invisalign

ataxkm

ataxkm

Iron
beyler deepbite var zaten palate narrow değilmiş. (Babam diş hekimi o söyledi) neyse şimdi crowding falan var invisalign takarız sana diyor. seneye amerikaya onun yanına taşınınca yüzümü tarayacak ve ortodontilerle falan konuşacak orda. Her neyse bilmek istediğim invisalign beni ascendleyebilirmi yoksa recessed yapabilirmi?

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, MogEater and divisionpanzerfaust
beyler deepbite var zaten palate narrow değilmiş. (Babam diş hekimi o söyledi) neyse şimdi crowding falan var invisalign takarız sana diyor. seneye amerikaya onun yanına taşınınca yüzümü tarayacak ve ortodontilerle falan konuşacak orda. Her neyse bilmek istediğim invisalign beni ascendleyebilirmi yoksa recessed yapabilirmi?
kanka baban diş hekimiyse burdaki lisecell 1ncellere niye soruyon

• +1
Reactions: Arisylva, Aven and ataxkm
  • +1
  • So Sad
Reactions: Arisylva and divisionpanzerfaust
kanka baban diş hekimiyse burdaki lisecell 1ncellere niye soruyon
ve ayrıca ascendleyeceğini sanmıyorum gördüğüm nerdeyse her crossbitedır deepbitedir overbitedir falan tedavilerinde adamlar ascendlemiyor

• Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and ataxkm
ve ayrıca ascendleyeceğini sanmıyorum gördüğüm nerdeyse her crossbitedır deepbitedir overbitedir falan tedavilerinde adamlar ascendlemiyor
sadece gülüşleri falan düzeliyo o kadar

• Hmm...
  • +1
deep bite olduğundan merak ediyorum çok değişik şey ya
dişlerini kapatınca yüzün epey kısalıyordur senin sfs oluyordur hani ağzını kapatınca çok kötü bir durum o

• +1
dişlerini kapatınca yüzün epey kısalıyordur senin sfs oluyordur hani ağzını kapatınca çok kötü bir durum o
ve sfs genelde deepbite olanlarda oluyor, gülünce veya konuşurken dişlerin az mı gözüküyor?

• +1
evet ondan işte bide yüzüm o halde gene uzun amk, inşallah daha uzamaz

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
gülüşüm biraz değişik ana pek bilmiyorum
baban en azından diş doktoru amınakoyim benimkisi müteahhit şuan tuğla taşırken yazıyom sana

• +1
Reactions: ataxkm
ah be kral. amk ne şanslıyım tipim sikilse bile 20k dolar var
para bizdede sorun değil ama doktorlara güvenmediğim için şuan crossbite için bi tedavi almıyom iyice siker diye korkuyorum

• +1
Reactions: ataxkm
para bizdede sorun değil ama doktorlara güvenmediğim için şuan crossbite için bi tedavi almıyom iyice siker diye korkuyorum
crossbite sıkıntı ya, nese inşallah istediğimiz tipe ulaşırız paramızı sikmeden

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
Baler nüshkama surtan obêlin durkesh litmer scartemn.

• Hmm...
Reactions: Aven
crossbite sıkıntı ya, nese inşallah istediğimiz tipe ulaşırız paramızı sikmeden
iyi ki hafif crossbite ağırlarda deforme sub5 oluyon amk

• +1
Baler nüshkama surtan obêlin durkesh litmer scartemn.
siktir git lan burdan kelt orospu çocuğu hepiniz 100 t karıya benziyonuz:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Aven and ataxkm
ne diyo bu orospunun evladı aq
orospu anam dışarda para kazanıyo babamda benzin istasyonunda 300 dolara götünü veriyor ben burda türkçe subforuma girdim götüme yarrak arıyorum diyor

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Aven and ataxkm
orospu anam dışarda para kazanıyo babamda benzin istasyonunda 300 dolara götünü veriyor ben burda türkçe subforuma girdim götüme yarrak arıyorum diyor
Tanguy san tuyli aba yurnekem :unsure::eek::sick:

Attachments

• VID_20250201_205027_179.mp4
    4.4 MB
  • VID_20250201_204931_662.mp4
    387.7 KB
  • Love it
Reactions: femboi_hunter69
1751978104587

senin durumunda evet, acsned btw. gelisim caginda kapanis bozukluklari buyuk descend.
ayrica disler cok onemli,

• +1
senin durumunda evet, acsned btw. gelisim caginda kapanis bozukluklari buyuk descend.
ayrica disler cok onemli,
çok sağol ağabey sence potansiyeli mhtnden hhtna az gıdım yükseltebilirmi

• +1
Reactions: MogEater
sonuc ne olur bisey demek zor, ama tabii ki buyuk bir gelisim, potansiyalini yakalamanda buyuk bir adim.

• +1
yeni farkettim zaten gülüşü doğru yapınca 8 10 diş gözüküyor

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and MogEater
sonuc ne olur bisey demek zor, ama tabii ki buyuk bir gelisim, potansiyalini yakalamanda buyuk bir adim.
çooook teşekkür ederim çok yardımcı oldun abi

• Love it
  • +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69, Furkan Sarıkaya and MogEater
Bence yanılıyorsun çünkü hastanın gereksinimine göre "doğru apareyler" verilip de müthiş ilerlemeler kaydeden bir sürü hasta var. Tabi bahsettiğim bu hastaların hepsi yabancı :y'all:. Türkiye'de iş maalesef ki doktorda bitiyor, yoksa Avrupa'da olsan çocuk sevindirirmiş gibi MSE dağıtıyorlar.

• So Sad
  • +1
Reactions: ataxkm and divisionpanzerfaust
  • +1
deepbite zaten overbitenin daha siddetli hali gib
overbite dişlerin underbite gibi belirli bir şekilde çok ileri girmesi deepbite ise dişlerin ileri değilde daha aşağı oturması

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust
Bence yanılıyorsun çünkü hastanın gereksinimine göre "doğru apareyler" verilip de müthiş ilerlemeler kaydeden bir sürü hasta var. Tabi bahsettiğim bu hastaların hepsi yabancı :y'all:. Türkiye'de iş maalesef ki doktorda bitiyor, yoksa Avrupa'da olsan çocuk sevindirirmiş gibi MSE dağıtıyorlar.
babam zateb abdde diş hekimliği yaptığı için rahatım çünkü ortodontistler amerikan olcak orda konuşacağı

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and divisionpanzerfaust
babam zateb abdde diş hekimliği yaptığı için rahatım çünkü ortodontistler amerikan olcak orda konuşacağı
Ne güzel, çok nasiplisin :)

Last edited:
  • +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and ataxkm
kanka senin tedavi süreci noldu doktoru falan ikna edebildin mi
Yarın randevum var. Maalesef ki ikna edemedim; kendi doktorumdan tamamen ümidimi kestim, zaten ona gerekli konuşmayı fazlasıyla yapmıştım artık o doktora bir şey anlatmaya tenezzül etmeyeceğim, istediğim tedavinin yapılamayacağına dair elle tutulur bir delil de yok fakat o çok saçma bir şekilde reddediyor üstelik bana laf söylüyor. O verdiği elastikleri takmıyorum zaten, ailemin bana karşı tutumunu daha önceden sana söylemiştim, o yüzden onları başka ortodontistlerle görüşmeye ikna edemiyorum, 18 yaşından küçük olduğum için de velim olmadan tek başıma gidemiyorum. Şu anki düşüncem senin dediğin gibi whatsapp dan ortodontistlere mesaj atmak.

• +1
Reactions: swaggy
Yarın randevum var. Maalesef ki ikna edemedim; kendi doktorumdan tamamen ümidimi kestim, zaten ona gerekli konuşmayı fazlasıyla yapmıştım artık o doktora bir şey anlatmaya tenezzül etmeyeceğim, istediğim tedavinin yapılamayacağına dair elle tutulur bir delil de yok fakat o çok saçma bir şekilde reddediyor üstelik bana laf söylüyor. O verdiği elastikleri takmıyorum zaten, ailemin bana karşı tutumunu daha önceden sana söylemiştim, o yüzden onları başka ortodontistlerle görüşmeye ikna edemiyorum, 18 yaşından küçük olduğum için de velim olmadan tek başıma gidemiyorum. Şu anki düşüncem senin dediğin gibi whatsapp dan ortodontistlere mesaj atmak.
klasik tr ortodontisti basit yoldan para kazanamayınca bozuluyo
wpden tek tek mesaj atarak bulman daha kolay olur senin için kısa bi sürede dönüyolar zaten çok bekletmezler
şuan senin istediğin tedavi ne tam olarak bana anlat yardımcı oliyim sana elimden geldiğince

• Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya