J
Jhskow
Iron
İnsanların İran’da 40–50 milyon Türk olduğunu söylediğini duydum. Eğer bu doğruysa, çoğu nereden geliyor ve kökenleri nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Azerbaycan turkleri iste ama Şia onlarİnsanların İran’da 40–50 milyon Türk olduğunu söylediğini duydum. Eğer bu doğruysa, çoğu nereden geliyor ve kökenleri nedir?
Onlur da şiiAzerbaycan turkleri iste ama Şia onlar
Damn@StuntmanMike kardeşimiz sana anlatsın
guney azerbaycan miAzerbaycan turkleri iste ama Şia onlar
yes ora çoğrafi ad olarak güney azerbaycan olarak geçer yani onlar da azerbaycan türkü ve kuzeydeki soydaşları gibi de Şialarguney azerbaycan mi
kanki sen neydin yayes ora çoğrafi ad olarak güney azerbaycan olarak geçer yani onlar da azerbaycan türkü ve kuzeydeki soydaşları gibi de Şialar
Hırtokanki sen neydin ya
ya turkish admini kürt amk PALDMAPDMAISKSSHırto
deme öyle kardeşim hırto olsakta mustafa kemal imzalı subforum bayrağını dalgalandırıyoruz güzelceya turkish admini kürt amk PALDMAPDMAISKSS
kanka kurdistan savunmayan her kürtle iuiyim ben zatendeme öyle kardeşim hırto olsakta mustafa kemal imzalı subforum bayrağını dalgalandırıyoruz güzelce
yok reis sen canını sıkma biz eşit yurtdaşlık hakkını savunuyoruz o yüzden hem türk hem kürt tarafını tedavi ediyoruz canını sıkmakanka kurdistan savunmayan her kürtle iuiyim ben zaten
esit yurttaslik ney lanyok reis sen canını sıkma biz eşit yurtdaşlık hakkını savunuyoruz o yüzden hem türk hem kürt tarafını tedavi ediyoruz canını sıkma![]()
hem arkalı hem önlü anladın senesit yurttaslik ney lan
anal mi yapmak istiyon reishem arkalı hem önlü anladın sen![]()
sen nası bu kd rhızlı yazıyon amg tepkiler vs benden daha hızlısını gördüm il kkezanal mi yapmak istiyon reis
isin gucum yok integral calismak baydi aktifizsen nası bu kd rhızlı yazıyon amg tepkiler vs benden daha hızlısını gördüm il kkez
calisma siktir etisin gucum yok integral calismak baydi aktifiz
kumarda tum parami harcicakcalisma siktir et
olm esek olmayın yıllardır integralden sorduğu tek bir zor soru yok ilk 10 soru kaskumarda tum parami harcicak
lan ironiyi kes aminakoyimolm esek olmayın yıllardır integralden sorduğu tek bir zor soru yok ilk 10 soru kas
ne ironisi yarram 4 k tyt yaptim benlan ironiyi kes aminakoyim