İnsülin direnci, frame, viseral yağ

susisesi

susisesi

desperate oldcel
133 kg iken insülin direncim vardı, şimdi 75kg yim ve gördüğünüz üzere hala insülin direncinde sınırdayım.

Ya kendimi kandırıyorum ya da insülin direncinden dolayı hala karın kasım çıkmıyor. (karın bölgesinde yağ tutmaya sebep oluyor diye biliyorum) Bacaklar fln her yer damarlı.

Bu durum için ne yapabilirim? 75kg bile ölüm gibi hissettiriyo daha fazla kilo vermek istemiyorum yok mudur bunun bi çözümü? En başınran beri karın kası fln için spor yaptım kalan kas kütlesi çok da sikimde değil zaten.

Ya da test tren fln başladığımda kas kütlesi artışından otomatik hallolur mu?

Şu ana kadar hep pumplı foto atmıştım, pumpsız halim şu şekilde:

IMG 9589

IMG 9572

• +1
  • Woah
Reactions: temelyeterliliktest, Ameliyat Masası, BugraSA and 9 others
133 kg iken insülin direncim vardı, şimdi 75kg yim ve gördüğünüz üzere hala insülin direncinde sınırdayım.

Ya kendimi kandırıyorum ya da insülin direncinden dolayı hala karın kasım çıkmıyor. (karın bölgesinde yağ tutmaya sebep oluyor diye biliyorum) Bacaklar fln her yer damarlı.

Bu durum için ne yapabilirim? 75kg bile ölüm gibi hissettiriyo daha fazla kilo vermek istemiyorum yok mudur bunun bi çözümü? En başınran beri karın kası fln için spor yaptım kalan kas kütlesi çok da sikimde değil zaten.

View attachment 4694127

View attachment 4694129
gunum mahvolmustu daha da mahvoldu

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: apo, Thrill and susisesi
gunum mahvolmustu daha da mahvoldu
ARKADAŞIMIZ Bİ ŞEYLER BAŞARIYOR VE DENİYOR MUTLU OLMALISIN SAYIN BOY ADAM FRAME GÜZEL TEBRİKLER DOSTUM SU ŞİŞESİ SO SHOCK SO HAPPY ABOUT YOU THANK YOU

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, Ameliyat Masası and 4 others
kaç kalori alıyon kaç dk ne kadar kardiyo yapıyon kaç adım atıyon vs bilgilendir

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
kaç kalori alıyon kaç dk ne kadar kardiyo yapıyon kaç adım atıyon vs bilgilendir
eskiden 2000 kalori alıp üzerine günde 3 saat kardiyo yapıyodum reta başladıktan sonra kardiyo bıraktım

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Orcairis and 1 other person
ARKADAŞIMIZ Bİ ŞEYLER BAŞARIYOR VE DENİYOR MUTLU OLMALISIN SAYIN BOY ADAM FRAME GÜZEL TEBRİKLER DOSTUM SU ŞİŞESİ SO SHOCK SO HAPPY ABOUT YOU THANK YOU
insulin direnci ve viseral yağ hakkında bilgin var mı 2 sınıf doktor

• +1
  • JFL

View attachment 4694127

View attachment 4694129
Mirin lats

• +1
  • Love it
knk o birazda genetik ben obezken köpek gibi yiyodum kardiyo 0 ama kan değerlerim mükemmeldi

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Fridx
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Serialsuicide and 1 other person
eskiden 2000 kalori alıp üzerine günde 3 saat kardiyo yapıyodum reta başladıktan sonra kardiyo bıraktım
Tamam şu an nasıl ilerliyosun

• +1
Reactions: Thrill
Tamam şu an nasıl ilerliyosun
haftada 6gym 0 kardiyo
direkt az yiyorum bişey takip etmiyorum.

zaten 15mwrtts testo başlayıp bulklamayı planlıyorum

• +1
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
Mirin 🤩

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and susisesi

Users who are viewing this thread

Back