işinize yarayacak guidelar

sosyal ankastre bide almanlar oe
kanka sosyal ankastre bir myth amina koyim o kişiyi bidaha görmeyeceğin hayatına etkisi olmayacağı mindsetine girersen ortadan kalkıyo approach attın red yedin mesela 30dk sonra falan unutuyon ben 1 saat içinde 3 tsne approach atmistim avmde 3 red yedim aq

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Fridx and 1 other person
kanka sosyal ankastre bir myth amina koyim o kişiyi bidaha görmeyeceğin hayatına etkisi olmayacağı mindsetine girersen ortadan kalkıyo approach attın red yedin mesela 30dk sonra falan unutuyon ben 1 saat içinde 3 tsne approach atmistim avmde 3 red yedim aq
knk kucuk sehirde yasiyom ayni insanlari tekrar tekrar goruyosun

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Fridx and 1 other person
@maarda niye guluyon biri harbici gotikti amk dikenli bot falan giyiyodu ibne sevgilim var yağğğ yaptı üzülmüştüm

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Thrill, Fridx and 1 other person
knk kucuk sehirde yasiyom ayni insanlari tekrar tekrar goruyosun
kanka toplu taşımayla falan şehir merkezine git avmlerde gez zaten red yeme ihtimalin az tekrar görsen bile nolucak onlarda unutucak amk 1 saate unutuyon

• +1
Reactions: Thrill and Fridx
@maarda niye guluyon biri harbici gotikti amk dikenli bot falan giyiyodu ibne sevgilim var yağğğ yaptı üzülmüştüm
Beyin yapını farklı düşündün diye değiştiremezsin aq eğer cidden anksiyeten varsa onlarca hap kullansan bile içinde ufacık da olsa olacak

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Fridx and 1 other person
Beyin yapını farklı düşündün diye değiştiremezsin aq eğer cidden anksiyeten varsa onlarca hap kullansan bile içinde ufacık da olsa olacak
susisesi nin sevgilisi olmuş ama önceden adam bakir bile değil yani yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum 187 hhtn bide aq

• +1
susisesi nin sevgilisi olmuş ama önceden adam bakir bile değil yani yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum 187 hhtn bide aq
yalan 167 ltn im

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis and Deleted member 277275
Cik amk disariya sanki dagda yasiyor amk
susisesini severim ama biraz daha 187 htn hayatından şikayet ederse infaz etmek zorunda kalacağız

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Thrill, fury31, Serialsuicide and 4 others
susisesini severim ama biraz daha 187 htn hayatından şikayet ederse infaz etmek zorunda kalacağız
Almanyaya talahonlar bakiyords onlarida sikeriz

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis and Deleted member 277275
burda 30 metrelik halısaha saatlik 2200 lira bide bunu halısahacılar odası belirliyo heryerde aynı yani 1 saat oynamak için 2k domalcan bizim okulun bi 20 25 metrelil sahası var kucuk orda antrenman yapiyom ben
Bidaha gormiyim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Fridx
Last edited:
  • +1
  • Nerd
Reactions: Fridx and Thrill
  • +1
  • Nerd
Reactions: Fridx and Thrill
  • +1
Reactions: Fridx, Thrill and jsbera
nichemaxxing lazım p

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Fridx and Kayra139
date guideden sonra nichemax sonra sport yada kekomax yazssm iyi olurmu
Sport'u senden de duymak da iyi olur ama önce kekomax yazarsan daha fazla kişi ilgilenir

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Fridx
Aynen gerek yok çok kişi yazdı
Sadece o degilde her spor icinmi yazcak cok basit birsey olur ve derine girmek lazim olur futbol icin

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Kayra139
Sadece o degilde her spor icinmi yazcak cok basit birsey olur ve derine girmek lazim olur futbol icin
her pozisyon icin ayrı yazmayı düşünüyomda siktirin gidin ytden top sektirme guide izletin aq

• +1
  • JFL
bir piksel bile okuduysam neyim
Insta degil snap kullanioruz avrupada
Ülkeye göre değişiyor. İskandinavya'da WhatsApp bile kullanılmıyor, Snap kullanılıyor genel olarak gençler arasında.

• +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Ülkeye göre değişiyor. İskandinavya'da WhatsApp bile kullanılmıyor, Snap kullanılıyor genel olarak gençler arasında.
Evet hollandada gencler full snap kullanior date isleri icin

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Serialsuicide and 2 others
Sport'u senden de duymak da iyi olur ama önce kekomax yazarsan daha fazla kişi ilgilenir
kekomaxi yazsam bile uygulamazlar bence ortam lazım bide kekoluk için bizim okul 600 erkek 20 kızlı meslek lisesi ortamı sen düşün:feelshah:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx and Kayra139
sms de kullanılıyo iphone mesaj uygulaması iyi aq androidde sms atilmiyo:lul:

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 307488 and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back