İş önerisi 🤑🤑

Eren151

Eren151

Bronze
Sa beyler yazın çalışmak için iş arıyorum 16 yaşındayım, hangi alanda çalışan yerler alır işe beni nerelere sorabilirim
Maaş beklentim : askeri maaş

Burger king 16 yaşında alıyo

• JFL
Reactions: Aven
1 haftador iş srıyom her yere sordum slmıyolsr

ANNEN GİBİ GÜLHANE PARKINDA AFGANLARA 10 TLYE SAKSO ÇEKEBİLİRSİN
NASILSA ALIŞIKSINIZ EĞİLMEYE

• Ugh..
  • JFL
Reactions: Auchelius, Dathomirian Zabrak, orbitalover and 3 others
Sa beyler yazın çalışmak için iş arıyorum 16 yaşındayım, hangi alanda çalışan yerler alır işe beni nerelere sorabilirim
Maaş beklentim : askeri maaş
Askeri ne amk Asgari

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya
ANNEN GİBİ GÜLHANE PARKINDA AFGANLARA 10 TLYE SAKSO ÇEKEBİLİRSİN
NASILSA ALIŞIKSINIZ EĞİLMEYE
O anan sokaklarda yanık yanık amına yarak arayacağına beni kiralasın jigolo olarak bendeki yarrak aile boyu anana bacılarına hepsine yeter sen duyma diye markete yollarız seni odandan çıkarsın hem orospucocuu

• JFL
Reactions: orbitalover, Aven, divisionpanzerfaust and 1 other person
O anan sokaklarda yanık yanık amına yarak arayacağına beni kiralasın jigolo olarak bendeki yarrak aile boyu anana bacılarına hepsine yeter sen duyma diye markete yollarız seni odandan çıkarsın hem orospucocuu
GEÇEN GÜLHANE PARKINDAYKEN ANNENİN YANINA GİTTİM NEDEN BU İŞİ YAPIYORSUN DİYE SORDUM
EVDE EREN DİYE SAKAT BİR OĞLUM VAR ONA BAKMAK ZORUNDAYIM DEDİ
CEBİMDEN BİN LİRA ÇIKARIP VERDİM BUGÜN EVE ERKEN GİT DEDİM ASLINDA BU İŞİ ONU GÖRMEMEK İÇİN YAPIYORUM MORALİM BOZULUYOR O BOK YÜZÜNÜ GÖRÜNCE DEDİ VE SAKSOYA BAŞLADI

• JFL
Reactions: Auchelius, Aven and divisionpanzerfaust
GEÇEN GÜLHANE PARKINDAYKEN ANNENİN YANINA GİTTİM NEDEN BU İŞİ YAPIYORSUN DİYE SORDUM
CEBİMDEN BİN LİRA ÇIKARIP VERDİM BUGÜN EVE ERKEN GİT DEDİM ASLINDA BU İŞİ ONU GÖRMEMEK İÇİN YAPIYORUM MORALİM BOZULUYOR O BOK YÜZÜNÜ GÖRÜNCE DEDİ VE SAKSOYA BAŞLADI
otizm son evre

• +1
Reactions: pashanimair
otizm son evre
AH BE EREN SAKAT OLMAN HEM ÜZÜCÜ HEMDE ÇOK KOMİK
ANNEN EFSANE SAKSO ÇEKİYOR BU ARADA TEŞEKKÜRLERİMİ İLET

• JFL
Reactions: Auchelius and swaggy
KANKA HER SEFERİNDE İSTİKRARLA CAPSLE YAZMAN KOPARTIYO AMK DSPIODHSADOAHDASJDHA

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, orbitalover and pashanimair
Bakir ve yalnız öleceksin büyük ucubesin konuşma özürlü oldupun yazdıgın seylerden bile anlasılıyor la git sosyalles biraz anası fallik

• +1
Bakir ve yalnız öleceksin büyük ucubesin konuşma özürlü oldupun yazdıgın seylerden bile anlasılıyor la git sosyalles biraz anası fallik
ANNEN SAĞ OLSUN BAKİR ÖLMEYECEĞİM EREN
KENDİ YAPMADIĞIN ŞEYLERİDE BAŞKASINA ÖNERME EVLAT SAKAT HALİNLE DIŞARI ÇIKIP SOSYALLEŞEMEZSİN

• Ugh..
İnternette 18-24 yazıyor yaş aralığı lcw gibi giyim mağazaları kabul edermi
kanka başvuru yapsana direkt emin ol bu forumda hiç kimsenin doğru düzgün iş ve meslek kolları hakkında bi fikri yok

kanka başvuru yapsana direkt emin ol bu forumda hiç kimsenin doğru düzgün iş ve meslek kolları hakkında bi fikri yok
işkurdanmı yapayim aga

• Hmm...
Reactions: swaggy
yav bu orospu çocuğu hala yaşıyormu büyük harfle yazıyor bide senin doğduğun günün sabahını sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, Eren151 and swaggy
yav bu orospu çocuğu hala yaşıyormu büyük harfle yazıyor bide senin doğduğun günün sabahını sikeyim
NEDEN ÖYLE DEDİN OĞLUM
OYSAKİ SEN DOĞDUĞUNDA KULAĞINA EZAN OKUMUŞTUM BİYOLOJİK BABAN OLARAK

• JFL
Reactions: Auchelius and Aven
forumu eğlenceli kılan şey bu adam amk harika biri

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, orbitalover, 0x22 and 2 others
burger king alıyor git başla ama kıyafetler sub 5 yapcak kadar kötü

İnternette 18-24 yazıyor yaş aralığı lcw gibi giyim mağazaları kabul edermi
onlar etmiyor bilader ben gittim popeyes a alıyorlardı beni belgeleri alamadim diye giremedim

Users who are viewing this thread

Back