun bi thread ac millet okur konusuruz dertlersiriz sonucta aileyiz

• +1
  • Love it
Reactions: arsenist and EK0
varya bende 2-3 haftadır doktor dışı dışarı çıkmadım bende anlıyorum seni darlandım bende

• +1
Reactions: hardmaxxx and arsenist
valla yks bitti kiz gitti ugruna yasayacak cok az sey var tek ıstegım parayi vurup oyle gitmek siktigimin gezegeni bana dar geliyor aminakoyım ınsanların mallıgı sınırden basımı agrıtıyor yalnız gexmekten kesis oldum dogayla iciceyimvallah carpsin her sabah cimenlerde gezınıtoeum tek badıma sabahın korunde

• +1
varya bende 2-3 haftadır doktor dışı dışarı çıkmadım bende anlıyorum seni darlandım bende
yks gırdın mı sen

• +1
valla yks bitti kiz gitti ugruna yasayacak cok az sey var tek ıstegım parayi vurup oyle gitmek siktigimin gezegeni bana dar geliyor aminakoyım ınsanların mallıgı sınırden basımı agrıtıyor yalnız gexmekten kesis oldum dogayla iciceyimvallah carpsin her sabah cimenlerde gezınıtoeum tek badıma sabahın korunde
nerde oturuyon

• +1
ya yok reis paranoyagim cok korkuyom ben
sadece ben de gelebilirim farketmez de olay intten biriyle bulusmamaksa bilmiyorum
Denize dusen yilana sarilir diyip gelmeye karar verirsen yaz bana

• +1
ya kanka ne anlatiyon amk ne guzel iste sana deger veren annen var kiymetini bil sevgiliymis ula bu devirde sana bi anan bide can dostun varsa o kiymet verir kadinlat gelici gecici isin %99 unda

ya kanka ne anlatiyon amk ne guzel iste sana deger veren annen var kiymetini bil sevgiliymis ula bu devirde sana bi anan bide can dostun varsa o kiymet verir kadinlat gelici gecici isin %99 unda
kanka sebgılı degıl olay sadece tamamen boslukta hıc bı onem teskıl etmemem basarisiz falan da deılıö ama yer kaplamıyorum kımsenıb vazgecılmezı degıılım sırf aılem ıcın yasıyom zaten onlari cok sebdigim icin