susisesi
seggs
sosyal ankastre bide almanlar oesokağa insen bulursun amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sosyal ankastre bide almanlar oesokağa insen bulursun amk
kanka sosyal ankastre bir myth amina koyim o kişiyi bidaha görmeyeceğin hayatına etkisi olmayacağı mindsetine girersen ortadan kalkıyo approach attın red yedin mesela 30dk sonra falan unutuyon ben 1 saat içinde 3 tsne approach atmistim avmde 3 red yedim aqsosyal ankastre bide almanlar oe
knk kucuk sehirde yasiyom ayni insanlari tekrar tekrar goruyosunkanka sosyal ankastre bir myth amina koyim o kişiyi bidaha görmeyeceğin hayatına etkisi olmayacağı mindsetine girersen ortadan kalkıyo approach attın red yedin mesela 30dk sonra falan unutuyon ben 1 saat içinde 3 tsne approach atmistim avmde 3 red yedim aq
@maarda niye guluyon biri harbici gotikti amk dikenli bot falan giyiyodu ibne sevgilim var yağğğ yaptı üzülmüştümkanka sosyal ankastre bir myth amina koyim o kişiyi bidaha görmeyeceğin hayatına etkisi olmayacağı mindsetine girersen ortadan kalkıyo approach attın red yedin mesela 30dk sonra falan unutuyon ben 1 saat içinde 3 tsne approach atmistim avmde 3 red yedim aq
kanka toplu taşımayla falan şehir merkezine git avmlerde gez zaten red yeme ihtimalin az tekrar görsen bile nolucak onlarda unutucak amk 1 saate unutuyonknk kucuk sehirde yasiyom ayni insanlari tekrar tekrar goruyosun
Beyin yapını farklı düşündün diye değiştiremezsin aq eğer cidden anksiyeten varsa onlarca hap kullansan bile içinde ufacık da olsa olacak@maarda niye guluyon biri harbici gotikti amk dikenli bot falan giyiyodu ibne sevgilim var yağğğ yaptı üzülmüştüm
susisesi nin sevgilisi olmuş ama önceden adam bakir bile değil yani yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum 187 hhtn bide aqBeyin yapını farklı düşündün diye değiştiremezsin aq eğer cidden anksiyeten varsa onlarca hap kullansan bile içinde ufacık da olsa olacak
yalan 167 ltn imsusisesi nin sevgilisi olmuş ama önceden adam bakir bile değil yani yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum 187 hhtn bide aq
mumbaide amı köri kokan kızlara approach atsanayalan 167 ltn im
yok knk köyde 25 tane kiz var 15 i akraba ztnmumbaide amı köri kokan kızlara approach atsana![]()
Cik amk disariya sanki dagda yasiyor amkevden cikmiyom hobim yok 1 yildir hicbir kizla konusmadim
susisesini severim ama biraz daha 187 htn hayatından şikayet ederse infaz etmek zorunda kalacağızCik amk disariya sanki dagda yasiyor amk
Almanyaya talahonlar bakiyords onlarida sikerizsusisesini severim ama biraz daha 187 htn hayatından şikayet ederse infaz etmek zorunda kalacağız
Bidaha gormiyimburda 30 metrelik halısaha saatlik 2200 lira bide bunu halısahacılar odası belirliyo heryerde aynı yani 1 saat oynamak için 2k domalcan bizim okulun bi 20 25 metrelil sahası var kucuk orda antrenman yapiyom ben
tekno sahasını ne bilsinBidaha gormiyim
Futbol öğretcen mi banatekno sahasını ne bilsin
ben botum kado topçu adam ama istersen öğretirimFutbol öğretcen mi bana
sports guide yaziyimmi voleybol futbol baskette malım birazFutbol öğretcen mi bana
Biliyom onu da onla isim yok yaben botum kado topçu adam ama istersen öğretirim
Boksa gelince ben yazarım olursports guide yaziyimmi voleybol futbol baskette malım biraz
date guide den sonda yazılabilir aslındaBoksa gelince ben yazarım olur
date guideden sonra nichemax sonra sport yada kekomax yazssm iyi olurmunichemaxxing lazım p
Sport'u senden de duymak da iyi olur ama önce kekomax yazarsan daha fazla kişi ilgilenirdate guideden sonra nichemax sonra sport yada kekomax yazssm iyi olurmu
Kekomax ve sport yazmadate guideden sonra nichemax sonra sport yada kekomax yazssm iyi olurmu
Sport kesinlikle yazmadate guideden sonra nichemax sonra sport yada kekomax yazssm iyi olurmu
Aynen gerek yok çok kişi yazdıSport kesinlikle yazma
Sadece o degilde her spor icinmi yazcak cok basit birsey olur ve derine girmek lazim olur futbol icinAynen gerek yok çok kişi yazdı
her pozisyon icin ayrı yazmayı düşünüyomda siktirin gidin ytden top sektirme guide izletin aqSadece o degilde her spor icinmi yazcak cok basit birsey olur ve derine girmek lazim olur futbol icin
Ülkeye göre değişiyor. İskandinavya'da WhatsApp bile kullanılmıyor, Snap kullanılıyor genel olarak gençler arasında.bir piksel bile okuduysam neyim
Insta degil snap kullanioruz avrupada
Knk her pozisyonun oyun stilide farkliher pozisyon icin ayrı yazmayı düşünüyomda siktirin gidin ytden top sektirme guide izletin aq
Evet hollandada gencler full snap kullanior date isleri icinÜlkeye göre değişiyor. İskandinavya'da WhatsApp bile kullanılmıyor, Snap kullanılıyor genel olarak gençler arasında.
kekomaxi yazsam bile uygulamazlar bence ortam lazım bide kekoluk için bizim okul 600 erkek 20 kızlı meslek lisesi ortamı sen düşünSport'u senden de duymak da iyi olur ama önce kekomax yazarsan daha fazla kişi ilgilenir
sms de kullanılıyo iphone mesaj uygulaması iyi aq androidde sms atilmiyoÜlkeye göre değişiyor. İskandinavya'da WhatsApp bile kullanılmıyor, Snap kullanılıyor genel olarak gençler arasında.