İntiharı Çözüm Olarak Görüyorum

Kanka yanlış anlama ama

Bence bir kız yüzünden inthar düşünmek bana çok mantıklı gelmiyor, biraz duyguların overwhelmlemiş gibi.

Denizde çok balık var. O kız özel değil, özel olsaydı seni terk etmezdi.

Sor kendine eğer daha yakışıklı ve uzun olsayfım aramız bozulur muydu bu kadar diye.

Neyse bol sans. Foid foiddir
boyumla ilgili sorun yok mevzu boy olsa 4 senedir aşk yaşamam zaten :D aşkında boyla pek ilgisi yok maalesef kanka boşver mevzular derin ben çok zorladım kızı küfürlerle öfkeyle

• +1
Reactions: why not me?
4 sene boyunca sevgili kalmış ve yaptığı tek şey öpüşmek amk 6 ay içinde ilişki teklifini yapman lazım kızın size bağlanması için

4 sene boyunca sevgili kalmış ve yaptığı tek şey öpüşmek amk 6 ay içinde ilişki teklifini yapman lazım kızın size bağlanması için
Sen çok biliyosun heralde

O değilde whoisshe bedelli gidecem demişti amk galiba şehit düştü rip 5'7 chico

• +1
Reactions: Auchelius and Zodiac
GERİ DÖN

• +1
Reactions: Auchelius and ascendantwill
ben çok kıskanç ve aşırı şüpheci biri olduğum ve sinir hastası olduğum için kız kaldıramadı benim sinirimi ve küfürlerimi
aynı ben amk

• +1
Reactions: kurdistan
Çok ciddiye alıyorsun reis kızı kadın anatomisini bildiğin zaman hiç birine aynı gözle bakmayacaksın

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
ortam çok karışık evet ya da hayır diyemiyorum
ileride belki aklına geldiğinde hiçbir şey hissedemeyeceğin şeyler anlık düşüncelerinin sadece şu zaman dilimine özgün oldugunu düşün

Çok ciddiye alıyorsun reis kızı kadın anatomisini bildiğin zaman hiç birine aynı gözle bakmayacaksın
DOKTOR İSRAİL TÜRKİYE'Yİ DÜŞMAN OLARAK GÖRÜYORMUŞ NE DÜŞÜNÜYORSUN

Bu satırları yazmak kolay değil. Uzun zamandır içimde taşıdığım bazı duyguları artık saklayamıyorum. Her şey yolundaymış gibi davranmak beni yordu. Gülümserken içimden çığlıklar atmak, kalabalıkların içinde yapayalnız hissetmek, sustukça boğulmak... Hepsi birikti, ağırlaştı.

Bazen ne hissettiğimi ben bile tam anlayamıyorum. Ama bildiğim bir şey var: Bu yükü tek başıma taşımakta zorlanıyorum. Yoruldum. Anlaşılmamaktan, susmaktan, güya “güçlü” olmaktan... Aslında sadece biri sorsa, "Gerçekten nasılsın?" dese, belki içimden taşan her şeyi anlatabilirim

artık ölmek istiyorum ilaçla mı silahla mı bilmiyorum ama bir şekilde ölmek istiyorum
boy kilo kaç

• JFL
Reactions: Serialsuicide and kullancı1998572619
Bu satırları yazmak kolay değil. Uzun zamandır içimde taşıdığım bazı duyguları artık saklayamıyorum. Her şey yolundaymış gibi davranmak beni yordu. Gülümserken içimden çığlıklar atmak, kalabalıkların içinde yapayalnız hissetmek, sustukça boğulmak... Hepsi birikti, ağırlaştı.

Bazen ne hissettiğimi ben bile tam anlayamıyorum. Ama bildiğim bir şey var: Bu yükü tek başıma taşımakta zorlanıyorum. Yoruldum. Anlaşılmamaktan, susmaktan, güya “güçlü” olmaktan... Aslında sadece biri sorsa, "Gerçekten nasılsın?" dese, belki içimden taşan her şeyi anlatabilirim

artık ölmek istiyorum ilaçla mı silahla mı bilmiyorum ama bir şekilde ölmek istiyorum
hopefully shit gets better, while very unlikely u can only hope bhai

• +1
Reactions: why not me?