elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Lan baba orospu çocugu namuslu çocuklardan fazls napicaz amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sen uni okuyodun dimi knkiyiki geriye kalan yuzde 55lik taraftayım
saka yapmıstım aq pc mühendisiyimSen uni okuyodun dimi knk
seni bilmem ama ben %52 lik taraftayımHERKESİN KENDİNİ %5LİK KISIMDA SANMASI ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMÜYOR
Lan bok sussana lan. Salak lan bu mal lan. Lan aptal sen kimsin ki he? He sen kimsin? Ki sen ? Sen şimdi %95 dedin ya mesela onun içinde Amerikalı kızlar var mı aslan parçası sen onu söyle he aslan? ? Tamam yoksa tamam ama varsa sen bittin boklu ezik sen görürsün. Ama sen baya kaşındın ve sen cesaretlisin ben bunu sevdim yani herkes te yok. Sen de var ama ben de de var aslan o nu da unut maLan baba orospu çocugu namuslu çocuklardan fazls napicaz amk
kriz geciriyor amkLan bok sussana lan. Salak lan bu mal lan. Lan aptal sen kimsin ki he? He sen kimsin? Ki sen ? Sen şimdi %95 dedin ya mesela onun içinde Amerikalı kızlar var mı aslan parçası sen onu söyle he aslan? ? Tamam yoksa tamam ama varsa sen bittin boklu ezik sen görürsün. Ama sen baya kaşındın ve sen cesaretlisin ben bunu sevdim yani herkes te yok. Sen de var ama ben de de var aslan o nu da unut ma![]()
Amerika malLan bok sussana lan. Salak lan bu mal lan. Lan aptal sen kimsin ki he? He sen kimsin? Ki sen ? Sen şimdi %95 dedin ya mesela onun içinde Amerikalı kızlar var mı aslan parçası sen onu söyle he aslan? ? Tamam yoksa tamam ama varsa sen bittin boklu ezik sen görürsün. Ama sen baya kaşındın ve sen cesaretlisin ben bunu sevdim yani herkes te yok. Sen de var ama ben de de var aslan o nu da unut ma![]()
Tamam be salak sen ezik boksun anladık. Tamam Amerika bok sen? Tamam türkoye daha bok o zaman sen bilemezsin bile ki onu bile sen bilemedinAmerika mal
Personal computer mühendisisaka yapmıstım aq pc mühendisiyim
yav aq ceng okuyom herşeyi çevirmek zorunda degilsin 15 yas kardesımPersonal computer mühendisi
Şey mi kanka kendine mühendis![]()
Lan baba bu orospu evlatları çok güçlü ben bunlarla baş edemem bende orospu evladiyim zatenHERKESİN KENDİNİ %5LİK KISIMDA SANMASI ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMÜYOR
Özür dilerim abi şaka yapmak istemiştinyav aq ceng okuyom herşeyi çevirmek zorunda degilsin 15 yas kardesım
özür dilerim knk bende saka yaptım love uÖzür dilerim abi şaka yapmak istemiştin