Dwrk
❗BE AWARE❗
Panpiler benim şuan baya az takipçim var insta da sizce önüme gelen geçen herkesi instaya eklemelimiyim yoksa düşük takipçi mi kalmalıyım acil öneri yardım help amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ntmax guideinin içinde bu da varPanpiler benim şuan baya az takipçim var insta da sizce önüme gelen geçen herkesi instaya eklemelimiyim yoksa düşük takipçi mi kalmalıyım acil öneri yardım help amk
herkesi ekle btwPanpiler benim şuan baya az takipçim var insta da sizce önüme gelen geçen herkesi instaya eklemelimiyim yoksa düşük takipçi mi kalmalıyım acil öneri yardım help amk
insta hesabi farketmiyor panpa just be chadPanpiler benim şuan baya az takipçim var insta da sizce önüme gelen geçen herkesi instaya eklemelimiyim yoksa düşük takipçi mi kalmalıyım acil öneri yardım help amk
100 altı overbence yuksek takıpcı ıyı bır sey degıl marifet de degıl kisisel dusuncem benım ıcın az olması daha ıyı emınım kızlar da bu sekılde dusunur
200 300 u gecme ıdeal budur bence
benım 55 prıv gıbı kulalnıom konusmadıgımı cıkarıyom bence en ıyısı100 altı over
- appeal - statü yiyosun btwbenım 55 prıv gıbı kulalnıom konusmadıgımı cıkarıyom bence en ıyısı
bı hesabım da var 1000 takıpcı cıkardım cogunu sarmıyo aga ama evet haklısın 55 bır tık az olabılır de 100 + sıkıntı yok abartmaya da gerek yok cok bence- appeal - statü yiyosun btw
o hesabı doldur privi açarsın ayrı
ama illaha yok diyosan bot at
seninle ilgilenen bi kız varsa bile igne istek atmaktan çekinir 55 takipçi olduğun içinbı hesabım da var 1000 takıpcı cıkardım cogunu sarmıyo aga ama evet haklısın 55 bır tık az olabılır de 100 + sıkıntı yok abartmaya da gerek yok cok bence
evet oyle oluyor fake falan cart curt ana hesabını ver dıyolar bende sg dıyomseninle ilgilenen bi kız varsa bile igne istek atmaktan çekinir 55 takipçi olduğun için
genel kitle için 100 300 arası ideal
sosyal biri olup olmadığın igden belli oluyo artıkah ah su ıslerın ıg hesabıdır carttır curttur böyle sıkık seylerle alakası olmadıgını nezaman ankayacaksınız
Taglersin beni threadentmax guideinin içinde bu da var
1 hafta dişi sık her yarrakdan bahsediyom
bende sikim valla 3 aydır bişey yapmıyomTo
Tipini siktim![]()
Yok muydu jordan barrett bp edit song
kızlar böyle seviyorYok muydu jordan barrett bp edit song
olum sende canthoplasty var bu ne amunakoyayim
he LL parasını harcayıp cantho yaptımolum sende canthoplasty var bu ne amunakoyayim
yok zaten oyle bisey kardesInstagram takipçin az diye senle konuşmaktan vazgeçen kızdan ne hayır gelecek olum salakk misiniz