debonss
15.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SHE'S 8 YOU FUCKING PEDOPHILEOk cool I can care less, fuck off and hand over ur polish sister to me
God I hate this forumNo, maybe better outfit, hygiene and the way you take pics would change it
We on the same boat tho, i was able to attract bunch of themi could help a lil ig
yeah it pisses me offGod I hate this forum
wtf those bn wo mean? And why did u put it near my zygos
Share a pic with your forehead open thenwtf those bn wo mean? And why did u put it near my zygos
What does Bn wo mean????Share a pic with your forehead open then
Just tell me retardYou should know, you support it![]()
I'M GONNA RAPE YOU YOU NIGGER PIECE OF SHIT I JUST GOOGLED IT,I MOG YOUR ENTIRE FAMILY YOU FUCKING SHITSKIN FAGGOT END IT RIGHT NOW YOU FUCKING RETARD, I'LL END YOU IRONMIKE AND EVERY NIGGER ON THIS FORUM!!1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1You should know, you support it![]()
Why you mad nig**, chillI'M GONNA RAPE YOU YOU NIGGER PIECE OF SHIT I JUST GOOGLED IT,I MOG YOUR ENTIRE FAMILY YOU FUCKING SHITSKIN FAGGOT END IT RIGHT NOW YOU FUCKING RETARD, I'LL END YOU IRONMIKE AND EVERY NIGGER ON THIS FORUM!!1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1
I'M GONNA FUCKING KILL YOUWhy you mad nig**, chill
@Subhuman im dyin![]()
Tak mam rozjebane hormony i chce ukraińskiego żydowskiego low t diha xd ip ban nigdy nie bedzueKOBIETA? kurwa to się wkurwilas dlatego że nie możesz mnie mieć HAHAHAHAH kurwo jebana masz IP bana zaraz
Fr?I'M GONNA FUCKING KILL YOU
YEAH I'M FOR REAL DON'T FUCKING MESS WITH ME NIGGER
Moj kutas ma 25cm,+jestem high t,ciebie bym nawet nie zgwałcił ty kurwa shonie jebany w ryjTak mam rozjebane hormony i chce ukraińskiego żydowskiego low t diha xd ip ban nigdy nie bedzue
Mam 20 cm siura i high t ale underdeveloped low t ryj jasneMoj kutas ma 25cm,+jestem high t,ciebie bym nawet nie zgwałcił ty kurwa shonie jebany w ryj
25*+moj ryj jest developed poprostu mam 20% bf I mam 15 lat jebana ameba umyslowaMam 20 cm siura i high t ale underdeveloped low t ryj jasne
Wyglądasz jak kobieta która ma rozjebane hormony i o siebie nie dba xd i chuj że masz 15 lat bachorze jak magicznie ci się nie naprawią ratios psychiczny obrzydliwiec25*+moj ryj jest developed poprostu mam 20% bf I mam 15 lat jebana ameba umyslowa![]()
mogguje cieWyglądasz jak kobieta która ma rozjebane hormony i o siebie nie dba xd i chuj że masz 15 lat bachorze jak magicznie ci się nie naprawią ratios psychiczny obrzydliwiec
jesteś mad że jakbym był gejem to bym ci chłopaka zajebał dziwko jebanaWyglądasz jak kobieta
Musiałabym być mocno poniżej przeciętności, masz 0 samoświadomości lesbo xd rób se cope i tak najlepsze co dostaniesz to brzydka ltb polkamogguje cie![]()
Chłopak mówi że wyglądasz jakby ci kości wyjęli z mordy i zszylijesteś mad że jakbym był gejem to bym ci chłopaka zajebał dziwko jebana
XDDDD "lesbo" cope cope cope, pokaż siebie subhumanieMusiałabym być mocno poniżej przeciętności, masz 0 samoświadomości lesbo xd
Mam większe smv i harmony od was obu kurwaChłopak mówi że wyglądasz jakby ci kości wyjęli z mordy i zszyli
ne I jesteś delusional zamiast być obiektywny xd mój chłopak to obiektywnie solidny mid mtn lub high mtn skoro ty jesteś low ltn. Wstaw swój ryj na face iq labs i przestań kłapaćMam większe smv i harmony od was obu kurwa![]()
Skoro Twój chłopak jest 0.3 PSL pode mną to ty kurwa jesteś hmtb maxne I jesteś delusional zamiast być obiektywny xd mój chłopak to obiektywnie solidny mid mtn lub high mtn skoro ty jesteś low ltn. Wstaw swój ryj na face iq labs i przestań kłapać
a co moja twarz zmieni w twojej? Xd mogę być 2/10, 5/10, 8/10 ale to nic nie zmieni w tym że TY na zawsze będziesz obrzydliwym low ltnem. serio musiałbyś długo szukać w internecie żeby znaleźć kogoś brzydszego od siebie, zawsze brzydkie kurwy z wysokimi ego a słodcy mtni są insecure..XDDDD "lesbo" cope cope cope, pokaż siebie subhumanie

Typie ty jesteś low ltn nie low mtn xdSkoro Twój chłopak jest 0.3 PSL pode mną to ty kurwa jesteś hmtb max,face IQ jest kurwa innacurate btw,face IQ obiektywnie jest 5-6/10 a jego formuła go rateowala 7,2/10 tak samo clav jest teraz obiektywnie mclem (8.25/10 smv) a go rateowalo 9,1/10 (low Chad)
jestem low htn,jak twój chłopak według ciebie jest 0.3 PSL pod lltn to ty jesteś sub-3Typie ty jesteś low ltn nie low mtn xd
Might be an overrate I personally think I'm low-mid htnyes. low cl or mid cl
I'm very cute
Clavicular mid chadlite xdd ale kurwa newgen zjeb, on cały czas był mtn a teraz po operacji max low htn, nie potrafisz oceniać i w takich Twoich obsranych ocenach mój chłopak też byłby czadlajtem + w jaki sposób bycie high mtb to insult skoro mid ltb jest przeciętna, low ltn chce 1 na milion StacySkoro Twój chłopak jest 0.3 PSL pode mną to ty kurwa jesteś hmtb max,face IQ jest kurwa innacurate btw,face IQ obiektywnie jest 5-6/10 a jego formuła go rateowala 7,2/10 tak samo clav jest teraz obiektywnie mclem (8.25/10 smv) a go rateowalo 9,1/10 (low Chad)
Oh my god broMight be an overrate I personally think I'm low-mid htn
Ty serio mówisz czy bait xd jak ty jesteś HTn to on jest chad, i nwm jak sub3 miałby wyglądać w świecie w którym low ltn jest htn xdddjestem low htn,jak twój chłopak według ciebie jest 0.3 PSL pod lltn to ty jesteś sub-3![]()
Don’t even try

dobra nie będę już czytał twoich iqlet yappow,słuchaj kurwa na papierze mam napisane że mam IQ dużo powyżej normy (140+) a ty kurwa masz poniżej przeciętnej bo jestem w stanie go stwierdzić więc sklej swój ryj i zacznij przez nos oddychać bo kurwa aż tu słychać jak dyszysz podludziuClavicular mid chadlite xdd ale kurwa newgen zjeb, on cały czas był mtn a teraz po operacji max low htn, nie potrafisz oceniać i w takich Twoich obsranych ocenach mój chłopak też byłby czadlajtem + w jaki sposób bycie high mtb to insult skoro mid ltb jest przeciętna, low ltn chce 1 na milion Stacy
I'm not squinting retardOh my god bro
u scrape LMTN
While squinting in decent lighting
kurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinięTy serio mówisz czy bait xd jak ty jesteś HTn to on jest chad, i nwm jak sub3 miałby wyglądać w świecie w którym low ltn jest htn xddd
jestem high t i mam wysokie iq wg samequizy i jestem htn low ltn no i mam narrow jaw dlatego ze mam 15 lat heh szykuje sie na online egirlsdobra nie będę już czytał twoich iqlet yappow,słuchaj kurwa na papierze mam napisane że mam IQ dużo powyżej normy (140+) a ty kurwa masz poniżej przeciętnej bo jestem w stanie go stwierdzić więc sklej swój ryj i zacznij przez nos oddychać bo kurwa aż tu słychać jak dyszysz podludziu
Even worse then if thats ur natural faceI'm not squinting retard![]()
Post jest satire,w poprzednim poście pytałem się czy siebie wysłać znowu bo gdy miałem drame z @AppealGod123 to wysyłałem tiktoki odpowiadające na jego evis ale je usunąłemonline egirls
kurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessiniggs u
dowieźkurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessie
dowiedziałeś się czym jest bp 5 miesięcy temu xd rhhh może za następne 5 miesięcy zaakceptujesz to że obiektywnie jesteś low ltnkurwa foidem jesteś i to unieważnia twoją opinię, wyślij siebie i swojego chłopaka to pogadamy facelessie
Thanks for the complimentU have a heavily autistic archetype