İnsanlığın%95 i orospu evladı gibime geliyor

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
Lan baba orospu çocugu namuslu çocuklardan fazls napicaz amk

• +1
  • WTF
Reactions: Godzillasbigd, Atsizz and Resistance.
iyiki geriye kalan yuzde 55lik taraftayım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, xlegend, szenn and 1 other person
HERKESİN KENDİNİ %5LİK KISIMDA SANMASI ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMÜYOR

• +1
Reactions: anathema, Zodiac, Auchelius and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: honorv2, Auchelius and Atsizz
Lan baba orospu çocugu namuslu çocuklardan fazls napicaz amk
Lan bok sussana lan. Salak lan bu mal lan. Lan aptal sen kimsin ki he? He sen kimsin? Ki sen ? Sen şimdi %95 dedin ya mesela onun içinde Amerikalı kızlar var mı aslan parçası sen onu söyle he aslan? ? Tamam yoksa tamam ama varsa sen bittin boklu ezik sen görürsün. Ama sen baya kaşındın ve sen cesaretlisin ben bunu sevdim yani herkes te yok. Sen de var ama ben de de var aslan o nu da unut ma ;)

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
Lan bok sussana lan. Salak lan bu mal lan. Lan aptal sen kimsin ki he? He sen kimsin? Ki sen ? Sen şimdi %95 dedin ya mesela onun içinde Amerikalı kızlar var mı aslan parçası sen onu söyle he aslan? ? Tamam yoksa tamam ama varsa sen bittin boklu ezik sen görürsün. Ama sen baya kaşındın ve sen cesaretlisin ben bunu sevdim yani herkes te yok. Sen de var ama ben de de var aslan o nu da unut ma ;)
kriz geciriyor amk

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, Auchelius and Serialsuicide
Amerika mal

Amerika mal
Tamam be salak sen ezik boksun anladık. Tamam Amerika bok sen? Tamam türkoye daha bok o zaman sen bilemezsin bile ki onu bile sen bilemedin :ROFLMAO::ROFLMAO: Türkiye mesela bok Amerika iyi hatta türkiye kızlar bile bok sen onu bile bilmeden kudurdun eee tabi daha iyiyiz ya biz sen de hemen kudurukluk yapmaya başladın :ROFLMAO: şimdi Amerika malsa Türkiye ekstra mal onu mu diyiyim il la?

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
Personal computer mühendisi
Şey mi kanka kendine mühendis:kys:
yav aq ceng okuyom herşeyi çevirmek zorunda degilsin 15 yas kardesım

• So Sad
  • +1
Reactions: xlegend and -BayHarbourButcher
HERKESİN KENDİNİ %5LİK KISIMDA SANMASI ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMÜYOR
Lan baba bu orospu evlatları çok güçlü ben bunlarla baş edemem bende orospu evladiyim zaten

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928 and Zodiac
yav aq ceng okuyom herşeyi çevirmek zorunda degilsin 15 yas kardesım
Özür dilerim abi şaka yapmak istemiştin

• Love it
Reactions: xlegend