Is this pic cute enough to manipulate some e-girls,lmk

No, maybe better outfit, hygiene and the way you take pics would change it

We on the same boat tho, i was able to attract bunch of them:AlienPls:i could help a lil ig

Attachments

• 1781603199140.png
    1781603199140.png
    3.1 MB · Views: 0
  • Hmm...
Reactions: ArimaWillAscend
No, maybe better outfit, hygiene and the way you take pics would change it

We on the same boat tho, i was able to attract bunch of them:AlienPls:i could help a lil ig
God I hate this forum

• JFL
Made it better. @Subhuman , @Ahmed88 , @Wuzzdio
Yall like dis? :feelsgood:
1781603544443

• JFL
Reactions: Wuzzdio
You should know, you support it :feelsgood::feelshaha:
I'M GONNA RAPE YOU YOU NIGGER PIECE OF SHIT I JUST GOOGLED IT,I MOG YOUR ENTIRE FAMILY YOU FUCKING SHITSKIN FAGGOT END IT RIGHT NOW YOU FUCKING RETARD, I'LL END YOU IRONMIKE AND EVERY NIGGER ON THIS FORUM!!1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1

I'M GONNA RAPE YOU YOU NIGGER PIECE OF SHIT I JUST GOOGLED IT,I MOG YOUR ENTIRE FAMILY YOU FUCKING SHITSKIN FAGGOT END IT RIGHT NOW YOU FUCKING RETARD, I'LL END YOU IRONMIKE AND EVERY NIGGER ON THIS FORUM!!1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1
Why you mad nig**, chill
@Subhuman im dyin :feelshaha:

• WTF
KOBIETA? kurwa to się wkurwilas dlatego że nie możesz mnie mieć HAHAHAHAH kurwo jebana masz IP bana zaraz
Tak mam rozjebane hormony i chce ukraińskiego żydowskiego low t diha xd ip ban nigdy nie bedzue

• JFL
Tak mam rozjebane hormony i chce ukraińskiego żydowskiego low t diha xd ip ban nigdy nie bedzue
Moj kutas ma 25cm,+jestem high t,ciebie bym nawet nie zgwałcił ty kurwa shonie jebany w ryj

Mam 20 cm siura i high t ale underdeveloped low t ryj jasne
25*+moj ryj jest developed poprostu mam 20% bf I mam 15 lat jebana ameba umyslowa:ROFLMAO:

25*+moj ryj jest developed poprostu mam 20% bf I mam 15 lat jebana ameba umyslowa:ROFLMAO:
Wyglądasz jak kobieta która ma rozjebane hormony i o siebie nie dba xd i chuj że masz 15 lat bachorze jak magicznie ci się nie naprawią ratios psychiczny obrzydliwiec

• JFL
Wyglądasz jak kobieta która ma rozjebane hormony i o siebie nie dba xd i chuj że masz 15 lat bachorze jak magicznie ci się nie naprawią ratios psychiczny obrzydliwiec
mogguje cie :lul:

Musiałabym być mocno poniżej przeciętności, masz 0 samoświadomości lesbo xd
XDDDD "lesbo" cope cope cope, pokaż siebie subhumanie

Mam większe smv i harmony od was obu kurwa :lul:
ne I jesteś delusional zamiast być obiektywny xd mój chłopak to obiektywnie solidny mid mtn lub high mtn skoro ty jesteś low ltn. Wstaw swój ryj na face iq labs i przestań kłapać

• JFL
ne I jesteś delusional zamiast być obiektywny xd mój chłopak to obiektywnie solidny mid mtn lub high mtn skoro ty jesteś low ltn. Wstaw swój ryj na face iq labs i przestań kłapać
Skoro Twój chłopak jest 0.3 PSL pode mną to ty kurwa jesteś hmtb max:lul:,face IQ jest kurwa innacurate btw,face IQ obiektywnie jest 5-6/10 a jego formuła go rateowala 7,2/10 tak samo clav jest teraz obiektywnie mclem (8.25/10 smv) a go rateowalo 9,1/10 (low Chad)

yes. low cl or mid cl

XDDDD "lesbo" cope cope cope, pokaż siebie subhumanie
a co moja twarz zmieni w twojej? Xd mogę być 2/10, 5/10, 8/10 ale to nic nie zmieni w tym że TY na zawsze będziesz obrzydliwym low ltnem. serio musiałbyś długo szukać w internecie żeby znaleźć kogoś brzydszego od siebie, zawsze brzydkie kurwy z wysokimi ego a słodcy mtni są insecure..😭😢

Skoro Twój chłopak jest 0.3 PSL pode mną to ty kurwa jesteś hmtb max:lul:,face IQ jest kurwa innacurate btw,face IQ obiektywnie jest 5-6/10 a jego formuła go rateowala 7,2/10 tak samo clav jest teraz obiektywnie mclem (8.25/10 smv) a go rateowalo 9,1/10 (low Chad)
Typie ty jesteś low ltn nie low mtn xd

• JFL
Son

• JFL
Clavicular mid chadlite xdd ale kurwa newgen zjeb, on cały czas był mtn a teraz po operacji max low htn, nie potrafisz oceniać i w takich Twoich obsranych ocenach mój chłopak też byłby czadlajtem + w jaki sposób bycie high mtb to insult skoro mid ltb jest przeciętna, low ltn chce 1 na milion Stacy

jestem low htn,jak twój chłopak według ciebie jest 0.3 PSL pod lltn to ty jesteś sub-3 :lul:
Ty serio mówisz czy bait xd jak ty jesteś HTn to on jest chad, i nwm jak sub3 miałby wyglądać w świecie w którym low ltn jest htn xddd

• JFL
mirin the Mai San avi, used to have her as my avi before as well

• +1
Clavicular mid chadlite xdd ale kurwa newgen zjeb, on cały czas był mtn a teraz po operacji max low htn, nie potrafisz oceniać i w takich Twoich obsranych ocenach mój chłopak też byłby czadlajtem + w jaki sposób bycie high mtb to insult skoro mid ltb jest przeciętna, low ltn chce 1 na milion Stacy
dobra nie będę już czytał twoich iqlet yappow,słuchaj kurwa na papierze mam napisane że mam IQ dużo powyżej normy (140+) a ty kurwa masz poniżej przeciętnej bo jestem w stanie go stwierdzić więc sklej swój ryj i zacznij przez nos oddychać bo kurwa aż tu słychać jak dyszysz podludziu

Ty serio mówisz czy bait xd jak ty jesteś HTn to on jest chad, i nwm jak sub3 miałby wyglądać w świecie w którym low ltn jest htn xddd
kurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię :lul:, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessie

dobra nie będę już czytał twoich iqlet yappow,słuchaj kurwa na papierze mam napisane że mam IQ dużo powyżej normy (140+) a ty kurwa masz poniżej przeciętnej bo jestem w stanie go stwierdzić więc sklej swój ryj i zacznij przez nos oddychać bo kurwa aż tu słychać jak dyszysz podludziu
jestem high t i mam wysokie iq wg samequizy i jestem htn low ltn no i mam narrow jaw dlatego ze mam 15 lat heh szykuje sie na online egirls

online egirls
Post jest satire,w poprzednim poście pytałem się czy siebie wysłać znowu bo gdy miałem drame z @AppealGod123 to wysyłałem tiktoki odpowiadające na jego evis ale je usunąłem

kurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię :lul:, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessiniggs u
kurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię :lul:, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessie
dowieź

dowiedziałeś się czym jest bp 5 miesięcy temu xd rhhh może za następne 5 miesięcy zaakceptujesz to że obiektywnie jesteś low ltn

• JFL