hanma lover
Tru jflmaxxer
Napiyon amk sen ya 10 saniyede bi kusmamak için oksuruyo eti dissiz babaannem gibi 50 saat mh mh diye yiyo yutabilmek için tam pişmiş diyo hala yayında kusacak chate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
o tabakdaki sıvının kanla karışık et suyu olduğunu söyleme sakınView attachment 4258440
Napiyon amk sen ya 10 saniyede bi kusmamak için oksuruyo eti dissiz babaannem gibi 50 saat mh mh diye yiyo yutabilmek için tam pişmiş diyo hala yayında kusacak chate![]()
500 kişinin önünde icti kusmaya koştu son anda tuttu kendini amko tabakdaki sıvının kanla karışık et suyu olduğunu söyleme sakın
Maalesef öyle kankao tabakdaki sıvının kanla karışık et suyu olduğunu söyleme sakın
Polat yatta brutal mog attı niye herkes 3 kere hapşırmıyor amkTestere necmi adlı orosbu cocuğu yüzünden ülkenin yarısı az pişmiş ete başladı amk
Blackpillendik yine aqPolat yatta brutal mog attı niye herkes 3 kere hapşırmıyor amk![]()
anything but obo and fat graftView attachment 4258440
Napiyon amk sen ya 10 saniyede bi kusmamak için oksuruyo eti dissiz babaannem gibi 50 saat mh mh diye yiyo yutabilmek için tam pişmiş diyo hala yayında kusacak chate![]()
Tadı daha iyi bu arada böyle etin çok pişmiş olunca tadı kaçıyor az / orta pişmiş en iyisiView attachment 4258440
Az mı bu aga etin içi kipkirmiziydi aq yanlarina inek boku sürmüş pismis gibi gözüküyor o yüzden indiancel işteTadı daha iyi bu arada böyle etin çok pişmiş olunca tadı kaçıyor az / orta pişmiş en iyisi
videoyu filan bilmiyorum ama yaptigi et kontrafile gibi duruyor bundan bile az pisirilmeli yoksa igrenc oluyor bence, cok sert oluyor ama cok az ateste tutulunca cok yumusak ve lezzetli oluyor.
Sert yağsız et tadı güzel ama 50 saat cignemen lazım antrikot her türlü daha iyi yağlı yumuşak et aromali felan canım çekti amk dolapta et aromalı çitosum vardı onu yiyeyimtadini anlatsana
hacı ben antirkotu kuş başı gibi doğrayıp çiğ yiyordum gayet güzeldivideoyu filan bilmiyorum ama yaptigi et kontrafile gibi duruyor bundan bile az pisirilmeli yoksa igrenc oluyor bence, cok sert oluyor ama cok az ateste tutulunca cok yumusak ve lezzetli oluyor.
Öyle bişey varsa yavaştan kasapliga gecelim amkben kasapta calıstım 1 yıl hergun 1 kilo incik yiyodum offf
Sidiğimi dölümüde içsin goatise daha çok benzerView attachment 4258440
Çiğ niye yiyon amk antrikot pişmiş çok iyi o kadar para verip çiğ yiyeceğine cigeri kuş başı gibi doğra yut direkt aynı şeyhacı ben antirkotu kuş başı gibi doğrayıp çiğ yiyordum gayet güzeldi![]()
Obo yapsin da basarisiz olunca kor olsun bu hindistanli LTN aq hak ediyoanything but obo and fat graft![]()
dream jobben kasapta calıstım 1 yıl hergun 1 kilo incik yiyodum offf
Bu malda obo yapacak göt var mı kianything but obo and fat graft![]()
ben kasapta calıstım 1 yıl hergun 1 kilo incik yiyodum offf
HUEHA8UHE8UYAUIHEW patladım aqatmayın şu mtn pajeeti amk. istersen git danayı canlı canlı boğ yine o uee gitmeyecek.