StuntmanMike
Luminary
En az 10 milyon iranlı gelecek aralarından boktenli olmayan bir tanesini hemen kapın yoksa WC hipergamisi bunları da esir alır elinizi çabuk tutun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En az 10 milyon iranlı gelecek aralarından boktenli olmayan bir tanesini hemen kapın yoksa WC hipergamisi bunları da esir alır elinizi çabuk tutun
Bunu bana saklayin beyler
Boktenliler afgan falan oluyorEn az 10 milyon iranlı gelecek aralarından boktenli olmayan bir tanesini hemen kapın yoksa WC hipergamisi bunları da esir alır elinizi çabuk tutun
Trad ve virginse gayet okey
Zengini nereye gidecek ki avrupa da almıyor artık sike sike buraya geleceklerİranlılar kürtleri mogluyo eyvallah da bize gelenler fakir ve çirkinlerden olur
?Trad ve virginse gayet okey
Orkişelerdense bunlar cidden çok iyi
fenotipleri bozuk amk direkt
Orkişlere ve hrtlara göre iyilerfenotipleri bozuk amk direkt
Bu karı azeri @Arisylva
şşşşşBu karı azeri @Arisylva
Ne şş malşşşşş
şşşşşşşşşşşşşNe şş mal
değil oğlum nasıl azeriNe şş mal
Kacar prensesi ya bu daluarakd
değil oğlum nasıl azeri
ya amın oglu ben de şu attığım kızı diyon sandım biliyorum oğlum adam oyle sey uapmıs bende attim al iranlilae boyle diyeKacar prensesi ya bu daluarak![]()
Sikerim seniya amın oglu ben de şu attığım kızı diyon sandım biliyorum oğlum adam oyle sey uapmıs bende attim al iranlilae boyle diye![]()