ioi hakkindaki kisisel gorusleriniz

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
canim skldi forumda aktiflik olsun diye soruyorum sizce neler ioiye dahil olur kimisi yarak gote girmedigi surece ioi degildir der kimisine gore kizin goz temasi kurup tebessum etmesi saclariyla oynamasi falan ioidir goruslerinizi merak ediyorum

• +1
Reactions: Zagro
canim skldi forumda aktiflik olsun diye soruyorum sizce neler ioiye dahil olur kimisi yarak gote girmedigi surece ioi degildir der kimisine gore kizin goz temasi kurup tebessum etmesi saclariyla oynamasi falan ioidir goruslerinizi merak ediyorum
Kızla aynı anda 3 kere göze göze gelmeniz ve kızın hemen bakışını çevirmesi en yaygın ioidir

• +1
Reactions: IlI and Zagro
Kızla aynı anda 3 kere göze göze gelmeniz ve kızın hemen bakışını çevirmesi en yaygın ioidir
goz goze gelmek bence ioi degildir aq sikimde olmayan kari dakika basi beni kesiyodu yuruyim dedim red etti aq ondan beri bakistigim veya bakan kimseye insta fln sormadim sormam da daha

• +1
Reactions: menas and Tallooksmaxxer
İoi kim amk

• JFL
Reactions: Zodiac and IlI
İoi ne

• JFL
  • +1
Reactions: menas and xlegend
indicator of interest
yani karilarin ilgi vermesi sinyal yapmasi
neler sizce karilarin size ilgi duydugunu belirtir diyorum size direkt soylemesi veya yaraginizin ustunde hop zip ziplamasi haricinde
Göz teması bu soruya verilebilecek en iyi cevaptır zaten ya approachlarsın ya da sosyal medya ile belli edersin onun dışı bir yöntem yok

• +1
Basbasayken cinsel saka yapinca bisi dememesi sadece gulmesi kiz ya orospudur ya ioidir

• +1
  • JFL
Basbasayken cinsel saka yapinca bisi dememesi sadece gulmesi kiz ya orospudur ya ioidir
lisede hicbi kiz buna bisey demiyo cinsel sakayi onun uzerinden yapmazsan tabi

• Hmm...
  • +1
Reactions: menas and xlegend
Göz teması bu soruya verilebilecek en iyi cevaptır zaten ya approachlarsın ya da sosyal medya ile belli edersin onun dışı bir yöntem yok
hocam peki ben kıza her baktıgımda telaslanıp gitmesi ne oluyor

• JFL
Reactions: IlI
hocam peki ben kıza her baktıgımda telaslanıp gitmesi ne oluyor
chad olduğun için kendini sana layık görmüyolar

• +1
  • JFL
Reactions: menas and hexteck
lisede hicbi kiz buna bisey demiyo cinsel sakayi onun uzerinden yapmazsan tabi
Deli gibi asiksa onun üstünden yapsanda bisi demez hatta güler

• +1